Genererar Android-smarttelefoner mer internettrafik än iPhones?

Millenial reklambyrå gjorde ett bord mycket intressant där den presenterar de mest använda smartphones av de kunder som tittade på byråns annonser. Millenial gjorde en lista där den presenterar 20 av de mest använda smartphones och 16 av dem är Android-smartphones. Apples iPhone-terminaler rankas 1:a med en något lägre andel än det totala antalet Android-smarttelefoner, och en Blackberry-terminal rankas 2:a.

Millenial-bordet är mycket intressant och genom att studera det kan vi få en tydlig uppfattning om mängden Android-smartphones som finns på marknaden. Om vi ​​tror att 3 fjärdedelar av denna topp består av Android-terminaler som ändå lägger till en något högre andel visningar än iPhone-terminaler, kan vi också inse hur stor fragmenteringen av Android är. Praktiskt taget har denna mångfald av Android-smarttelefoner hjälpt till att växa plattformen, men för närvarande går iOS-plattformen och iPhone-terminalerna mycket bra.

23 KOMMENTARER

  1. daca google nu ar fi oferit androidul tuturor si ar fi produs ei un smartphone,nu ar fi ajuns nici la 10% din procentul apple.copiile de iphone ruleaza si ele android.oricum nu conteaza prea mult procentul.ios e ceva special pentru oameni pasionati sau cu pretentii.restul sunt doar telefoane

  2. Sper ca glumesti,ios e un sistem inchis care innafara de nr de aplicatii(jocuri) nu are nimic in plus fata de android,ba chiar are foarte multe lucruri in minus/Poate e pentru oamenii pasionati sa dea bani companiei apple/il iau pentru fite sa se arate prin oras cu el desi 90% din ei nu au bani de hartie igienica

  3. eu ce pot spune despre iphone in momentul de fata e ca nici un alt telefon/smartphone,nu a ajuns macar sa aive la ora actuala displai-ul primului iphone….si nici ca touch screen….si cred ca treaba asta spune ceva,e verificata,dar nu de mine…:)))

  4. vlad, de unde e tehnologia samsung? tu nu vezi cate au furat samsung?
    respect apple, daca vrei chestii originale nu inseamna imediat ca e de fitze, depinde ptr ce il folosesti.
    si apropo de “lipsurile din iOS” ,asa au vrut cei de la apple sa-l faca, cei de la Android au copiat tot de la iOS si e plin de buguri,crashuri, sacadeaza etc….

    cifrele se vad si momentan apple e shefu’, abea de anul viitor vor incepe sa copieze perfect apple-ul asa cum a spus-o steve jobs ca ei sunt inainte cu 5 ani.

    sa nu zici ca Samsung n-a furat ideile cu touchscreen, senzori,appstore ( android market) si lista poate continua

  5. @Cal3star ..

