Xiaomi Mi 9, HUMILES iPhone XS, S10, Huawei w wydajności

Xiaomi Mi 9 poniża iPhone'a XS Max, Samsunga GALAXY S10, Huawei MATE 20 Pro, jeśli chodzi o wydajność, tak duża jest różnica między tymi telefonami.

Xiaomi Mi 9 upokarza iPhone'a XS S10 Huawei pod względem wydajności

Xiaomi Mi 9, najnowszy smartfon premium wypuszczony przez Chińczyków od Xiaomi, został już przetestowany w aplikacji benchmarkingowej AnTuTu, a wynik jest naprawdę niesamowity jak na smartfon. Według wyników uzyskanych w AnTuTu, Xiaomi Mi 9 uzyskuje od 372.000 409.000 do 350.000 15 punktów, w porównaniu do iPhone'a XS Max, dla którego maksimum wynosi XNUMX XNUMX punktów, więc mówimy o poważnej różnicy wynoszącej około XNUMX% pomiędzy telefonami.

Xiaomi Mi 9, został wprowadzony na rynek przez Chińczyków z nowym chipem Qualcomm Snapdragon 855, Amerykanom udało się stworzyć coś, co mogłoby stawić czoła chipowi A12 firmy Apple, który stawiał telefony z Androidem „na lewą i prawą stronę” „powalając na nogi”. Xiaomi Mi 9 nadal jest wyposażony w 12 GB pamięci RAM DDR 4, ale tylko w jedną Tryb turbo, czyli specjalny tryb działania, który zwiększa wydajność telefonu ponad standardowe, aby zapewnić dobre wrażenia z gier, w które grają użytkownicy.

Xiaomi Mi 9 upokarza iPhone’a XS Max, Galaxy S10, Huawei MATE 20 Pro pod względem wydajności

Wydajność Xiaomi Mi 9 iPhone S10 Huawei Antutu

Xiaomi Mi 9, w przeciwieństwie do innych telefonów z Androidem, producent o tym wspomniał, więc bardzo dobry wynik z AnTuTu można spodziewać się nawet podczas uruchamiania gier. To, co pokazuje Xiaomi Mi 9, jest bardzo wyraźnym sygnałem, że iPhone XS stracił miano „króla smartfonów” pod względem wydajności, a stało się to znacznie wcześniej niż w pozostałych latach, ale co ważniejsze, wraz z uznaniem modyfikacja normalnego trybu pracy procesora.

Wydajność Xiaomi Mi 9 dla iPhone'a S10 Huawei Geekbench

Xiaomi Mi 9, jest także lepszy pod względem wydajności od Samsunga GALAXY S10, Huawei MATE 20 Pro i każdego innego modelu smartfona dostępnego obecnie na rynku, przynajmniej według AnTuTu. W Geekbench Xiaomi Mi 9 nie wypada lepiej od iPhone'a XS Max, zwłaszcza w teście jednordzeniowego, gdzie różnica procentowa jest bardzo duża, ale tego można było się spodziewać, biorąc pod uwagę, że procesory Qualcomma tam nie odniosły sukcesu

20 KOMENTARZY

  1. cand iphone este mai slab testele nu conteaza, cand iphone este mai bun toate oile aplauda. halal fani, de asta apple se duce in jos, incultura fanilor.

  2. Şi dacă contează că Aifonul lor e mai slab în teste vor veni cu scuza ” Telefonul ăsta îi mai nou ca Aifonul” dar când îi invers repede se apucă careva să zică ” HAHAH Luați de aici lagdroizilor!!!! ” .
    Genul ăsta de oameni îmi mănâncă tinerețea . Ce-i mai fain îi că toți ce zic chestiile de genu nu au cel mai nou iPhone . Ori au un iPhone 6/7 ba chiar 4 ori ceva la mâna a doua ?

  3. Pe un telefon , racheta frate …. o sa iti faca bixby sau siri cafeaua si o felatie dimineata, apoi te teleporteaza pe o plaja cu palmieri … pentru asta vei plati 5000€ pe un cacat care la anu’ e deja aproape vechi …

  4. Asa ..si ?? felicitarile,masa si dansul cand sunt? . Si as dori ca desert, dupa toata nebunia asta de lansari, toate site urile tech sa va puneti de acord cu rezultatele benchmark caci va dau cam diferit de la unul la altul. Oricum ele nu prea conteaza,dar sa fie acolo ca subiect de bârfă. Sa fie pace…

  5. Singura intrebare pt best mobile al anului e cand e ajunge pe piata?? O sa fie exact ca Redmi Note 7, 10 min un milion vandute…

  6. O inepție pentru ca nu reprezinta nimic testele. E un telefon bun dar nu cred ca e mult mai rapid in utilizare zilnica fața de un s9 sau mate 20. Până si s8 se misca impecabil.

  7. Detin un Xiaomi Mi Mix 2 luat pe nimic din afara ca sa imi satisfac curiozitatea si mi se par telefoane geniale cele de la Xiaomi, Samsung nu am avut niciodata dar nu am vrut sa dau exemplu telefonul meu personal care momentan este un p20 pro.

    Nu mi-a scartait niciodata p 20 de 6 luni de cand il am, si nu cred ca scartaie deloc nici ultimul iphone sau mate 20 pro, ca sa spui ca sunt umilite mi se pare prea de tot. Nu vreau sa fac parte din epoca asta a consumismului si sa investesc o groaza de bani in telefoane doar pentru ca din 6 in 6 luni pe Antutu cresc scorurile cu 50k. Benchmark-urile nu reprezinta nimic in utilizarea de zi cu zi. Imi pot face treaba cred ca si cu un Redmi Note 5, la fel cum o fac si cu p20 pro si cum as face-o si cu Xiaomi Mi 9.

    Am 8 gb ram si nu cred ca telefonul foloseste niciodata mai mult de 4, nu inteleg la ce ai nevoie de 12 gb ram asa cum pun si nebunii in p30 pro. Nu au ce sa puna in plus ca sa schimbe specificatiile si adauga mhz si rami fara sens.

    E doar chipsetul de la Snapdragon care momentan e cel mai rapid de pe piata, probabil porneste telefonul cu 5 secunde mai repede si deschide Youtube cu 0.4 secunde mai repede fata de celalalt Snapdragon sau Kirin. Sa fim seriosi…titlul tau face sa para ca eu daca detin un p20 pro sau un s9 plus, am un cacao de telefon pentru ca a aparut s10 sau mi 9. Asa si eu pot spune peste 5 luni despre mi9 daca il cumperi, comparandu- cu kirin 990.

  8. nu se pune! daca nu e un catralion de euro, e degeaba! :))). la ce pret primesti performanta nu se uita nimeni. “sa fie scump ba nene” vrea romanu’.

  9. mate 9 inca se misca impecabil in viata de zi cu zi……si il am de 2 ani. nu l-as schimba cu un s9 doar ca sa fiu “la moda” si “sa vada lumea ca am bani”….