iPhone 4 skärmproblem försvinner av sig själva

S-ar parea ca toate problemele cu ecranul iPhone 4 raportate de utilizatori se rezolva de la sine deoarece problema se datoreaza nu unei proaste asamblari sau a folosirii unor materiale slabe din punct de vedere calitativ ci a neterminarii procesului de fabricatie a telefonului. Apple foloseste anumiti agenti chimici pentru a lipi ecranul iPhone 4 iar substanta folosita necesita o anumita perioada de timp pentru a se aseza corect iar, aparent, acele pete galbene reprezinta nimic mai mult decat solutie care inca nu s-a evaporat corespunzator. Avand in vedere ca telefonul nu a fost lasat suficient timp pentru ca acea solutie sa se evapore exista posibilitatea ca acele pete galbene sa apara pe ecran insa dupa folosirea telefonului o zi sau 2 ele dispar singure fara sa lase vreun fel de urma.

Unii utilizatori au rapporterad ca petele de pe ecranele lor au scazut in marime dupa folosirea constanta a telefonului deci in final nu trebuie sa va speriati pentru ca nu exista nici o defectiune a telefonului ci doar putina solutie care trebuie sa se evapore complet.

Operatorii de la serviciul clienti Apple au recunoscut problema ca fiind una de natura tehnica si au sfatuit utilizatorii fie sa astepte ca respectiva solutie sa se evapore fie sa sa duca telefoanele la cel mai apropiat Apple Store pentru a fi inlocuite.