    Samsung a furat touchscreen-ul ? Hai ca esti dus cu pluta 🙂

    Appo : Dupa avatar-ul tau esti un COCALAR

  6. ce vrei Tenou,astia sunt fanii apple,astia care fura banii de lumina si de paine sa isi faca poze pentru facebook si pentru avatare,pentru care iphoneul este cel mai jmecher si este ”shefu” cum zice stimabilul cu banii de la avatar,apple e cel mai fratili nostru,sa moara dusmanii de la samsung si andoid de ciuda si invidie…Iphoneul are sistemul de operare si hardwareul asa de limitat pentru ca asa vor cei de la apple,evident….ca daca ii pui flash plus alte functii pe care le are un telefon normal,bluetooth,radio,etc etc il pune in cur pe maritul iphone,asa ca ei cica nu au nevoie,ce mi-am luat telefon sa ce???Sa ma folosesc de el,nu frate,da bine sa il ai,daca vreau sa folosesc internetul sau adevaratele optiuni ale unui telefon,folosesc pc-ul de acasa,si zic ca am un extraordinar mac,ca da bine….Citez:”ios e ceva special pentru oameni pasionati sau cu pretentii.restul sunt doar telefoane”…..
    – Va dati seama in ce lume traim,cum li se spala la unii creierele,ios e ceva special,da ce faci ma baiatule tu cu specialul ala de ios,il folosesti la ce,la pasiunea pentru ce???Cum a zis cineva mai sus,pasiunea pentru a platii pentru orice functie pe care un telefon normal o are inclusa nativ…
    Caline sa ”aive” ce sa ”aive”???Tu ai tinut alt smartphone in mana,normal ca nu???Ca doar iphoneul tau poate sa ”aive displai”,celelalte pot sa aibe display poate.
    Au copiat ceilalti,pai bai baiatule,apple a copiat pana si numele de iphone de la altii, care il aveau inregistrat de peste 15 ani inainte,tableta ipad,furata de la fujitsu-siemens si de la altii,au venit si vau dat cu ea pe la nas si gata au revolutionat viitorul,ia cauta pe net iphoneul 2g dupa ce e copiat,poate de pe vre-un lg???
    Papple astia sunt chiar penibili,dau ei in judecata pe toti,ca domne icoana la tasta de raspuns are pe ea un receptor verde,si toti idiotii,da da,au copiat,pai toate telefoanele voastre de acum 10 ani ce aveau pe tasta de apel a telefonului???Oare un receptor verde?Aberez eu sigur,aaa daaa au mai copiat si forma ecranului ceilalti,lau facut tot dreptunghiular si l-au pus tot pe fata la fel ca la iphone si casca au pus-o in partea de sus a telefonului,ca doar ei au inventat asta,celelalte telefoane aveau casca jos si microfonul era pe incarcator…

  7. vlad,nu contest ca nu se vede bine samsung-ul,dar e departe de ce dispune Apple,informatia am preluato de la cineva care se stie cu partea de hardware….nu vreau sa dezamagesc pe nimeni,dar fiecare,ce are,e pus de o parte….si ca parte de touch poti sa te convingi si singur cu un 3g(s) si galaxy care vrei tu S-ul sau 2-ul.

  8. XsiO,esti “incordat”rau de tot,da am tinut si alte smartphone-uri in “mina” daca asta e of-ul tau am asistat la teste comparative,facute de “baieti” care se pricep al naibii de bine,si da ios-ul nu e “complet”si nici nu slavesc in ceruri “marele” Apple,dar la cita tehnologie hardware are samsung ar fi trebuit sa fie “avion”pe linga iphone,dar treaba asta e si ca tirguiala de acasa cu cea din piata….faci hardware “beton” si un soft vai si amar si emiti pretentii…dar o sa mai vorbim din toamna…;)))…

  9. “Ca doar iphoneul tau poate sa ”aive displai”,celelalte pot sa aibe display poate.”preitene,nu mai corecta pe atii cind si tu o dai de gard,corect e sa “aiba”.

  10. Vati trezit copilasi sa comentati despre Apple?Este o firma unica care este copiata de toti …. dar sustinetiv-o pe a voastra.

  11. Sunteti mai copii decât copii.
    Va certati in telefoane? Fiecare își cumpara fie ce poate, fie ce ii trebuie. In plus, pana acum am auzit mai multe exagerari decât argumente. Sincer, stricati acest forum. Iar zaone își face treaba cat poate de bine si in aceste condiții voi va bateti joc de efortul sau.
    Revenind la iPhone, da, este un sistem cu restricții, dar cu fiecare update al iOS acestea se deblocheaza (ex.: posibilitatea de a pune Nr. De tel si textul pt SMS din cod, s.a.m.d).
    Apple a anunțat ca funcțiile iOS apar doar daca in testele de securitate nu reprezintă amenintari de securitate. Din acest punct de vedere iOS este o platforma foarte stabilă si sigura, pe cand androidul nu este.
    Androidul mai are o problema: pirateria. Pe iPhone cea mai mare parte a aplicațiilor sunt cumparate, pe cand pe Android pirateria este o amenintare pt developeri.

  12. Stupid fanboiz.
    Android generează mai mult trafic pt. ca are widget-uri si alte aplicații care își iau informații realtime. Pe iPad2-ul meu cel putin numai mail-ul își ia update-uri in back.

  13. am avut iPhone si la sugestia unor prieteni miam luat un SGS, wow, sunt asa de incintat de Android si de posibilitatile lui. Personal petrec mai mult timp cu Android-ul pe internet (FB, G reader, youtube, skype) decit petreceam pe iOS.
    Si dragi utilizatori de device-uri Apple, nu mai fiti asa zombati in acest nume, ca nu merita sa dai o groaza de bani pe ceva la care concurenta are alternative mai bune la bani similari.

