Den bästa lösningen för att skydda din iPhone

iDevices är bland de bäst byggda produkterna i världen eftersom Apple har väldigt strikta regler när det kommer till kvaliteten på sina produkter. Apple marknadsför iDevices som att de har reptåliga skärmar och den nyare Retina Display-skärmen som mycket starkare än de skärmar som användes i tidigare modeller. iPhone 4 och dess Retina Display var testad och tyvärr misslyckades de i testet och spricker ännu värre än en iPhone 3GS, även om iPhone 4-terminalen hade ett stötfångarfodral installerat. Av min erfarenhet repar iPhone 3G ganska lätt både på baksidan och framsidan, men iPhone 3GS är inget undantag, åtminstone på baksidan lyckades jag inte repa framsidan.

Jag använder ett InvisibleSHIELD-kit för att skydda telefonen eftersom jag är lite klumpig av naturen och om jag inte hade filmen på skärmen så skulle jag definitivt titta på några ganska djupa repor nu. Förutom iShield-satsen använder jag inget annat fodral/fodral eftersom de i allmänhet, när de väl är installerade, ändrar formen på telefonen och jag föredrar att hålla den så "lätt" som möjligt.

Vilka fodral/filmer använder du till dina telefoner? Om möjligt, ge en länk.

32 KOMMENTARER

  1. am folosit pana acum, in 2 ani juma de cand am trecut pe ifon, vreo 6 tipuri de carcase/huse/folii. printre ele, ceva griffin slide care mi-a zgariat groaznic telefonul, invisibleshield care, desi a fost bine lipita, a inceput sa prinda scame si sa se dezlipeasca dupa 2 luni si care oricum era neplacuta la atingere si un gelaskin care mi-a placut mult, dar care nu proteja impotriva socurilor.

    Acum am o copie de iSkin SoloFX, care costa $6, in loc de $25, cat e cea originala, si arata exact la fel. E un cauciuc dur, cu design misto. nu ingroasa cu mult telefonul, il protejeaza bine in caz de cazatura si la exterior are textura de plastic, deci nu agata scame si nu e greu de scos din buzunar. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&...

  2. @mctano: Lol, se pare ca nu au facut deloc vanzare cu Macally, oricum acum e momentul pentru a cumpara asa ceva.

    @Sparxxx: Prefer ceva clear, daca e sa imi iau o folie cu ceva pe spate imi fac una customizata cu zaone.ro 😀

    @com: Nu incarca link-ul ala. La mine InvisibleSHIELD-ul a atinut aproximativ 8 luni pana a inceput sa se dezlipeasca, dar nici eu nu l-am lipit prea bine. Intr-adevar suprafata e cam aiurea, tutosi au schimbat textura ei, de exemplu am comandat un model in mai si e mai alunecos decat vechiul.

  3. iphone 4 o folie tip zagg fata spate si bumper negru si pe langa bumper-ul original am unele cumparate dupa ebay pe care le schimb dupa cum imi vine.

    ps:am albastru,negru(originala),alb,portocaliu,roz,verde.

  4. Eu am pe fata o folie, belkin daca nu gresesc, dar nu sunt sigur, cumparata de la orange, iar pe spate am un skin personalizat in genul gelaskin (prin personalizat ma refer la o poza pe care eu am trimis-o baietilor de acolo) facuta la skinzone.ro.

    Inainte am avut si un case din silicon, dar mi se parea putin cam gros telefonul 🙂

    Ambele tin foarte bine, le am de aprox 10 luni, nu s-au dezlipit sau ceva de genu'.

  5. @seba18: Lol, e multifunctionala din cate vad. Foarte interesant modelul.

    @kendo0: Cu placere 😉

    @cata: AI o nebunie de culori acolo :)) Cum arata negru cu roz ?

    @Razvan: Interesant site-ul ala, dar unele modele le-am vazut si pe alte site-uri de genul asta.

  6. @zaone: da, poate fi folosita si pe post de stand. e utila si in calatorii, daca vrei sa te mai uiti la un film or something…

    unde mai pui ca mai are si 3 buzunarase care pot fi folosite dupa bunul plac pentru card-uri/carti de vizita/liste de cumparaturi (:P). singurul dezavantaj e ca face telefonul destul de mare, si cam greu de purtat intr-un buzunar de pantalon. iarna in schimb, se potriveste de minune 🙂

  7. Eu probabil voi renunta la InvisibleSHIELD in curand, depinde cum se prezinta folia care asteapta acum noul meu iPhone 4. Ma gandesc tot la o folie ceva, nu as vrea sa trec pe huse pentru ca eu tin telefonul in buzunar si mi-e greu sa il scot daca are o husa.

  8. Invisible Shield folosesc si eu pe 3GS e cel mai calumea, nu am avut nici o problema cu folia e super ok, o recomand la toata lumea.

  9. Eu am folosit pana acum huse si carcase pentru telefoanele fara touchscreen insa de vreo doi ani m-am dat si eu pe folii de protectie. Am folosit de la 3m vikuiti care a fost un esec total dupa 2 luni de zile a inceput sa mi se zgarie si sa se descompuna. Un an si ceva am folosit pentru 3g iShield care si-a facut treaba cel mai bine. De o luna jumate folosesc pe 3gs tot iShield dar de la Alien Surface http://www.ishield.ro/-alien-surface-/210-folie-p… si e net superioara fata de zagg, de 3m nici nu mai vorbesc. e foarte foarte rezistenta si foarte transparenta.

