Orange har stängt anmälningsformuläret för iPhone 4 och Vodafone lanserar iPhone 3GS idag?

När jag rapporterade en användare märkte jag det FORM Orange, genom vilken registreringar görs för att meddela om tillgängligheten av iPhone 4 i Rumänien, fungerar inte längre. Jag vet inte om det är ett misslyckande från Oranges sida eller om de helt enkelt tog bort formuläret, men det är värt att nämna för de som ville/vill göra detta. Bör Orange förbereda ett tillkännagivande om iPhone 4? Jag tvivlar på det, men allt är möjligt med tanke på att Apple redan har meddelat lanseringen av iPhone 4 den 30 juli i 17 länder, men Rumänien är inte bland dem.

A dök upp på softpedias forum ämne tillkännager den möjliga lanseringen av iPhone 3GS hos Vodafone Rumänien med start idag, naturligtvis utan några tydliga detaljer. Det nämns inget om denna lansering på Vodafones hemsida och för att vara ärlig är det möjligt att den inte kommer att dyka upp. Men om du får reda på tydliga nyheter om detta kan du meddela oss genom en kommentar, jag vet att det finns många Vodafone-kunder som väntar på iPhone

26 KOMMENTARER

  1. De la o sursa destul de importanta din Vodafone Romania iPhone (orice varianta a sa) nu va fi disponibil la Vodafone in viitorul apropiat (6 luni). Totusi e bine de luat ca zvon.

  2. @dragos.

    Sursa ta nu este importanta deloc. PRET VODAFONE pentru clientii corporate 475 E pentru 3GS.Deja managerii de cont Vodafone fac publica informatia si poti sa iti dai comanda inca de pe acum.

    Pe softpedia se stie ca sunt angajati Vodafone care dau info destul de sigure.

    De Iphone 4 nu se stie nimic deocamdata

  3. Daca are cineva vreo dovada clara ca Vodafone comercializeaza iPhone 3GS, pe orice canale, o poate trimite pe zaone@zaone.ro. Desigur, doar daca vrea si daca nu doreste ca acele informatii sa fie publicate atunci nu le voi publica insa trebuie sa vad o confirmare clara ca Vodafone vinde telefoanele.

  4. zaone un pr deal meu a avut un htc daimon si i sa bulit displeiul la trimis la bucuresti si il suna de la bucuresti intr-o zi si ii spun ca nu pot sa ii mai faca telefonul si ori ii da altul ori mai pune bani si cumpara altul mai bun si el a intrevat ce telefon ii poate oferii mai bun si printre 4-5 telefoane a fost si iphone 3 g.

  5. la arsis (dealer vodafone) au pe la aproape 40 de milioane 3GS de ceva vreme… daca il iei la abonament pretul se reduce cu vreo 2 mil, si poti sa-l iei si pe puncte de loialitate (se scade din pretul la liber).

    daca lanseaza 3gs inseamna ca va fi varianta cu 8gb, nu?

    zaone, keep us posted.

  6. si eu am vazut 3gs la arsis vodafone… tot pe la 35 de mil ceea ce mi se pare aberant! mai bine mi-l iau de pe Luna si il transport cu naveta Discovery…. ies mai ieftin :))

  7. du-te in magazinul unirii la reprezentata vodafone de la parter si os a vezi iphone 3gs de 16gb la 39mil si 3gs de 32gb la 41 de mil

  8. iPhone 3gs e oficial la Vodafone. 4g la toamna. Mai târziu aflu preţurile si va spun. E mai mult decât sigur. De astăzi se poate comanda, ieri au primit instiintarile.

  9. era mai bine de data asta daca puneau in curand 2011 iphone 4 la orange….ticalosi au anuntat cu luni bune mau pus sa astept degeaba