Bilder: Information om iPhone 4 finns hos Orange – uppdateras ständigt

iPhone 4 lanserades i går kväll av Orange Rumänien och på bara 9 timmar fanns det tillgängliga lagret för onlinebutiken redan utmattad, så att du från och med nu endast kan köpa en iPhone 4 via en Orange Shop som NOTERA iPhone 4 från och med idag. Några av er har dock lagt beställningar som kommer att uppfyllas imorgon, men om ni redan har köpt en iPhone 4 kan ni berätta lite information om den i förhållande till iOS-versionen/innehållet i kartongen/vad ni fått från Orange.

Så långt vet vi att:

  • vissa terminaler levereras med iOS 4.0.2;
  • från Orange Shops kan du bara köpa en iPhone 4 med ett nytt abonnemang.

Artikeln kommer att uppdateras ständigt när nyheter eller bilder dyker upp, så ange all användbar information du har. Du kan ta bilder i butikerna där du hittar iPhone 4 och skicka dem till zaone@zaone.ro eller om du har köpt en iPhone 4-terminal kan du nu ta bilder av innehållet i kartongen. Snälla gör det faktiskt, jag accepterar också video.

Här är några bilder tagna av en framtida ägare av iPhone 4 i Orange Shop i Brasov:

71 KOMMENTARER

  1. Si eu am comandat modelul de 32gb iar dupa o ora nu mai era disponibil.
    La prima incercare imi arata “comanda esuata”.
    Am facut o noua comanda,tot aseara,la status era “in procesare” iar acum este “aprobata” 🙂
    Sper sa vina maine,daca nu,luni,o se revin si eu cu detalii.

  2. Scuze din nou acuma au aparut de 2 ori, netul meu face figuri.
    Zaone poti sa ne spui si noua cum sta treaba cu bumperele gratuite, Putem beneficia si noi de ele daca am comandat azi I 4. Ar fi pacat sa le pierdem ca sunt ceva bani. Cum se procedeaza sa intri in posesia unuia?

  3. Facand un mic calcul de pe factura proforma de la iPhone 4 la liber terminalul ar trebui sa coste 860,35 de euro. Asta daca va fi vreodata dat la liber.

  4. Pe mine reprezentantul ala orange m-a mintit, mi-a zis ca este ok comanda mea azi noapte si astazi cand am sunat la 202 mi-au zis ca nu s-a procesat si nu mai exista stoc.

    Stii cumva numele lui cash_and_go zaone?

  5. @El_Cid ai primit factura pe mail?
    Ce status are comanda ta acum in magazinul online?
    La mine prima comanda atara “Comanda esuata” si aseara la 5 minute dupa am facut o noua comanda,statusul era “in procesare” iar azi este “aprobata”.
    Hur är det med dig?
    P.S. cum pot pune si eu poza pe zaone? 🙂

  6. @cashix4: Dintr-un motiv sau altul toate comentariile tale intra la moderare, nu stiu de ce. Nu posta de 2 ori, e de ajuns o data pentru ca eu le vad si le aprob.

  7. Pana la urma care e cea mai avantajoasa oferta pentru un iphone 4?
    adica cat dai pe telefon cand faci abonamentul, de care abonament si astfel incat dupa 2 ani de abonament sa iesi cel mai ieftin sau cel mai convenabil cu banii?

  8. si asa ar veni 219 pretul telefonului + 696 pretul abonamentului in cele 24 luni = 915 euro pret final pt cel de 16gb.

    sau pe 12 luni vine 800 euro pret final, si telefonul il iei cu 452 euro diferenta pana la 800 fiind abonamentul pe 12 luni.

  9. L-am butonat la Orange concept store. Si in comparatie cu al meu Iphone 3g… vede mult mai multe retele wifi. Antena externa are si parti bune.

  10. Zaone : te rog frumos sa imi raspunzi. Ai idee daca in canada se vand neverlocked? din cate am vaz pe apple store canada iphone 4 la 16 gb e 500e parca dar ma intereseaza daca este neverlocked si daca am garantie internationala. tu pe al tau l-ai luat din italia nu? cat ai dat pe el?

  11. si se pot achizitiona presupun direct din magazin in canada nu numai de pe net? am pe cineva in toronto care vine acasa intr-o luna si se merita de 100 de ori mai mult sa dau 500e decat sa il iau de la orange ca nu ma lasa sa imi prelungesc abonamentul pe care il am deja de 39e

  12. @zaone: poti sa-mi spui daca mai revine cash_and_shop? M-a intrebat de numarul comenzii si ma gandeam ca poate sa ma ajute.
    Numarul comenzii e: 1343936

    Mersi (scuze daca e double post).

  13. Nu-mi multumiti mie, reprezentantului Orange ar trebui sa ii multumiti. Daca nu isi facea timp sa raspunda aici pierdeati mai mult timp pana rezolvati problema.

  14. @click_and_shp: numar comanda 1343923
    Vad ca e inca in procesare cu toate ca El_Cid are comanda aprobata insa nr comanda mai mare
    (e comanda de Iphone 3GS)

  15. Pt click_and_shop sau orice reprezentant orange. Tocmai am primit confirmarea de la orange si miau zis ca doar după data de 30 pot sa îl ridic de la orange shop. Poți sa îmi confirmi te rog, intelesesem ca tot ce se face azi pana la 17 vine mâine. Nr comanda 1344806

  16. poze nu am facut…prima diferenta sesizabila….fata de un iphone 4 din alglia are displayul mult mai galbejit, mai urat…..cel din aglia are culorile mult mult mai vii…….asta le are urate tare…….

  17. nu cred….am vazut mai multe terminale iphone 4 si sunt multe care au diferente de display….unele se vad foarte clar si cuorii vii altele cu ecrane galbejite….

  18. Salut, parca acum o luna aveau probleme tel. astea iphone4, sa remediat ceva ? (mai concret era vorba de semnal si proximity senzor).
    Cei de la apple au incercat sa rezolve problema dar nu stiu incepand cu ce perioada sau rezolvat( ADICA DATA FABRICATIEI) sau daca au reusit ceva????????
    Ma intreb daca astia de la orange au comandat telefoane cu data de fabricatie inaintea solutionarii problemei
    Mersi de raspund ,sunt interesat sa-mi cumpar unul dar am incetat sa ma mai gandesc din cauza acestor probleme.