OnePlus 6 POBIJA Galaxy S9 i iPhone'a X pod względem wydajności

OnePlus 6 intrece Samsung Galaxy S9 si iPhone X in primul test de performante care prezinta o situatie surprinzatoare pentru telefonul produs de catre chinezi.

wydajność oneplus 6 galaxy s9 iphone x

OnePlus 6 apare astazi intr-un prim test de performante cu un rezultat extrem de interesant care sugereaza faptul ca va intrece atat Samsung Galaxy S9I iPhone X in ceea ce priveste performantele. OnePlus 6 urmeaza sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 845, adica acelasi procesor ca in Samsung Galaxy S9, insa performantele sale ar urma sa fie surprinzator de bune in compaaratie cu cele ale telefonului coreenilor.

OnePlus 6 este prezentat intr-un prim benchmark AnTuTu cu un scor de 276.510 puncte, cu peste 20.000 mai multe fata de Samsung Galaxy S9 si cu aproximativ 40 – 50.000 de puncte mai mult decat iPhone X. Performantele pe care OnePlus 6 le obtine cu noul chip Qualcomm Snapdragon 845 sunt surprinzator de bune, mai ales ca Samsung Galaxy S9 nu poate oferi asa ceva, iar niciun alt smartphone Android nu a atins o asemenea valoare.

OnePlus intrece Samsung Galaxy S9 si iPhone X in primul test de performante

OnePlus 6 performantele Galaxy S9 iPhone X

OnePlus 6 obtine cel mai mare punctaj in test cand vine vorba despre masurarea performantelor placii video, chip-ul Qualcomm Snapdragon 845 fiind confirmat cu un chip grafic foarte potent. Se speculeaza ca performantele foarte bune pe care Samsung Galaxy S9 le-a inregistrat in comparatie cu iPhone X in AnTuTu sunt datorate tot unui chip grafic potent, iar acum OnePlus 6 ar urma sa intreaca atat iPhone X, cat si telefonul Samsung multumita aceleiasi componente puternice.

OnePlus 6 ar urma sa fie cel mai puternic smartphone din lume daca va avea intr-adevar performante atat de bune, preluand titlul detinut de catre iPhone X din noiembrie si pana in martie, cand Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat. Ca sa fiu complet sincer, ma astept ca OnePlus 6 sa fie foarte puternic, iar asta pentru ca telefoanele celor de la OnePlus au fost in general foarte potente pe partea de performante, iar ceea ce vedem aici este o surpriza foarte buna pentru toata lumea.