  14. fanboy-ii apple – sunteti groaznici – cred ca v-a inchis Jobs si ochii si mintea.

    zaone – daca te uiti putin, lista de terminale e din SUA. lipsesc o gramada de modele noi de androizi. apoi daca mai consideri si ca toate terminalele apple au planuri obligatorii de internet, iar cele android, nu – lista e o tampenie – nu releva nimic de luat in seama.
    avand in vedere nr mult mai mare a terminalelor android in lume, nici nu te gandi, ca si accesul internet e mult mai mare.
    si terminalele apple nu sunt unul ci patru.

  15. Sunt defapt doar 3, iPhone 2G rar mai gasesti. Nu e relevant din punctul tau de vedere si faptul ca unii au internet si altii nu chiar nu conteaza. Daca ai un smartphone fara internet degeaba il ai si nici nu meriti inclus in lista. Tabelul ala releva un singur lucru : 3 terminale iPhone fac trafic pe internet cat 16 Android fie ca va place sau nu. Daca erau mai putine terminale Android poate ca vorbeam de aceleasi cifre sau poate ca nu.

  16. @zaone

    Cred ca nu e o idee rea sa incepi sa moderezi comenturile .
    Eu unu m-am saturat de toti fatalaii care vin sa comenteze (a se citi “care vin sa faca flaming”) la orice articol postat : ce varza e iphone-ul, apple, ipad-ul, ce cocalari / fraieri / etc /etc sunt cei care folosesc iphone .
    Sa se duca pe libertatea ca acolo au loc gramada sa se desfasoare.
    A devenit de-a dreptul enervanta faza asta si usor usor cei care vor sa faca un comentariu pertinent or sa se fereasca sa mai posteze vreun comment.

  17. Atat timp cat nu injura oamenii nu e prea corect sa moderez comentariile doar pentru ca au o opinie diferita. Intr-adevar, oameni precum xsi0 isi vor gasi comentariile in trash de acum incolo poate invata sa respecte opinia altora, in rest, cine se exprima frumos nu poate ramane cu un comentariu sters.

  18. @CalinV: +1

    În prezent cred că sunt mai mulți trolli care postează decât pasionați de iDevices. Până la urmă site-ul ăsta se dorește a fi un tărâm adresat celor interesați de iDevices, sau locul în care haterii își pot face de cap postând ocăreli la adresa pasionaților de iDevices?

  19. zaone defineste propozitia:cine se exprima frumos nu poate ramane cu un comentariu sters?
    exprimarea frumoasa la adresa apple,vrei sa spui cine idolatrizeaza apple va avea commentul afisat,cine nu cu el la gunoi…
    Ai putea sa imi arati unde nu m-am exprimat frumos,si pe cine am jignit?S-a simtit vreunu lezat,din aia care au furat banii de paine si si-au facut poze cu ei,sau cum?Te rog frumos arata-mi si mie unde am gresit in exprimare?
    iara tu tigris ai fost cumva on topic??vaai cum ne povestesti tu noua despre troling,pai tu ce faci stimabile,erai cumva la subiect??

  20. @xsi0: Am purtat un dialog și m-am raliat unei opinii postate anterior, care e problema ta? Că nu sunt numai monologuri în comentarii? Măcar am vorbit frumos și nu așa ordinar ca tine, nu m-am luat direct de alții (însă te-ai simțit tu singur, știindu-te ce troll ești) cum faci tu …

    Referitor la tabelul din articol, nu mă surprinde, chiar și la intențiile de cumpărare iDevices stau peste copiile Androide, așa a fost mereu. Or avea Androizii activări multe, dar asta pentru că au și durata de viață mai scurtă decât un iDevice, iar de uzura morală nici nu mai vorbim – Samsung scoate câte un Galaxy la juma’ de an plus multe alte modele Androide pe parcurs, Motorola și HTC vin și ele cu avalanșe de telefoane cu Android care se succed la timp scurt, vezi tabelul. Normal că iubitorii de Android tot trebuie să schimbe aparatul pentru a ține pasul, că update-uri de OS la vechiul device vin greu sau deloc!