BRD Rumunia: Klienci UWAGA, co każdy powinien wiedzieć

Dystans BRD Rumunia

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, stiti cu totii acest lucru, insa putina lune stie despre o atentionare extrem de importanta pe care banca o are pentru toti cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata. Cei de la BRD Romania vorbesc in propriul website despre o problema foarte serioasa care vizeaza modul in care oamenii trebuie sa isi protejeze cardurile impotriva furtului de date, o situatie care genereaza probleme extrem de mari.

BRD Romania le spune clientilor din toata Romania faptul ca trebuie sa fie atenti ca nimeni sa nu le poata vedea datele cardurilor daca nu fac o plata, in special codul CVV2, iar asta pentru ca informatiile acestea pot fi folosite pentru furtul banilor. Indiferent daca este vorba despre membrii familiei, sau persoane apropiate, cei de la BRD Romania recomanda ca datele cardurilor sa fie tinute departe de ochii celor care nu ar trebui sa aiba acces la asemenea informatii in momentul de fata.

BRD Rumunia: Klienci UWAGA, co każdy powinien wiedzieć

BRD Romania spune deasemenea ca nici PIN-ul cardului nu ar trebui impartasit cu nimeni altcineva de catre detinatorul respectivului card, asa ca trebuie sa aveti grija sa nu oferiti unor necunoscuti acces la datele voastre. Mai mult decat atat, daca obisnuiti sa tineti cardul in portofel, sau geanta, sa nu aveti in acelasi loc inclusiv PIN-ul care permite folosirea cardurilor pentru retragerile de bani, sau plati, iar asta pentru ca aceasta e o alta metoda prin care pot fi usor furati banii.

BRD Romania recomanda deasemenea evitarea lasarii cardurilor in apropierea unor aparate care pot fi folosite pentru a le extrage informatiile, iar asta pentru ca in baza lor poate fi clonat destul de usor un card bancar. In cazul in care suspectati ca al vostru card are datele furate, atunci BRD Romania recomanda contactarea bancii in vederea inlocuirii cardului, procedura care ar trebui sa fie in vederea oricaror persoane pentru ca banii lor sa fie in siguranta.

BRD Romania are toate aceste sfaturi disponibile chiar in cadrul website-ului sau din Romania, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea cum va puteti proteja cel mai bine impotriva unui fort al banilor.