Klienci iPhone'a X są bardzo zadowoleni, oto pochwała

iPhone X ma bardzo zadowolonych klientów, którzy w pełni chwalą produkt Apple'a, pomimo problemów, jakie pokazał do tej pory.

Klienci, którzy kupili do tej pory iPhone X są bardzo zadowoleni z telefonu stworzonego przez firmę Apple, a firma specjalizująca się w monitorowaniu rynków światowych również mówi nam, co cenią. Zapytany klientów iPhone'a X, jakie są najważniejsze cechy nowego telefonu komórkowego i co najbardziej cenią w produkcie, na który wydali ponad 1000 dolarów, otrzymał po głosowaniu notę ​​4.64 na 5.

iPhone X ma Face ID i Animoji jako dwa z pierwszych kluczowych elementów chwalonych przez klientów, a w przypadku drugiej funkcji mówimy o dużym zaskoczeniu, bo jej użyteczność została zredukowana do zera. Face ID to niezbędny element iPhone'a X, ale bez Animoji może obejść się każdy, a większość klientów Apple’a robi to bez problemów, choć ci z Cupertino intensywnie promowali tę funkcjonalność.

„Ulepszona przednia kamera TrueDepth firmy Apple umożliwiła wprowadzenie nowych funkcji zabezpieczeń i rzeczywistości rozszerzonej, odpowiednio poprzez Face ID i Animojis. W szczególności nastroje konsumentów dotyczące Face ID są niezwykle pozytywne.”

Klienci iPhone'a X są bardzo zadowoleni, oto pochwała

Ekran OLED i bateria iPhone'a X są również bardzo chwalone przez klientów, którzy kupili iPhone'a X, i słusznie, bo mówimy o elementach istotnych. Ekran OLED to jedna z największych zmian oferowanych w iPhonie X. O autonomii baterii mówiłem Wam już kilka razy i bardzo go chwaliłem za to, co oferuje w porównaniu z iPhonem 7.

„Nastroje konsumentów dotyczące wyświetlacza i baterii są również pozytywne. Około 80% recenzji tych podstawowych funkcji jest pozytywnych, chociaż sentyment do aparatu pozostał większy. Wartość marki pozostaje ważnym czynnikiem w przypadku iPhone'a X. Jako marka o ugruntowanej pozycji z lojalną bazą klientów, osoby już należące do ekosystemu Apple będą nadal kupować te produkty.

Wreszcie klienci, którzy kupili iPhone'a X, chwalą sobie ekosystem firmy Apple, czyli aplikacje i usługi zintegrowane z iOS, z których korzystają klienci, gdy zaczynają korzystać z iDevices. Wszyscy wiemy, że iPhone X to drogi telefon, jednak cenę częściowo uzasadniają niektóre inne dodatkowe elementy, które posiada poprzez oprogramowanie i usługi, które firma Apple oferuje, przynajmniej w innych krajach.

iPhone X to prawdopodobnie najlepiej przyjęty telefon Apple od 2007 roku i jak dotąd większość klientów jest z telefonu niezwykle zadowolona, ​​pomimo problemów, jakie miał do tej pory.

iphone x chwalą zadowoleni klienci

39 KOMENTARZY

  1. As adauga lipsa butonului home și noile gesturi, o plăcere, acum deja obișnuit mi se pare pe dos utilizarea unui iPhone cu buton home, deasemenea carcasa de sticla space grey o bijuterie, încărcarea prin inducție și ca o părere personală utilizarea in viața de zi cu zi alături de baterie este mai buna decât cea avut cu i7 plus jetblack, singurul incovenient este prețul, foarte mare…ma durut sufletul deși câștig destul de bine 😀

  2. Dar de ce vrei sa închizi aplicațiile? Idea este ca aplicațiile sa rămână deschise pentru a se deschide mult mai repede atunci când revii la ele. Asta este de fapt idea de multitasking.

  3. nu e stupiditate..ci iti dai seama cine e curioasa ca o muiere
    Te-am pus si pe tine pe lista. Stai calma ca nu esti singura..sunteti vreo 6 pana acum

  4. Eu in momentul de fata am 36 de aplicații deschise in fundal. Dar și așa, nu am văzut afectată funcționalitatea dispozitivului, dimpotrivă, dacă le închid, următoarea data când le deschid vor întârzia mai mult pana se încarcă.

  5. da. Pt mine e mai simplu ca nu folosesc atat de des/zilnic, mai mult de 7-8. Deci prefer asa. Cumva mi-am si impus, pt ca am impresia ca pe viitor iOS nu va mai fi plin de aplicatii ca home page..sau cel putin iti va oferi posibilitatea sa ai o pagina principala doar cu dock
    Chiar sunt curios ce vor face astia cu UI din iPhone Plus de anul viitor

  6. Am înțeles. Eu nu obișnuiesc sa închid aplicațiile din fundal, nici pe Android nu făceam asta. Doar in cazul in carul este vre-o aplicație care da probleme, arunci o închid.

