iPhone 8 – tak można zintegrować Touch ID z etui

iPhone 8 mógłby mieć Touch ID zintegrowany z etui, ale wymiary nowego smartfona są zbliżone do iPhone'a 7.

iPhone 8 z Touch ID zintegrowanym w etui ponownie proponuje firma specjalizująca się w analizie światowego rynku smartfonów. Na poniższym obrazku możecie zobaczyć ich wizję tego, jak iPhone 8 mógłby mieć czytnik linii papilarnych zintegrowany z etui, który mógłby zostać umieszczony dokładnie pośrodku szklanej obudowy nowego produktu.

Nie mówimy o idealnej pozycji dla Touch ID i jestem pewien, że wiele osób zainteresowanych iPhonem 8 będzie miało wiele do powiedzenia na temat takiego wyboru. Jednak nadal istnieje możliwość, że iPhone 8 będzie miał Touch ID zintegrowany z ekranem, przy czym pogłoski na temat tego komponentu są na razie sprzeczne, co oznacza, że ​​Apple nie podjął jeszcze decyzji o ostatecznej implementacji.

Następnie ponownie widzimy, że iPhone 8 będzie miał podwójny pionowy aparat, a wszystkie plotki na ten temat są jasne, więc nie ma wątpliwości. Ten pionowy podwójny aparat iPhone'a 8 będzie miał rozmiar 24 mm i grubość 11 mm, więc mówimy o czymś podobnym do tego, co Apple obecnie oferuje w iPhonie 7.

iPhone 8 – tak można zintegrować Touch ID z etui

Oprócz tego analitycy przedstawiają nam także szkic, w którym podają szczegółowe informacje na temat wymiarów iPhone'a 8, a informacja ta jest bardzo interesująca. Według szkicu iPhone 8 będzie miał długość 144 mm, szerokość 71 mm i grubość 7.69 mm, ale oczywiście dane nie są jeszcze sfinalizowane, więc wszystko, co tu widzimy, może ulec zmianie.

Jednak porównując go z iPhonem 7, iPhone 8 będzie o 6 mm dłuższy, o 4 mm wyższy i o 0.5 mm grubszy, a różnice będą niewielkie. Jeśli pomyślimy o tym, że Apple chce zintegrować w iPhonie 5.8 ekran o przekątnej 8 cala, to taka zmiana wymiarów wydaje się w pełni uzasadniona i z pewnością zostanie przez wszystkich zaakceptowana.

„Zarówno Samsung, jak i Apple próbowały włączyć wykrywanie odcisków palców w wyświetlaczach w pełnoekranowych telefonach OLED w 2017 roku, ale ich technologia optyczna wydaje się niedojrzała i stanowi główne wąskie gardło iPhone’a 8. Niektórzy spekulują zatem, że czujnik odcisków palców zostanie usunięty i zastąpiony czujnikiem 3D. Nasze najnowsze kontrole łańcucha dostaw wskazują, że iPhone 8 nadal będzie wyposażony w czujnik ze względu na bezpieczeństwo, przyjazność dla użytkownika i wymaganą infrastrukturę płatniczą, ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że będzie on umieszczony z tyłu, podobnie jak Samsung Galaxy S8”.

Ogólnie rzecz biorąc, iPhone 8 nie będzie dużo większy od iPhone'a 7, chociaż przekątna ekranu zapewni znacznie lepsze wrażenia podczas oglądania zdjęć. Zanim zakończę, chciałbym przypomnieć, że te informacje dotyczące iPhone'a 8 nie są jeszcze ostateczne, więc istnieje możliwość, że część z nich może ulec zmianie do czasu premiery.

Etui na czytnik linii papilarnych do iPhone'a 8

37 KOMENTARZY

  1. Inestetic,nu e practic deloc am incercat o “simulare” pe iph meu si e penibil rau trebuie sa tii tel de foarte jos ca sa ajungi cu aratatorul pe acea zona sub logoul apple,sper sa die in ecran in logo sau in butonul lateral altfel e bataie de joc

  2. din pacate asa este…e f greu sa ajungi..cea mai ok locatie pe spate ar fi undeva unde este logo Apple

  3. Nu este de loc comod sa faci mișcări suplimentare pentru a găsi acest senzor amplasat pe spate.
    Chiar nu mai gândește nimeni la Apple?
    Sunt de acord cu îmbunătățirea softului, dar sa umilești milioane de utilizatori in felul acesta, mi se pare penibil. Cu tot respectul, după zece ani in care folosesc doar iPhone, voi cauta o alternativa. Veșnica ” coaja de săpun” de câțiva ani. Chiar așa? Și noi cumpărăm și iarăși cumpărăm sa fim la moda cu iPhone.
    Îmi pare rău, și cred ca mulți alții, nu gândesc ca și cei de la Apple.
    In fine, marile Imperii, au dispărut datorită frământărilor interne…
    Totuși, cred ca vor avea bunul simt sa ofere la aniversarea celor 10 ani, ceva cu adevărat revoluționar.

  4. da hai totusi sa pastram genul acesta de comentarii dupa ce anunta produsul…cine stie,poate avem noroc

  5. Nici nu o sa coste 150-200 padul pentru încărcarea asta minune
    Da stați liniștiti ca îl vor pune gratis in cutie (in 2045)

  6. Eu cred că este vorba de
    obișnuință. Am si Huawei, pe spate este cititorul de amprente și este comod dacă te obișnuiești cu el…..

  7. Nigdy nie mów nigdy!
    Nu mai râdeți de produsele cu Android, ba că au ecranele prea mari, ba că sunt din plastic, sau că sistemul de operare are lag, blocaje, etc. Nu mai râdeți că alte produse au cititorul de amprentă plasat pe spatele carcasei, pentru că și Apple urmează concurența în cele din urmă.

