Android 9. Wdrażanie jest kontynuowane na telefonach Samsung

Android 9. W tej chwili trwają premiery na telefonach Samsung, koreańska firma oferuje swoim klientom aktualizacje w nowych krajach.

aktualizacje 9 Android

Android 9. Użytkownicy telefonów Samsung nadal mają wyświetlane powiadomienia o zainstalowaniu nowej wersji systemu operacyjnego, i to miesiąc po wydaniu wersji dla Samsung GALAXY S9. Oczywiście nie był on dystrybuowany we wszystkich krajach od samego początku, przez co Android 9 z dnia na dzień zaczyna być dostępny w coraz większej liczbie krajów, a to dlatego, że Samsung dość ostro idzie z premierami.

Android 9. W ciągu ostatnich kilku dni kilka krajów europejskich wydało aktualizacje dla telefonów Samsung, a Koreańczycy wypuścili nowe wersje beta dla innych. Firma wydaje ostateczną wersję Androida 9 dla niektórych modeli telefonów, a dla innych nowe wersje beta, a wszystko to z myślą o jak najszybszym udostępnieniu wszystkim aktualizacji, chociaż wydania są zaplanowane do sierpnia.

Android 9 nadal jest oferowany w telefonach Samsung na całym świecie

Android 9. Niestety, wiesz już, że Samsung prawie nie wydaje aktualizacji dla swoich telefonów, a to dlatego, że w dużym stopniu modyfikuje system operacyjny, aby był kompatybilny ze swoimi telefonami. To sprawia, że ​​najtrudniej jest przygotować aktualizacje, które oferują Koreańczycy, dlatego Android 9 jest wypuszczany bardzo późno, dystrybuowany przez Google w sierpniu, a oczekiwanie trzeba będzie kontynuować w kolejnych tygodniach.

Android 9. W tej chwili dostępne są wersje beta dla Samsung GALAXY S8 i GALAXY Note 8, ale wkrótce zostaną one wydane również dla innych modeli telefonów, a wszystko to po rozwiązaniu istniejących problemów. Podsumowując, jeśli nadal nie masz dostępnego Androida 9 dla swojego Samsunga GALAXY S9 lub Samsung GALAXY Note 9, będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość, ponieważ aktualizacje w pewnym momencie do Ciebie dotrą.

43 KOMENTARZY

  1. Aici mi-ai arătat cât de prøst eşti, hahaha. Caută mai bine despre Barclays că ţi-a dat cu virgulă. Nu vreau să-i arăt nimic unui limitat care este asistat social. Cum naiba am făcut poză la software dacă nu de pe praştia de Note 9? Doamne. ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

  2. Am şi Note 9, pe lângă iPhone XS Max şi nu se compară — nu mai am 5 ani să aplic teme, iconiţe şi aşa mai departe. Păi să scrii inepţia că One UI are un design modern îmi dau seama ce limitat este. Are şi puţin lag dar mai aştept câteva zile să vedem cum se comportă.

  3. Lucrezi la vreun magazin de smartphone-uri, ragalie ce ești. Tu dai capturi de ecran doar în timpul zilei când te sclavagesti la muncă. Arată frahere pârlit factura de achiziție. Dacă ai Note este vreunul furat. La cum scrii nu pari să ai carte.

  4. În toate capturile de ecran, ai pus clienți nemulțumiți de update, ceva ce găsești la orice producator, nu poti să multumesti toti utilizatorii. Acum vorbești de bug-uri, in jur de 250 de comentarii cica dar nu ai postat nici macar un screenshot in care cineva se plângea de vreun bug. Evident că pot exista bug-uri, dar până la 250 de oameni care să se plângă doar pe un site, este cale lunga.

  5. Parca ai avut S8, S9 și acum Note 9? De ce le-ai cumpărat dacă nu îți plac? Nu sunt sigur dar am o vagă impresie că tu faci screenshot-uri dintr-un showroom ??. Fă si tu un screenshot panoului de notificare sau după ce ai dat de 2 ori în jos, panoul de notificare.

  6. Android 9 este superb. Designul este bestial, modern. O singură chestie e mai nașpa și anume comutarea a două aplicații în split view pe același ecran. Acum este ceva mai puțin intuitivă și cere un pas adițional, dar în rest este superb.

  7. Băi dobitokus, deja Android 7 era mai puternic și mai complex decât iOS 12. Ăia care au S7 își cumpără un nou smartphone dacă au atins limitele la S7. Doar cei ca tine trag de un smartphone până îi crapă de tot ecranul.
    PS: ?????

  8. Băi bowle, ăla care se plânge de split view e la fel de t’ont ca tine, frahere! Ce scrie el este non sens. Ca să faci split view in Android 9, faci trei click-uri iar în Android 8 făceai două click-uri. Avantajul noului mod este acela că în Android 9 poți alege o aplicație să fie afișată picture-in-picture ceea ce în 8 nu se putea.

