Telekom Romania: Wiadomość, o której klienci MUSZĄ wiedzieć

Telekom Romania publica un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din tara, iata de ce toti trebuie sa stie despre ceea ce este transmis cu el.

Telekom Rumunia działa

Telekom Rumunia vine astazi cu un nou mesaj important pentru clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce trebuie sa ajunga la ochii multora dintre cei care in momentul de fata lucreaza de acasa. Masurile de protectie pe care statul roman, impreuna cu multe altele, le recomanda pentru a impiedica raspandirea Coronavirus implica si munca de acasa, iar cei de la Telekom Romania au astazi o serie de sfaturi pentru cei care fac acest lucru.

Telekom Rumunia face aceste recomandarile de mai jos pentru a ii ajuta pe toti romani care muncesc de acasa sa isi desfasoare activitatea intr-un mod cat se poate de placut, de usor, dar si de sanatos. Telekom Romania stie ca protejarea sanatatii este importanta chiar si in conditiile in care lucram de acasa, astfel ca este extrem de important sa fim atenti si la mesajele de mai jos pentru a sti cum sa ne comportam dupa ce petrecem perioade lungi de timp in casa.

Telekom Romania: Wiadomość, o której klienci MUSZĄ wiedzieć

Telekom Rumunia are angajati care lucreaza de acasa in aceasta perioada, sau cel putin asta afirma compania zilele trecute, dupa ce a anuntat masurile pe care le ia pentru a-si proteja angajatii. In aceasta idee, toate recomandarile pe care le putem vedea mai jos se aplica inclusiv pentru cei care sunt angajati de catre Telekom Romania, dar sunt fortati sa lucreze de acasa in aceasta perioada dificila pentru toata lumea, nu doar din tara.

Împreună suntem mai puternici, iar uniți putem depăși orice provocare! Telemunca ne îndeamnă să fim creativi și să diversificăm metodele prin care ne putem relaxa. Iată recomandările noastre.

Opublikowany przez Telekom Rumunia pe poniedziałek, 23 marca 2020 r

Telekom Rumunia a luat foarte multe masuri pentru a-si proteja angajatii din toata tara, si e bine sa vedem ca ei actioneaza chiar si pentru a ii invata pe clientii din tara cum sa lucreze eficient de acasa. Telekom Romania e primul operator de telecomunicatii care face asemenea recomandari pentru clientii din tara care vor sa stie cat mai bine cum sa lucreze eficient de acasa, si e bine sa fiti constienti de ele daca sunteti nevoiti sa lucrat in acest mod.

Telekom Rumunia a anuntat saptamana trecuta si foarte multe beneficii pe care toti clientii sai din Romania le au aceasta perioada de pandemie cu Coronavirus, astfel ca toata lumea se bucura de cate ceva important.