Wskaźnik przyjęcia systemu iOS 8 jest o połowę niższy w porównaniu z systemem iOS 7

  iOS 8 wystartował niecałe 24 godziny temu i już teraz dowiadujemy się, jak duże było zainteresowanie nową wersją systemu operacyjnego dla iDevices. Jeśli się uwzględni iOS 8 nie przyniósł tak radykalnej zmiany jak iOS 7, Właściciele iPhone'a, iPada i iPoda Touch nie byli aż tak zainteresowani aktualizacją do nowej wersji systemu operacyjnego, świadczą o tym statystyki pierwszego dnia dostępności.

  Według amerykańskiej firmy Fiksu, iOS 7 miał kaczkę instalacja podwójna w porównaniu do iOS 8 zaledwie 21 godzin od oficjalnej premiery, co oznacza, że ​​w tym roku Apple nie zrobiło tej aktualizacji aż tak dużego wrażenia na osobach. Czas pokaże, jaka będzie ewolucja ulepszeń w następnym okresie, ale trudno w to uwierzyć iOS 8 jeśli będziemy polegać na tych informacjach, zostanie on zainstalowany równie szybko w dowolnej liczbie terminali.

10 KOMENTARZY

  1. Raman la ios 7 cu jailbreak,ios 8 fiind un mare fas.Detin un iphone 5s si sincer, apple nu ma atrage cu noul ios.Cred ca asta e parerea multor detinatori de idevice-uri.

  2. Aveam pretentii de la voi.Pai numărul de iphone 4 care au adoptat ios7 anul trecut anul asta nu au avut cum să o fac.e normal.mai ales ca pe toate forumurile de specialitate e câte o stire despre cum să nu ne grăbim cu ios 8

  3. Sunt 3 inconveniente mari si tari pentru care acest test este cam degeaba.

    1. majoritatea oamenilor isi asteapta noile iphone-uri.
    2. problema cu spatiul imens pe care ti-l cereau cei de la apple sa-l ai liber pentru a face OTA update.
    3. serverele apple au clacat la un moment dat si oamenii aveau un timp de asteptare pentru download de 20 si ceva de ore.

    Sa mai faca niste teste saptamana viitoare dupa ce vor intra pe piata si iphone 6, 6+ si mai vorbim dupa 🙂

  4. mi-am instalat ios 8 ieri si astazi ( acum 40 min ) am revenit la 7.1.2 . autonomia bateriei mi se pare scazuta printre alte lipsuri care le are ( fata de 7.1.2 jailbreak-uit )

  5. Asa cum a mentionat si Zaone, Apple nu a reusit sa-si impresioneze clientii cu noul IOS 8, spre deosebire de anii precedenti cand mai toti ne ,, bateam ” sa facem download la ultimul IOS ! Dupa prezentarea Iphone 6, care este un 5s cu ecran mai mare, iata ca si noul IOS 8 nu ne da pe spate ! Se pare ca Apple este in lipsa de idei ! Viitorul pare sumbru !!!

  6. Vlad@
    1.Studiul arata rata de adoptie adica trecerea de la ios mai mic sau egal cu 7 la 8 iphone 6 si ip6 plus nu intra in calcul pentru ca vin deja cu ios 8 preinstalat
    2.si anul trecut au fost probleme cu serverele apple eu nu am putut descarca in prima zi ios 7

  7. Pentru iPhoneul meu 4S, iOS 7.1.2 este destul … am vazut cum se comporta acesta pe iPhone 4 si nu vreau sa patesc si eu acelasi lucru cu orice versiune a iOS 8. Nu de alta dar vreau sa ma bucur de iPhoneul meu nu sa injur la fiecare 15 minute dupa ce il debloche si incerc sa intru in aplicatii.
    Daca va fi sa imi iau un iPhone 5S atunci poate ca o sa incerc o varianta a iOS 8!