Samsung GALAXY S11 zaprezentował BARDZO WAŻNĄ PREMIERĘ

Samsung GALAXY S11 miał dziś premierę jednej z najważniejszych nowości, która będzie częścią modeli, które trafią do sprzedaży w 2020 roku.

Samsung GALAXY S11 zaprezentowany PREMIERA

Samsung Galaxy s11 zaprezentowała premierę jednego z sensorów obrazu, który firma Samsung zintegruje w swoim głównym aparacie, a mowa tu o jednym z najważniejszych. Mówiąc dokładniej, po raz pierwszy zaprezentowano czujnik obrazu z zoomem optycznym do 5X i peryskopem, zanim zostanie zintegrowany z Samsungiem GALAXY S11, będzie to jedna z największych zmian wprowadzonych w nowym telefonie.

Samsung GALAXY S11 będzie wyposażony w aparat z 5 czujnikami obrazu, który pozwoli mu rejestrować wyjątkowo dobre zdjęcia w niemal każdych warunkach, zgodnie z oczekiwaniami wielu osób. Ten nowy przetwornik obrazu z zoomem optycznym aż do 5X to ten, na który wszyscy czekają, a to dlatego, że umożliwi Samsungowi GALAXY S11 robienie dobrych zdjęć obiektów z dużych odległości.

Samsung GALAXY S11 zaprezentował BARDZO WAŻNĄ PREMIERĘ

Teleobiektyw Samsunga GALAXY S11

Samsung GALAXY S11 będzie miał mnóstwo nowych przetworników obrazu w porównaniu do zeszłorocznego modelu, przy czym Samsung, jak zwykle, dokona radykalnych zmian w głównym aparacie. Zmiana całego aparatu w Samsungu GALAXY S11 odbywa się z ideą zapewnienia telefonowi przewagi nad konkurencją pod względem fotograficznym, ale na razie nie wiemy, czy to będzie realne, czy nie, Huawei P40 Pro ogłosił duże zmiany.

Samsung GALAXY S11 będzie miał teleobiektyw, peryskop i główny 108-megapikselowy, a do tego jeszcze inne ultraszerokokątne sensory, ToF i być może jeszcze jeden teleobiektyw, ale to jeszcze nie jest jasne. Aby móc współpracować ze wszystkimi tymi czujnikami, Samsung GALAXY S11 zastosuje wysokowydajny układ Qualcomm Snapdragon 865, który jest w stanie zapewnić moc obliczeniową niezbędną do niespodziewanych obrazów z czujników obrazu.

Premiera Samsunga GALAXY S11 jest już zapowiadana na 18 lutego w San Francisco lub Barcelonie, jedynie data wydaje się pewna, a nie miejsce, w którym odbędzie się wydarzenie firmowe.

33 KOMENTARZY

  1. Corect! Daca samsung nu e telefon bun, de ce te bati cu pumnul in piept sa dovedești asta? De ce dai asa multa importanta ? Inseamma ca samsung e number 1.

  2. cine nu a spus ca samsung nu este nr1 la vanzari?
    nimeni….cine a spus ca dacia nu vinde pe banda rulanta?
    nimeni….scoti niste minciuni cand nimeni nu spune ca samsung nu este nr1…la vanzari

  3. Da-l in masa de floppy , traiesti din trecut tataie , au scos floppy dar mureau de foame . Samsung trebuia sa o cumpere pe Apple la vremea aia probabil nu mai existai .

