iOS 11.2.1. Żywotność baterii iPhone'a

iOS 11.2.1 are autonomia bateriei pentru iPhone comparata cu cea a iOS 11.2 pentru a ne arata cum a evoluat de la o actualizare la alta.

iOS 11.2.1 ma żywotność baterii iPhone comparata astazi intr-un test in care vedem cat de mare este diferenta in fata iOS 11.2, o actualizare majora oferita de catre cei de la Apple. iOS 11.2.1 a fost lansat chiar saptamana trecuta de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind ca o surpriza, dar asta pentru ca rezolva unele probleme.

iOS 11.2.1 a fost lansata in graba de catre compania Apple pentru a rezolva o problema majora a sistemului de operare, iar din aceasta cauza putem observa ca autonomia nu a fost imbunatatita. Autonomia bateriei iOS 11.2.1 pe iPhone este cu maxim 5 minute mai buna pe anumite telefoane iPhone, insa separat de asta nu vedem altceva.

iOS 11.2.1 nu a fost gandit pentru a imbunatati autonomia bateriei iPhone in vreun fel, iar acest lucru este perfect evident din tot ceea ce ne este prezentat in clipul de mai jos. Daca aveati ideea de a instala iOS 11.2.1 pentru a benficia si de o crestere a autonomiei bateriei iPhone, atunci va spun ca va inselati amarnic si aveti sperante desarte.

iOS 11.2.1 poate fi instalat de catre oricine pe iPhone, iPad si iPod Touch ca o actualizare disponibila prin sistemul Software Update, sau iTunes, chiar in acest moment.

36 KOMENTARZY

  1. Off-topic. As avea si eu nevoie de putin ajutor de la voi. Am un apple watch, de curand, si nu stiu cum sa fac sau daca se poate, ca notificarile sa imi apara si pe ceas si pe iphone. Eate enervant sa imi apara doar pe ceas daca am telefonul in fata mea. Va multumesc.

  2. E prea mizerie toată chestia asta, cea mai bună variantă de iOS 11 va fi ultima, ca să meargă relativ bine iPhone 5s, care nu va mai primi update.

  3. Off topic: citisem in alt articol ca Apple scade puterea de procesare a CPU dupa nu stiu cate cicluri ale bateriei ca sa țină mai mult. Are cineva idee de vreo aplicatie cu care sa verific daca CPU operează la putere normala ? Mi se pare cam lent telef meu (6s) ; in antutu este o dif cam mare intre 6s etalon si al meu.

  4. E chiar f ok. Comparativ, un Note scoate cam 9 ore SOT (screen on time) cu vreo 35-40 ore stby….dar are bateria mult mai mare (2800mah vs 3300mah) . iP 10 se descurca elegant.

  5. note 8 chiar are 3300….si iphone x 2716…daca avea 2800mAH noi mai scoteam 15 min de usage :)))
    serios note 8 credeai ca are 2915?

  6. Am un iphone 6 plus care mergea perfect( vorbesc de baterie) iar de cateva saptamani pierde cam 30% pe noapte(5-6 ore) am dezactivat background refresh, push mail, notifications, tot ce mia trecut prin cap si am gasit pe net, desi inainte cu toate activate nu pierdea nici macar un procent. Am dat restore din itunes si update la 11.2 , nimic. Nu mai am idei. A mai patit cineva?

  7. Am editat. Aplicatia aia Accubattery la mine asa zice…. 3218mah. Ideea era ca iPhone se descurca f bine pt o baterie asa mica.

  8. O mizerie 11.2.1 Ieri m a omorât pe ip x,azi la fel.Nu merge multitasking dacă am apel multiplu ,totul pare în slow motion.Azi vb la tel si încerc să inchid aplicațiile din background dar nu pot.Am făcut niște filmulete pt dovada:(((