Trwałe dekodowanie dowolnego iPhone'a za jedyne 170 USD za pośrednictwem wyspecjalizowanych firm

Wygląda na to, że ktoś gdzieś otworzył „bramy” do trwałego dekodowania iPhone'a, ponieważ zespół deweloperski nie jest w stanie tego zrobić. Po ogłoszeniach różnych osób firma stojąca za słynną witryną cutyoursim.com ogłasza, że ​​dekoduje dla każdego iPhone'a w dowolnej sieci za jedyne 170 dolarów. Kwota jest niewielka, biorąc pod uwagę, że można zdekodować dowolny terminal, którego wcześniej nie dało się rozszyfrować, w tym te AT&T, których nawet operator nie dekoduje. Oczywiście oprócz ceny jest też pewne zabezpieczenie biorąc pod uwagę, że mówimy o firmie, która istnieje na rynku już jakiś czas. Wyobrażam sobie, że cutyoursim.com nie jest jedyną firmą, która robi coś takiego, ale ceny są znacznie, znacznie lepsze niż te, których żąda się obecnie w Rumunii.

Na razie nikt nie wie, w jaki sposób dokonuje się tych trwałych dekodowań, wiadomo jedynie, że gdzieś uzyskano dostęp do bazy danych Apple, w której wpisane są zdekodowane terminale. Trudno powiedzieć, czy Apple zablokuje możliwość dodawania terminali do tej bazy, czy też usunie te ostatnio dodane. Bądź bardzo ostrożny.

32 KOMENTARZY

  1. Eu am facut 4 telefoane iphone 4, la cei de la rebelsimcut… Foarte parolisti, maxim 2 zile a durat…(pentru colegi…deci nu am perceput comisioane sau alte sume in plus)

  2. zaone, ai mai auzit ceva in leg cu geveysim?… se pare ca ei(easydeal) le cumpara dela ismartsim….ce parere ai?..sunt originale?…ei spun ca sunt

  3. domnul avocat, chiar daca nu-mi plac comentariile tale care de cele mai multe ori sunt ironice la adresa celor care posteaza si vrei sa ai un “aer” de superioritate iti raspund ca am comandat pe easydeal si costa 207 lei cu tot cu transport…problema este alta si nici ei nu stiu…daca atunci cand navighezi pe internet poti fi sunat sau nu

  4. Salutare!Am un iphone 4 cumparat din America.Unde gasesc site sau date contact pt “rebelsimcut” ?Spunea mai sus “ionutzica”..Multumesc!

  5. pur si simplu intri pe site la ei, http://rebelmicrosimcutter.com/iphone-2g-3g-3gs-4g-full-factory-unlock-via-itunes-permanent-unlock-solution.html , comanzi acolo, introduci imei. Eu am platit cu google tracking. Sunt o firma. In emailurile de corespondenta cu ei, au la semnatura si adresa firmei, vand si alte produse cum ar fi acele cartele de deblocare *rebel*, deci dau dovada cat de cat de transparenta. Nu am avut probleme. La unul din iPhonuri, am uitat sa trimit imei, si mi-au dat mesaj inapoi, sa le transmit imei-ul.

  6. La mine toate cele 4 terminale erau codate pe O2..ca au fost cumparate din acelasi loc si din cate am inteles, cererea de la ei pleaca la reteaua de telefonie (in speta O2 la mine) si apoi carrierul trimite la apple…, deci nu vad de ce ar sterge cei de la apple imei-urile activate prin acest sistem. Poate gresesc eu…

  7. eu am spus unde am decodat eu…, per bucata m-a costat 308RON (am urmarit bankingul) cu tot cu schimb valutar…acum daca e scump…sau ieftin…asta e.. Si eu am primit site-ul tot de la cineva care a facut…asa ca am avut cat de cat incredere..

  8. nu are apple de ce sa le blocheze… fiindca aceste deblocari se fac numai prin serverele lor… doar nu credeti ca-s asa de batuti la cap sa nu-si dea seama de ceva necurat, mai ales ca aceasta operatiune se face contra cost si numai ei au acces la decodari.
    ideea e simpla. ei si-au dat seama ca pot sa scoata un profit si din terminalele codate… si de cat sa sa piarda bani in favoarea decodarilor scoase de dev-team, au ales varianta cea mai buna. totul e legal, se face prin operatorul de telefonie mobila pe care e codat telefonul iar acesta acceseaza baza de date a celor de la apple… toata lumea castiga… credeti ca daca ai telefonul blocat pe orange si vrei sa-l faci never lock ei au alte variante de deblocare?!

  9. Am plasat acum comanda la ei pt remote unlock – iphone4 at&t. Plata se face prin card bancar cu google checkout (de ce nu oare paypal?). Aveam unlock cu ultrasn0w insa cu probleme mari in roaming, revenire din airplane mode etc (trebuie sa restartez telefonul de cel putin 3 ori ca sa nu-mi afisesze invalid sim)
    Va anunt imediat ce am vreo veste de la ei… sper sa nu fie vreo scam 🙂

  10. @profir , aceeasi problema o am si eu in roaming…, acum mi-a venit confirmarea de decodare si pentru iPhonul meu, sa vedem daca problemele or sa mai persiste…

  11. Si eu am un telefon blocat pe AT.T, numai ce am facut o comanda. Sa vedem in cat timp ajunge. La fel si rebelsimcard micro.
    Din 2 trebuie sa functioneze o varianta.