    Așadar, ăla care se plânge e la fel de handycapat ca tine. https://uploads.disquscdn.com/images/92fa2c1027e7e760b530942481b949d8bec08f94a3dd001d9c8f2ced75b587ec.jpg

  9. Observați cu toții că în imaginile încărcate de Clafutiu, userul ShakimN = DienoX
    Ambele comentariile au porțiuni identice: “The interface is terrible. Icons are uggly. Half the screen wasted. No video button in Camera”
    E clar cât de relevante sunt comentariile unuia care comentează sub mai multe pseudonime.

    Să te ftu în orbitele ochilor tăi bulbucați, perjă uscată!

  10. Băi, cum să zici asta? L-am primit şi eu şi este oribil. Iconiţe marca 2008, dark mode urât ca naiba, gesturile sunt o imitaţie foarte proastă, 90% din cei care au primit Android 9, asta spun, că este cea mai urâtă şi proastă versiune. Dar unuia cu probleme mintale şi fan Samsung, nu ai ce să-i ceri, că e limitat. ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

  11. Are dreptate când îți spune ca vii cu citate și pareri luate de pe net. Păi numai un utilizator împătimit de iOS ca tine ar putea susține tâmpeniile alea luate de pe net. Dacă știai cu ce se mănâncă androidul ai fi știut că poți sa îți pui orice set de iconite îți dorești.
    Hahahaaha auzi ce îl roade pe el, iconițele. Eu de mulți ani habar nu am cum mai arată iconitele originale din android. Poți sa faci androidul sa arate in sute de feluri, de la fonturi pana la ferestre, culori etc, si tu vorbești ca arata urat? Doar un utilizator de ios in care toți aveți acelasi ui plictisitor și limitat putea spune așa ceva. Dacă îți dau un android pe mână fac pariu ca, in afară de cateva setări de baza, habar n-ai cu ce se mănâncă.
    Dacă nu îmi place cum arată, il schimb sa arate frumos sau după gustul meu. Poți face asta in ios? Cui ii pasă cum arată androidul când il poți face cum vrei?

  12. Am văzut cât de sărac şi limitat este. Caută pe Google şi vine şi scrie aici prostiile pe care le citeşte. Nu vorbeşte din experienţă, ci din review-uri. ??‍♂️?

  13. Bă Sonatule, tocmai că tu cauți pe google și îmi arăți mie problemele închipuite ale Pie.
    Să te foota câinii in fosele nazale, borâtoole !

  14. Bă ratatouille, tu ai IQ la nivelul temperaturii camerei în care trăiești altfel nu îmi explic cum poți scrie aberațiile astea. Dacă e pe Sammobile care e vraja? Tu sau Srbehehe puteți scrie toate kkturile acolo asta în cazul în care reușiți împreună să scrieți o propoziție coerentă în engleză. Dacă citești ce scrie pe Sammobile nu înseamnă că e și adevărat ce scriu acolo trollii Apple, măi IQ de 20°C

  15. Ai văzut tu cât de sărac sunt eu, vezică de pig rozaliu? Unde ai văzut bai “bogatule” cu card de debit la bancă de investiții și Private Equity? ???
    Cât de tâmp să fii să scoți așa perle.
    Ia arată-ne și nouă o poză cu cardul tău Barclays și o factură de achiziție a Note 9 pe online.
    Hai voma verde… Arată-ne că ești bogat !

  16. Aici mi-ai arătat cât de prøst eşti, hahaha. Caută mai bine despre Barclays că ţi-a dat cu virgulă. Nu vreau să-i arăt nimic unui limitat care este asistat social. Cum naiba am făcut poză la software dacă nu de pe praştia de Note 9? Doamne. ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

  17. Hahaha. Doamne ce retärdat mintal eşti. Te suportă cineva? ??‍♂️?

    Vorbeşti în aşa fel íncât pare că te descrii. Hahaha. ???‍♂️?

  18. Pentru că îmi permit şi 800€ e o nimica toată. Sunt fan al tehnologiei şi de asta. Note 9 este inferior lui iPhone XS Max. Poftim: https://uploads.disquscdn.com/images/b7c2319de633322f5dbc203f097217b967e6d7c654db3e741e01c862159e039b.jpg
    https://uploads.disquscdn.com/images/313a27baba47b7d918f517454f783de69c1ea6e4328ccc23c964d93cc242a60c.jpg
    Acum arată tu…altfel ai vorbit degeaba pe aici. Ca mulţi de pe aici care nu au produsul dar scriu ce aud sau văd.

