iOS 11.3 beta 6 został wydany na iPhone'a i iPada

iOS 11.3 beta 6 został wydany przez firmę Apple na iPhone'a i iPada, nową wersję systemu operacyjnego można już zainstalować.

iOS beta 11.3 6

iOS beta 11.3 6 została wypuszczona na iPhone'a i iPada przez firmę Apple, nową wersję systemu operacyjnego oferowaną twórcom aplikacji na platformę iOS. Firma Apple ogłosiła wszystko około dwa tygodnie temu Nowości dotyczące iOS 11.3, ale niezależnie od nich odkryto kilka innych ważnych zmian od czasu pierwszej wersji beta systemu operacyjnego.

iOS 11.3 beta 6 nadchodzi już teraz, ponieważ Apple chce wypuścić iOS 11.3 jeszcze w tym miesiącu, więc nie będziemy musieli długo czekać, aż będzie dostępny. W międzyczasie Apple przetestuje iOS 11.3 w różnych wersjach beta, aby upewnić się, że poprawnie implementuje system uniemożliwiający zmniejszenie wydajności.

iOS 11.3 beta 6 został wydany na iPhone'a i iPada

Oprócz funkcji wyłączania redukcji wydajności na iPhonie, iOS 11.3 nie wnosi nic innego ważnego dla Rumunii, więc nie należy spodziewać się większych zmian. Oczywiście mówimy tutaj tylko o informacjach ogłoszonych przez firmę Apple dla iOS 11.3 i odkrytych do tej pory, ponieważ istnieje możliwość zaproponowania innych zmian, które będą dla nas przydatne.

24 KOMENTARZY

  1. Am 6S si mi-am schimbat bateria cu una noua, ceva brand, nu baterii dinalea ce se vand ca fiind “originale”. In primul beta in care a aparut battery health, a afisat starea bateriei, dupa care toate in toate ultimele beta apare Service inainte sa intru pe functie si cand intru Maximum capacity – . A mai patit cineva asta? Apare si pe bateria originala sau doar pe cele schimbate? Sau e o alta problema si cu o resoftare s-ar remedia problema?

  2. Asa am patit si eu. Am schimbat bateria so aveam aceeasi problema iar telefonul se descarca foarte repede. A trebuit sa schimb din nou bateria si problema s a rezolvat. Incercasem si resoftari si de toate dar nu au avut efect.

  3. La mine tine bateria cum era cand l-am cumparat. Dar nu inteleg de ce nu mai functioneaza baterry health desi a functionat si pe bateria asta si dupa nu a mai functionat. Intr-unul din beta-uri cand apasa sa intre mai departe pe detalii, incarca incontinuu si nu mai afisa nici macar Maximum battery — ca acum.

  4. Probabil e o problema de la ios beta… la mine merge perfect acum dupa ce am schimbat din nou bateria.. si nu a mai facut figuri.

  5. Dau o resoftare si revin cu detalii. Poate mai au si altii problema asta. Nu inteleg daca face asa pentru ca au vreo verificare legata de originalitatea componentei cum era la display, parca, cand dadea eroare la resoftare la toti cu displayurile schimbate, neoriginale normal.

  6. E posibil… ti am spus.. doar prin schimbarea bateriei am rezolvat problema. Astept sa ne spui daca se rezolva dupa resoftare.

  7. Nu am probleme cu baterie, dar la o utilizare continua pe 4G, in maxim 2 ore este mort telefonul, și viața am 85^

  8. scuze pentru că scriu aici. Dar vreau să văd dacă și voi aveți această problemă. În aplicația messenger. Nu îmi mai arată contactele active de când și-a făcut Ultima actualizare. Nu mă mai lasă să bifez sau să debifez dacă vreau să apară sau nu conectat. Acolo în secțiunea people, În loc să-mi apară contactele active. Îmi apar persoane pe care să le adaug pe Facebook. Și alte chestii de genul. la voi este la fel?

  9. Soluția este schimbarea bateriei cu una originala Apple, nu “ceva vrând”. Așa ceva nu există. Ori este Apple, ori este fake.

  10. Salutare. Am instalat ultima versiune beta. Apoi am șters din configurări General profilul. Și aplicația Feedback este în continuare în telefon chiar dacă profilul de dezvoltator nu mai este. Și nu merge ștearsă. Este vreo soluție?

  11. Dar Lirum ce apune? La mine arată 110% capacitatea baterii( baterie schimbata acum 3 luni și aceeași problema cu cu Battery health no information-. După 4 luni bateria a scăzut la 104%

  12. Feedback disperare doar in momentul când instalezi versiunea GM nu trebuie sa ștergi profilul de dezvoltator pentru asta…profilul poate rămâne pentru următoarele versiuni beta…a spus cineva mai sus asta

  13. Mulțumesc pentru că m-ai lămurit. Am crezut că dacă șterg profilul. Pot șterge și aplicația respectivă. nu știu de ce dar parcă la ultima versiune beta, pe iPhone X bateria se duce mult mai repede. Cel puțin asta se întâmplă la mine