  7. A rămas partenera cu el, pana iese iPhone SE 2, ca nu-i place nici iPhone 8, nici iPhone X. Il mai iau și eu din când in când sa le mai compar. Cea mai mare diferența o văd in prima secunda când se aprinde ecranul. Cel de pe X este cu mult peste cel de pe S7 Edge. Și la camera sunt diferențe destul de considerabile, mult mai bune pozele scoase cu X. Iar de experiența de utilizare nici nu mai vorbesc. Când renunț la gesturile de pe X și revin la cele tradiționale, mi se pare foarte ciudat. Gesturile din X deja devin reflexe și este greu sa mai revii la metodele tradiționale. Ma uit și la aplicații, mi se pare ca sunt mai bine finisate pe iOS decât pe Android. In momentul de fata, din 28 de aplicații instalate, toate sunt deja actualizate pentru ecranul iPhone X și funcționează fără probleme. Per total sunt foarte mulțumit de iPhone X ca hardware și design, dar mai este de lucrat la iOS. Nu ca as avea vreo problema, dar as vrea sa văd mai multe îmbunătățiri gen un mod Pro ca camera cu un control total manual, acel mod portret care încă este beta, gruparea notificărilor pe aplicații, de ce nu și un Always on Display , ca doar avem Amoled acum.

  8. De amintit că până la iPhone X el nu avea grija aplicațiilor,știa telefonul ce să facă cu ele… Acum brusc cică vrea ca unele aplicații sa fie reloaded.

  9. pai si daca iPhone SE 2 pana la urma va fi cel de 6.1″ ….s-a gandit la asta ? 🙂
    va ramane cu S7 inseamna pana crapa 🙂

  10. Ei nu ii place design-ul cu margini rotunjite. De asta pentru ea ultimul iPhone a fost 5s. I-am arătat un concept de cum va fi iPhone SE 2 și ii place, dacă va fi așa. Dacă nu, va trebui sa se obișnuiască cu ce este pe piața. Oricum vrea sa revină și ea la iPhone.

  11. Eu știu asta,nu am dat restart de când am telefonul asta și nici nu închid aplicațiile (și nu am un telefon de top,dar chiar și așa nu simt nevoia să închid aplicațiile),insa Srb se laudă că ipad-ul știe să gestioneze aplicațiile și că le tine deschise…asta până la iPhone x.Acum.s-a răzgândit,nu mai are nevoie de ele deschise.

  12. Hai sa fim serioși !!! Nici ecran, nici baterie și nici faceID !!! Nimic interesant și astea reprezintă preferințele utilizatorilor ???Animoemoji ??? Mai bine trageți apa :))) jalnic o sa ajungeți !!!

  13. Pai nu te lasă sa alegi sa folosească GPS-îl doar când aplicația este deschisă? Ar trebui sa se poată, normal ai 3 opțiuni: dezactivat total pentru acea aplicație, activat tot timpul, sau activat doar când se folosește aplicația. Verifica bine in setările de privacy.

  14. Acum mai nou ai opțiunea sa bifezi Activat doar cand folosește aplicația,dar daca nu il închizi din background el rulează si rămâne taskbarul verde.

  15. Era sa iti dau like pana am citit ca ecranul de iPhone X e peste S7 edge… realitatea fiind ca nu e. S-a mai discutat si am adus argumente in afara de parerea personala .Nu e nici ca adancime de culoare, nici ca luminozitate, nici ca rezolutie…

  16. Dar poți să-mi dai Luke dacă vrei.? Ca și rezoluție este clar ca S7 Edge este peste iPhone X. Ca și luminozitate și redare a culorilor mie personal îmi place mai mult ecranul iPhone X. Cel de pe Samsung mi se pare foarte agresiv, de multe ori ma usturau ochii, ii aveam uscați, acea senzație de nisip in ochi. Ecranul iPhone X mi se pare mai “prietenos” cu vederea, de asta am zis ca îmi place mai mult, pentru ca simt ca nu-mi obosește vederea.

  17. Vorbim de adaptive display ceea ce s7 edge nu are….white balance facut ca la carte in functie de lumina ambientala. Poti sa pornesti manual blue light filter si sa il ajustezi cat vrei pe S7….ajungi la rezultate mai bune decat pe X dar nu automat. Mi-ar placea si mie un adaptive display pe Note. Pana una alta am instalat f.lux. Face bine ce face.

  18. Dar de ce ai vrea sa opresti accesul GPS?Se zice ca iphone X are baterie care tine mult si bine,ce interes ai avea sa il ciuntesti de o functie?

  19. E singura aplicație care daca o lași in background folosește in continuare GPS chiar daca e bifat sa fie folosit GPS doar la nevoie
    Iar daca nu mai folosești Waze in ziua aia dece l-ai lasa sa consume baterie aiurea ?