  4. wow, adidasi….Jobs a fost creier la produse….Tim Cook la bursa si bani…ca doar este contabil…deci cat timp Tim este CEO…APPLE nu da faliment, ca sa intelegi

  5. Astia in fiecare luna lanseaza update’uri pentru ios,macos, tvos, watchos si tu zici ca sunt putori….observ ca folosesti cuvinte carora nu le cunosti intelesul….cand muncesti zi de zi…reprezinta OPUSUL/Antonimul “putorilor”

  6. Saracule, daca zici ca iti permiți iphone, de ce nu iti iei galaxy fold ? Care e mai scump ca un iphone ? Aaaaa. Stai putin ca nu asa sta treaba, la fel cum zici ca cei lumea își cumpara samsung ca nu își permite iphone. Dae defapt samsung e mai scump si mai premium. Saracule Hahah nu iti permiți un amarat de fold

  7. si cand “mincesti” 4-6 luni de zile la acelasi ios si el este la fel de muci, chiar mai muci decat era la inceput cum se numeste? ca sunt toti inapti??? Sa zideasca o “Ana” pe acolo poate alunga ghinionul, zic si eu

  8. el nici iphone nu are premium. are un amarat de 7-8 maxim. incearca sa isi ia promax dar mai are de facut troll 3-4 ani pana astrange toti banii. pana atunci baleste pe aici si ii plange sufletul la altii care o duc mai bine. de aceea este si plin de invide,ura si toate cele…un-sarac-ipocrit

  9. SRB&CO nu stiu de ce va mai chinuiti-pe-aici-cu-troll-si-panarama…Daca-vindeti-foamea-aia-mare-de-o-aveti-pe-voi-in-Piata-deveniti-Milionari!

  10. Cand a aparut ip7 plus cu zoom optic 2x…samsonistii spuneau ca este irelevant si nimeni nu vrea zoom optic…acum samsung le ofera ceea ce utilizatorii sai nu vor? asa cum face si cu removing the headphone jack si microsd si baga zoom optic de 2x-5x-10x si scoate user replaceable battery….sau….utilizatorii sai sunt cei mai mari ipocriti?
    Exista doar 1 din cele 2 variante…a 3a nu exista si poate fi doar o minciuna

  11. Avea de mult Samsung telefon cu Zoom Optic , ai uitat , lasa ca iti aduc eu aminte .
    Hai sa iti spun cum sta treaba cu portul jack .
    Apple a scos portul fara cap , a fost scos exclusiv pentru a vinde AirPods , au stiut ca piata e virgina . Samsung a luat aceasta decizie dupa ce s a asigurat ca piata e pregatita , dupa cum vezi acum piata e invadata de casti fara fir , mai mult Samsung deja ofera in cutiile unor telefoane premium casti fara fir . Au inceput cu Fold iar acum vad si Note 10 + editia speciala Star Wars , si cum o face ma tantalaule , cutiuta neagra cu interior rosu si casti negre .

  12. nu am nevoie sa citesc logica un infant…
    Apple a scos si floppy disk…si optical drive si headphone jack fara cap, si suportul flash…fara cap…si restul copiaza…
    Deci…cand toti se iau dupa apple…arata ca doar samsonistii sustin cea mai ipocrita companie din lume si automat si utilizatorii sai devin ipocriti
    Continua sa te minti singur…dar scuteste-ma pe mine sa imi pierd secunde de citit logica a unui creier infantil
    maturizeaza-te, nimeni nu a spus ca apple a fost prima la a face ceva…in acest caz zoom optic…dar NIMENI nu copiaza pe cei ce fac primii…ci ce face Apple
    Oppo lanseaza camera under display…nimeni nu va copia in masa acel lucru la anul…dar daca Apple in 2021 va face asta…va fi inundatie de asa ceva si pe la samsung si pe la chinezi….INUNDATIE…asa cum vad si numai camere semafor si patrate de ceva timp…P E N I B I L si de-a dreptul copilatesc
    Adios, VP virtual person

  13. Piata nu va fi niciodata pregatita daca o companie mare nu da tonul…asa cum a facut apple cu tot…mai nou si cu ALL TB3…
    Ca daca statea apple cu headphone jack si in 2030…nu scapam de asa antichitate nici acum…

  14. Da-l in masa de floppy , traiesti din trecut tataie , au scos floppy dar mureau de foame . Samsung trebuia sa o cumpere pe Apple la vremea aia probabil nu mai existai .

