Jabłko. PREMIERA z iPadem Pro 2018 i ŚMIESZNIE WYSOKIE ceny

Apple. O premiera uriasa este lansata impreuna cu iPad Pro 2018 de catre compania Apple, insa aceasta vine si la un pret pe masura noutatilor aduse.

Apple iPad Pro 2018 cena

Apple. cu Noile iPad Pro 2018 compania Apple a adus si o premiera pe piata terminalelor mobile, americanii oferind primul dispozitiv mobil, pe care ei inca il considera calculator, care are 1 TB de spatiu de stocare. Da, la Apple iPad este prima tableta, in adevaratul sens al cuvantului, care ofera 1 TB de spatiu de stocare, iar aici vorbim despre cele care au procesoare ARM, si nu Intel, pentru ca alea care au procesoare de la Intel sunt calculatoare, si ruleaza Windows.

Apple. iPad Pro 2018 ofera 1 TB de spatiu de stocare in anumite configurarii, iar daca sunteti interesati sa cumparat un asemenea model, ei bine va trebui sa cheltuiti 1900 de dolari + TVA, sau cam 1929 de euro, pentru modelul de 12.9 inch. A plati 2000 de dolari pe o tableta iPad Pro 2018 de la Apple pare ceva dincolo de limitele realului, mai ales daca luam in considerare faptul ca o husa Smart Cover Foli costa cam 220 de euro, iar un Apple Pencil inca vreo 135 de euro.

Jabłko. PREMIERA z iPadem Pro 2018 i ŚMIESZNIE WYSOKIE ceny

Apple. Practic, oricine vrea sa cumpere acum tot kit-ul pentru iPad Pro 2018, la configuratie maxima, ar trebui sa cheltuiasca in jur de 2384 de euro pentru a fi un adevarat creator de… orice. Desigur ca se poate renunta la atat de mult spatiu de stocare, si poate chiar la conectivitatea 4G, insa chiar si asa, preturile stabilite de catre Apple pentru noile modele ale iPad Pro sunt surprinzator de mari intr-o lume in care tabletele nu mai sunt la fel de populare.

Apple. Desigur ca Apple stie ce “are in gradina”, de aceea vinde si MacBook Air 2018, la configuratia maxima, la pretul de 2600 de dolari, iar pentru configuratia maxima a Mac Mini 2018 cele 4200 de dolari, preturi fara TVA. Sunt destul de sigur ca vanzarile modelelor mai ieftine ale iPad Pro vor creste anul acesta, sau chiar a iPad 2018, iar asta pentru ca lumea nu cauta modelele foarte scumpe, pentru ca putini sunt cei care chiar produc ceva de pe ele.