Windows 10: ciekawa decyzja podjęta dzisiaj przez Microsoft

Windows 10 are parte de o decizie de mare interes pentru utilizatorii de PC-uri din intreaga lume, iata ce a lansat astazi Microsoft pentru noi.

Przeglądanie Windowsa 10

Windows 10 are parte de o noua decizie de interes pentru toata lumea care are un calculator ce ruleaza sistemul de operare, compania Microsoft luand-o recent, si punand-o in aplicare cu doar cateva ore in urma pentru noi. Stiti deja ca Windows 10 are May 2020 Update lansat pentru toata lumea inca de saptamana trecuta, insa astazi cei de la Microsoft au luat decizia de a incepe sa distribuie versiunea Chromium Edge catre utilizatorii cu PC-uri din intreaga lume.

Windows 10 are aceasta noua versiune a browserului pusa in distributie prin sistemul Windows Update, astfel ca ea ar trebui sa ajunga destul de rapid in calculatoarele foarte multor oameni incepand chiar de la amiaza. Versiunea Chromium a Edge este facuta de catre ce de la Microsoft in baza platformei create de catre Google, iar aceasta lansare marcheaza o alta premiera pentru Windows 10, evitarea includerii browserului in mod nativ in sistemul de operare.

Windows 10: ciekawa decyzja podjęta dzisiaj przez Microsoft

Windows 10 are lansate patch-urile KB4541301, KB4541302 si KB4559309 de catre cei de la Microsoft, iar printre alte schimbari pe care acestea le aduc se numara si actualizarea browserului Edge la noua versiune Chromium. De indata ce noua versiune a Edge ca fi instalata in calculatoarele cu Windows 10, versiunea anterioara va fi complet stearsa, exceptand toate setarile, parolele, si orice fel de alte informatii importante pentru folosirea browserului de catre oameni.

“Microsoft a lansat o nouă versiune de Microsoft Edge bazată pe Chromium. Această nouă versiune oferă cea mai bună compatibilitate în clasă cu extensii și site-uri web. În plus, această nouă versiune oferă un suport excelent pentru cele mai noi funcții de redare, aplicații web moderne și instrumente puternice pentru dezvoltatori pe toate platformele de sistem de operare acceptate.”

Windows 10 are aceasta noua versiune a browserului in pregatire de ceva vreme pentru toata lumea, ar lansarea sa intr-un final vine ca o veste extrem de buna pentru ca aduce si foarte multe schimbari foarte asteptate. In mod teoretic, versiunea Chromium a Edge, utilizatorii ar trebui sa aiba parte de o experienta mult mai apropiata de cea pe care o ofera Google Chrome, iar Microsoft a lucrat intens pentru ca Windows 10 sa aiba parte de imbunatatiri mari pe partea de browsing.

Windows 10 are noua versiune a browserului Edge pusa in distributie inca de acum cateva ore, asa ca e posibil ca in Romania sa nu ajunga deocamdata noile update-uri, si sa mai dureze cateva ore.