  15. Nu ma , toate tehnologiile sunt inlocuite la timpul lor , cei de la Apple doar au grabiti inlocuirea lor atunci cand pe piata au aparut tehnologii noi .
    Samsung a gandit bine , nu puteau renunta la portul ala in conditiile in care telefoanele aveau destinatie tari sarace , india , etc .
    Uite ca a venit 2019 anul in care Samsung renunta la port , ca venii vorba de antichitate , scoti portul dar le bagi pe gat fanilor antichitati cu fir , in timp ce aia pe are ii faci praf deja iti baga in cutie casti fara fir .

  16. Samsung sa cumpere Apple? Nu avea atata creier…samsung nu are oameni INTELIGENTI acolo sus…Doar Microsoft ar fi putut

  17. Best overall smartphone 2020 – iPhone 11 and OnePlus 7T
    Best overall laptop 2020 – 16″ Macbook Pro
    Best overall truly wireless headphones – Airpods Pro
    Best inovations 2020 – Galaxy Fold and Mac pro+6k 32″ Pro Display

    Deci samsung cand anii trecuti era peste tot…acum a ramas doar cu un produs si ala doar ca e ceva special nu neaparat potrivit si practic
    O seara buna, nu ma m-ai deranja cu jucariile tale si cu parerile tale, ca chiar nu este nimic de invatat din ele
    Miłego wieczoru

  18. Sa nu ne aducem aminte ce rahat de DAC a bagat Happle in adaptorul ala care venea sa suplineasca lipsa portul de casti pa care s-au grabit sa-l scoata ca boii. Nici calitatea audio mediocra a AirPods si toate problemele de sincronizare la inceput – nu ca acum calitatea audio ar fi crescut .

  19. Mai avea putin si facea adidasi si espadrile iar tu vorbesti de creier .
    Creierul lui Apple a fost Jobs , in rest doar putori , mostenirea iOS si o gasca de masoni infiltrata prin structurile statului .

  20. Nu interpreta gresit , in trecut cand Jobs fuma iarba prin tarile calde putorile din fruntea Apple aproape ca au distrus compania .

  21. HAHAHHAHA…Note 10+ STAR WARS…are pret mai mare decat varianta normala

    Deci asa cum Apple iti poate vinde airpods alaturi de ip …care este problema?

    Apple cand a scos jack , a prezentat airpods…deci ceva inedit si usor de folosit…pt ei inca ceva in plus la profit si acum si samsung copiaza asa ceva…de ce ei sa nu faca profit din accesoriile wireless!?!?

    Doame ce dobii-toc ai ramas

  22. 🖕🖕🖕 chiar-imi-era-dor-sa-te-fut-in-gura!!!pisam-as-pe-tine-de-cretin/copil-handicapat!!!spune-i-lu’-zdreanta-de-ma-ta-sa-nu-mai-suga-lumea-cu-japca-prin-Regie-pt-un-pumn-de-marunt!!!

  23. Pentru vechiul meu prieten zaone…ii urez de pe acuma Sarbatori Fericite..ca cine stie cum raman fara picioare pe aici 😀
    Co do reszty... Mam nadzieję, że przyniesie ci to pieniądze, abyś mógł sobie pozwolić na Apple i przestać być zazdrosnym, bo zazdrość sprawi, że będziesz zły i brzydki

  24. Doar cutia in sine de la aceasta editie splendida Star Wars este mai cool si mai interesanta decat orice Crapple lansat pe piata. Este o adevarata opera de arta. Bine cum tu esti hater si te multumesci cu acelasi copy-paste an de an de la Happlea nu ai cum sa apreciezi asa ceva. Noi restul ne putem delacta de pe acum de cele mai misto editii limitate si cele mai performante telefoane pe cand oimea se multumeste cu strictul necesar si nimicurile bagate pe gat cu forta. GG Credeam ca “vacanta” asta ti-a mai luminat si tie mintea putin si revii mai dezghetat insa slabe sanse… “Doame tot dobii-toc ai ramas”