Facebook Messenger: WAŻNE ogłoszenie WHO dotyczące pandemii COVID-19

Facebook Messenger este in centrul unui anunt important venit de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, iata ce poti face acum in aplicatia de mesagerie.

Oms w Messengerze na Facebooku

Facebook Messenger este a doua cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, in urma WhatsApp, iar astazi este in centrul unui anunt foarte important de la OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii. Mai exact, expertii de la OMS au contribui la crearea unui robot virtual pentru Facebook Messenger care are menirea de a raspunde la intrebarile celor care vor sa afle mai multe informatii reale despre COVID-19, pentru a nu se lasa pacaliti de cele false.

Facebook Messenger este plina de informatii total false cu privire la COVID-19, iar decizia OMS de a interveni intr-un final pentru a ajuta lumea sa inteleaga mai bine ce trebuie sa creada, si ce nu, este grozava. Robotul virtual pe care OMS il are pe Facebook Messenger este la fel ca oricare altii doar ca are informatii oficiale cu privire la COVID-19, deocamdata doar in limba engleza, si in alte cateva limbi, fara optiunea de a intreba ceva in romana.

Facebook Messenger: WAŻNE ogłoszenie WHO dotyczące pandemii COVID-19

Informacje WHO w Messengerze na Facebooku

Facebook Messenger permite discutarea cu robotul virtual al OMS prin messenger.com/t/WHO, iar dupa ce robotul va raspunde, il puteti intreba in engleza orice doriti sa aflati despre COVID-19. Interactiunea e simpla, bazata pe un set predefinit de intrebari, si introducerea unor numere in chat, astfel ca nu prea puteti intreba orice doriti in legatura cu COVID-19, iar asta pentru ca vorbim de un robot virtual pentru Facebook Messenger, nu despre interactiune cu un om.

“Suntem bucuroși să anunțăm că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a lansat o experiență interactivă pe Messenger, cu sprijinul Sprinklr, pentru a ajuta la furnizarea de informații corecte și în timp util cu privire la pandemia COVID-19. OMS va profita de Messenger pentru a ajunge la peste 1,3 miliarde de utilizatori activi lunar, care vor putea acum să pună întrebări și să primească răspunsuri rapide de la serviciul interactiv „Alertă de sănătate” al OMS pe Messenger, care este liber de utilizat.”

Facebook Messenger are acest robot virtual oferit dupa ce cu mai bine de vreo doua saptamani in urma a fost lansat unul similar pentru WhatsApp, platforma cu cel mai mare numar de utilizatori activi. Era normal ca in Facebook Messenger sa fie oferit ceva identic, chiar daca mai greu, dar e bine ca totusi intr-un final si cei care folosesc aceasta platforma pot sa afle informatii oficiale cu privire la COVID-19, ignorand informatiile total false.

Facebook Messenger are roboti virtuali si de la unele agentii guvernamentale straine, nu si ceva din Romania pentru ca la noi concentrarea e pe cu totul altceva.