  8. Dacă asa va arata va fi urat rău, cu camera aia duala cât China, da o naiba de treaba suntem în 2017, sunt standarde care permit smartphone urilor lucruri pe care înainte nu le puteau face producătorii (ecran mare în carcasa mica, camera introdusa complet în dispozitiv etc)
    Din câte vad are cititorul de amprenta pe spate, abia aștept sa vad cum va fii întâmpinată aceasta schimbare care a fost huiduita de mulți pe aici

  9. Eu sunt obisnuit cu cititorul de amprenta pe spate am avut Nexus 6P dar sa fie amplasat mai sus de preferat sa fie logul Apple ar fi chiar misto,dar nu la mijlocul telefonului.Pentru cina incepe deja sa se c..e pe el iPhone cum vad in comentariile de mai sus sa se abtina am avut foarte multe telefoane de top de la mai multe branduri si multa experienta cu ele de la primul iPhone incoace e un viciu la mine dar experienta pe iPhone,Nexus respectiv Pixel XL la Note,Lg si lista poate continua iPhone e in top 3, restul la mine in casa e tot Apple de la Apple TV la MacBook si iPad Pro 12.9 deci poate par un fanboy nu sunt sunt grafician si pictor si pe mine ma ajuta foarte mult produsele Apple.Anul asta voi alege intre iPhone 8 si Note 8,cel mai bun sa castige.Pentru mine telefonul e un prieten dar un prieten care trebuie sa functioneze hardware si software.

  10. Nimeni nu zice de situatia cand esti la volan cu telefonul pus in suport de masina. Cum atingi touchID-ul, daca este pe carcasa? Sper ca la Apple sunt oameni care gandesc mai mult decat cei de la alte firme.

  11. Recunosc ca mi a luat câteva minute sa înțeleg pomelnicul tău și tot nu la m înțeles pe deplin
    Ideea este ca ne spunem părerea sau trolam în prostie (unii, nu dau nume ca se știe), dacă nu ești de acord cu părerile spuse aici îți poți expune punctul tău de vedere
    Mulți de aici postează tot felul de aberații la adresa celorlalte smartphone uri chiar dacă nu e nimic sigur, asa ca nici iphone nu scapă pentru ca ai anumite așteptări, dorințe și e vorba de banii noștri aici (la unii nu merge cu “Apple e Apple”)

  12. Asa este, ai dreptate, dar dacă producătorii android nu pot nici Apple nu poate
    Samsung a avut probleme cu senzorul de amprenta pus sub display( proasta plasarea senzorului de amprenta lângă camera) asa ca nici Apple nu va lansa asa ceva, tot pe spate îl va pune

  13. Nu am scris prea coerent recunosc dar totusi aici e iDevice deci Apple e Apple si aici e in principiu comunitate preponderent Apple.Dupa cum vezi in primul comentariu am criticat o posibila decizie Apple cu cititorul de amprenta.

  14. Apple va pune senzor de amprentă în ecran, doar după ce va inova Samsung, ori HTC, ori Huawei, etc. Până atunci, “tehnologia nu este matură”.
    Doamne, ce mi-ar plăcea să văd o inovație majoră semnată de către Apple!

  15. Camera aia nu are nicio legătură cu filozofia designului Apple! Este grosolană, nesimetrică, nu văd motivul pentru care există în forma asta.

  16. Și totuși,de ce nu ar integra touch id in logoul Apple,dacă nu de poate încă implementa in display?

  17. Nu sunt frustrari Nicos eu sunt farplay si George pare destul de civilizat si un dialog ok e bine sa construim aici opinii e un bun pas in evolutie

  18. este simplu pt ca si eu folosesc acest mod, si anume cand e legat la bluetooth-ul masinii nu se mai blocheaza, orice tip de securitate este anulata . . . .ma refer la S8 . . . .probabil si Apple poate sa faca asta, nu cred ca ar fi o mare problema

  19. Corect. Asta fac si eu de multa vreme. Smart lock. E al lui google. Si il mai am activat in functie de locatie: acasa si la birou. Daca telefonul ma simte acolo, nu se mai blocheaza. Am si eu S8, dar pozitia senzorului de amprenta mi se pare aberanta, chiar daca merge instant. Pur si simplu stai si pipai dupa el. Macar daca ii puneau niste repere tactile. Jenant. Imi lipseste amprenta de pe fata
    Daca apple nu o va baga in ecran, sunt convins ca ii va gasi o pozitie mult mai comoda. Se pricep la asta. Nu dau drumul la orice pe piata

  20. La Huawei(si la cam toate telefoanele chinezesti care au senzorul pe spate) este amplasat acolo unde ajungi in mod natural cu degetul,dar amplasarea undeva pe la jumatatea (pe inaltime)a carcasei nu e deloc inspirata,trebuie sa te chinui sa duci degetul atat de jos.

  21. Ei aș! Caméra iPhone 7 Plus este oribilă, dar asta din iPhone 8 depășește oricum limită. Sunt camere butucănoase, arată ca o pereche de ochelari de scafandru 🙂

  22. E 2017,ar fi oarecum firesc că Apple să introducă în totalitate camera in carcasă,nu toți utilizatorii folosesc huse pentru a o masca.Bine,de vor găsi comentatori de duzină care vor spune că e așa pt AR,pentru că bla…,

  23. Ce bâigui acolo? Recitește ceea ce am scris: “Alții au reușit”. Nu am scris “Prea mulți au reușit”
    Îmi este rușine să îți readuc aminte că nu ești capabil să înțelegi un text. Cu atât mai mult cu cât era vorba despre un text ultra-simpku, scris pe un singur rând… 10 cuvinte :)))))