Rumuńska policja: Bardzo ważna UWAGA dla wszystkich Rumunów

Rumuńska Policja UWAGA bardzo ważne dla wszystkich Rumunów

Politia Romana are o atentionare extrem de importanta pentru toti romanii din toata tara in momentul de fata, una de care toti oamenii trebuie sa stie daca vor sa plece din case dupa ora 23:00, cand in mod normal este impusa limitarea privind circulatia pe drumurile publice.

“Vă readucem aminte că deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23:00-05:00 se poate face doar pentru motive justificate, cum ar fi:
– Zainteresowania zawodowe;
– Pomoc medyczna, której nie można przełożyć ani przeprowadzić na odległość;
– Zakup leków;
– Opieka/towarzyszenie dziecku i/lub pomoc osobom starszym, chorym lub niepełnosprawnym;
– Wyjazdy poza miejscowością osób znajdujących się w tranzycie lub odbywających podróże, których przedział czasowy pokrywa się z okresem obowiązywania zakazu, np. samolotem, pociągiem, autobusem lub innym środkiem transportu pasażerskiego, które można udokumentować biletem lub jakimkolwiek innym środkiem transportu inny sposób zapłaty za podróż;
– Deces al unui membru al familiei.
Pentru verificarea motivului deplasării vă rugăm să aveți la dumneavoastră legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator ori o declarație pe propria răspundere.
Vă garantăm că nu există niciun plan de amenzi și nu acesta este scopul nostru. Ne asigurăm doar că aceste măsuri sunt respectate cu un singur obiectiv: limitarea răspândirii virusului și revenirea cât mai repede la o stare normală.
Vă rugăm să le respectați…
Vă rugăm să protejați…
Vă rugăm să vă protejați!
Dziękuję!"