  10. da, au tot felul de modele, mie mi s-a parut interesant ca iti poate face orice design, daca vrei sa ai skin verde pe care sa scrie zaone spre exemplu 🙂 nu trebuie decat sa creezi/editezi o poza in sensul asta cu o rezolutie decenta.

    bineinteles variantele sunt infinite, iar calitate este bunicica, nu sunt din materialul acela lucios, care mie sincer nu imi place…

    ma rog, nu vreau sa le fac reclama, ca nu am nici un beneficiu. pt mine a fost alegerea potrivita.

  11. Eu folosesc un felde carcasa clip-on dintr-un fel de plastic flexibil dar rezistent la socuri…sunt foarte multumit de ea..nu ingroasa telul il face mai placut la atingere si pot fi customized eu am una negrea si una alba..Le-am de la Real cu 36 lei

  12. Eu am o folie dubla pe spate si folie normala pe fata.nu îmi plac carcasele fac telefonul prea mare.folia e pusă la un stand in carefour baneasa,o schimb o data la 4-5 luni pt k mă plictisesc de model,dar e acceptabil pt 50 de RON in schimb sa nu puneri la ei folie pe ecran, are feel de coaja de portocala si pierzi din sensibilitate ecranului.pt spate e perfecta si cred k poţi merge si cu imaginea ta la ei

  13. In primul rind îți multumesc pentru faptul ca lucrezi destul de mult sa ne tii la curent cu tot ceea ce înseamnă Apple. Urmăresc acest site de citeva luni, zilnic. Am si eu tot un invisible shield dar după 4..5 luni a început sa se dezlipeasca pe la colturi. Probabil in curind mă voi întoarce la husa de piele cu toate ca face telefonul mai mare ori dacă știți o folie care sa fie destul de rezistenta as aprecia. Va multumesc

  14. Invisible Shield folosesc si eu pe 3GS e super tare si cum spune si reclama mie îmi place gadgetul dezbracat. E cea mai buna protecție am si pe fata si pe spate . ecranul se comparta la fel după aplicarea foliei . E super o recomand cu încredere si mare grija la aplicare.. sa fie aplicată corect .

  15. tot invisible shield folosesc si eu pe 3gs-ul actual. Deja mi-am comandat si a sosit deja de cateva zile si kit-ul invisible shield pt iphone 4 de la zagg. Un singur lucru mai am de facut: sa imi achizitionez device-ul 😀

  16. In urma cu 2 luni comandasem un set zagg de pe ishield.ro. Nu mai aveau si mi-au trimis la inceputul lunii august ceva Allien shield care era prost decupata si din vina solutiei din pachet am distrus si telefonul – nu se mai lumineaza ecranul. In alte tari as fi avut ceva garantii, vina nu a fost a mea, am mai folosit invisible shield pe alte Iphone. Sfat: feriti-va de noua folie de la ishield.ro

  17. @Razvan: Cum sunt foliile de la skinzone.ro, in comparatie cu Gelaskinurile? Mie gelaskin mi s-a parut o chestie de foarte buna calitate, care nu prea are cum sa faca bule si pe care o poti desprinde si reaseza fara probleme. Cele de la skinzone se pot compara, pentru ca dpdv al pretului sunt tot pe acolo.

  18. Eu nu cred ca din vina solutiei nu ti se mai aprinde tie ecranul, e absurd. E aceeasi solutie pe care au folosit-o cei de la Zagg si aceeasi solutie pe care o folosesc cei de la Case Mate. Eu am aplicat la viata mea peste 5 folii si de fiecare data am bagat solutie pana a ramas ud telefonul, ca sa se aplice bine, asa spun si instructunile si toate clipurile celor de la Zagg pe care le gasesti pe youtube ca trebuie sa faci. Si nu s-a intamplat niciodata nimic. Sau poate tu ai bagat solutie pe/in telefon in loc sa bagi pe maini si pe folie la maxim.

    Recomand Alien Surface.

  19. Trebuie mentionat faptul ca telefonul trebuie sa fie inchis cand se aplica folia si trebuie lasat inchis cel putin 12 ore pentru ca materialul sa adere cum trebuie si sa se usuce tot.

  20. Inchis neaparat. Si lasat intre 12-24. Eu tot timpul l-am lasat 24 de ore. In timpul ala ti se elimina si bulele ramase.

  21. Ca tot se discuta de noua folie Alien Surface, vreau sa va spun ca o am pe telefon de cam o luna si telefonul e ca nou, fara zgarieturi, desi il arunc peste tot prin masina si pe-acasa 😀 folia asta e meserie, frate 😀 Am mai folosit zagg si m-a tinut cam 1 an dar a inceput sa se dezlipeasca dupa un an si am vazut un Alien Surface la un coleg pe iphone si cand am vazut cat de transparenta e si cat de sigur simt in mana telefonul cu folia am zis ca o iau neaparat, asa ca am sunat la ishield si in 24 de ore am avut-o in mana. Eu zic ca isi merita toti banii, dupa mine e cea mai avansata protectie pentru iphone. Nota 10/10 la cum se comporta pana acum.

  22. Cea mai naspa chestie este ca se ingalbeneste urat folia .Am un iphone 4 alb si la aprox 4 luni deja este foarte urata .In rest doar laude este foarte buna si rezistenta atat ca se murdareste urat iar pe alb se vede nasol .