  19. Intră pe SamMobile şi să vezi câte probleme sunt. Eu am pus cele legate de design pentru că inaptul de viorel a scris că este un design modern. E un design de copilaşi, toţi cu Note 9 spun asta şi că este un fail.

  20. Copilaşule, dacă am telefon de la Samsung acolo intru, că este un site dedicat, este logic — din 250 de comentarii sunt vreo 10 poate de la utilizatori Huawei, OnePlus etc., dar restul sunt de la clienţi. Nu sunt limitat ca tine să intru pe un site dedicat Apple şi să vorbesc ceva neavând produsul. Maŕş la muncă! ??‍♂️?

  21. https://uploads.disquscdn.com/images/fc8cd4b7d85d11402cddf525efa3ec6c508c42e841951a95d4e4ac2a994abfe0.jpg
    Nu am amuțit, dar nu am atat de mult timp liber, ca și tine. Din câte îmi dau seama, ți-ai luat note 9 ca să intri pe idevice și să spui că nu este ok, ceea ce este ciudat. Poate că ție nu îți place interfata dar asta nu se aplica și pentru restul. Am intrat pe sammobile, am văzut de unde ai luat capturile de ecran dar nu am găsit nici pe departe atâția oameni nemulțumiți așa cum ai specificat mai sus. Nu poți sa mulțumești pe toată lumea, cred că este evident acest lucru, se aplica și la Apple.
    PS: am un S8, nu note 9. S8 cu android pie beta.

  22. Măi “bogatu” lu’ pește exfoliat, te-ai infectat și tu cu bacteria Serebe ? de nu vă mai deschide cont nicio bancă, pe motiv că sistemele lor de calcul nu procesează atât de multe zerouri… după virgulă! Ai văzut și tu cum arată câteva bancnote europene puse una lângă alta și gata, ”îți permiți”, dar vai! ”800€ e o nimica toată”. Măi ”avutule”, bă ”afaceristule”, tu n-ai dat suma aia nici măcar pe 318 ăla ciuruit de rugină, înmatriculat la sud de Giurgiu, pe celălalt mal al Dunării! Chiar nu vă mai săturați să vă spargeți în figuri cu niște sume pe care n-ați fi în stare să le strângeți nici după o viață de robie în lanul de căpșuni? Când o să aibă familia ta vreodată un depozit în bancă reprezentat de o cifră urmată de măcar 5 zero-uri? Pe ce planetă, în ce galaxie, ”miliardarule”?!? ???

  23. Bă bowle, dacă Note 9 are lag cu Android 9 înseamnă că ești bătut în cap cu ibricul. Dacă Note 9 ar fi avut lag așa puțin, s-ar fi scris tone de articole în toată presa internațională.
    Asta arată cât de dobi ești. Ți-aș da numai picioare în cap de hændy de ești. Ești o rușine pentru comunitatea idevice! Din cauza celor ca tine există antipatia oamenilor față de Apple.

    Cei ça tine trebuiesc excluși de pe site-uri. Ești prea toxic și prea prostănac să înțelegi pe ce lume trăiești, micționate-ar maidanezii să te micționeze pe nări!

  24. Îl supraestimezi! Aș spune că până și S-Pen din Note e mai inteligent decât Clafutiu pentru că are mai multă materie decât ața care îi ține loc de creier lui Clafutiu.

    Clafutiu = Serebehehe

  25. Tu oricum ești frustrat și habar nu ai pe ce planetă ești. Așa este când nu cunoști limba engleză…

    – Face and iris don’t seem to recognize my face/ iris all the time and there is a huge delay!

    – jumping in and out of apps isn’t smooth and lags a lot of just crashes.

    – scrolling through the camera modes( Auto-Live Focus-Pro-Slomo) takes a long time to load or just glitches??

    – When you have the notification panel open and you hit the recent button you can see a big lag or a glitch.

    – switching between apps is really slow and laggy

    – Bixby Vision doesn’t work half of the time

    – Apps take a lot of time to load compared to other Android devices.

    przez Społeczność Samsung.

    + că a trebuit să activez „Reduce animations” ca să nu mai fie lag.

    Câteva dintre ele le-am întâlnit și eu. Dă-mi numărul de telefon să ne întâlnim și să vezi picioare în cap atunci, femeie ???

    Păi tu lauzi Samsung și dacă o fûte pe mä-ta, despre ce vorbim? ??? ești penal rău. Scrii numai aberații despre Apple iar la Samsung pleci capul de bolnav mintal ce ești ???

    Rușine ar trebui să-ție fie atunci când vorbești din review-uri și nu ai produsul în mână. Tôxic și prôst în același timp!

  26. Bă mue, să dea draku să ne întâlnim noi doi ever. Lasă-te tu de voinicisme din astea de cioban. Mă pish pe ret8nele tale bă vomă și mă ftu pe urechile tale.
    Spune unde ne vedem!