Infografik: iPhone 4S och ilskans 5 faser

    Besvikelse för vissa, innovation för andra, terminalen iPhone 4S av dem från Apple är nu i centrum för uppmärksamheten och hundratals miljoner internetanvändare har tagit reda på vad företagets nya enhet från Cupertino innehåller. För de som väntade på en iPhone 5 finns det infografiken nedan som förmodligen bäst beskriver tillstånden en Apple-fanboy går igenom just nu.

13 KOMMENTARER

  1. Acestea sunt fazele muribundului… nu ale supărării. Deci fanboii iPhone sunt pe moarte :))). Adio iPhone. By the way am un iPhone 3G 8 Gb și după conferința de ieri seară m-am decis să-l vând. Dacă cineva e interesat…

  2. cine a crezut in toate zvonurile aberante din ultima perioada da are o mare dezamagire. mai spunea cineva pe aici ca de vina nu este Apple si mass media si blogurile. cei de lz BGR.com sunt injurati ca la usa cortului, gizmondo la fel cu mockup-ul lor. poate asa ne invatam minte sa nu mai visam tampenii 6 luni inainte de o lansare de telefon.

  3. @Alex, macar la Apple exista “fanboy`s”, drept dovada stau cifrele si felul in care orice eveniment Apple atrage clienti “fani”, de ex deschiderea ultimelor 2 magazine din China, 100.000 persoane care au trecut pragul in primul weekend de la deschidere, cozile, profesionalismul cu care esti intampinat de orice angajat Apple.

    Asta inseamna Apple si asta nu o sa aiba samsung NICIODATA… asa ca…

  4. iphone inseamna telefonul+itunes si appstore nu doar o chinezarie care schimba carcasa si devine tot mai mare de 2 ori pe an.
    Cine nu e multumit sa cumpere robotzei verzi.

  5. Eu am vrut sa vand ip 4 dar nimeni nu mai cumpara de 2 saptamani nimic , vanzarile au reinceput sa curga pe ip4 !!!! Dupa zi de ieri cu giganta prezentare !

  6. Sigur, acum avand un iPhone 4S cu un sticker, o sa poti pretinde ca ai ultimul terminal Apple – si toata lumea o sa fie pe spate – WOW !

  7. Defapt, cei cu ochiu format vad imdediat pozitionarea antenelor (dungile alea negre pe lateral :)) ) si se prind de faza…..

  8. Nu inteleg ce atata suparare era de asteptat asa a fost si la3g cu 3gs uitativa la date si veti vedea si mi se pare o imbunatatire radicala,plus o strategie de marketing bine pusa la punct,dc sa scoata ceva nou knd e mai ieftin asa,dar diferente sunt si se vor simti mult stiu asta de la trecerea de pe 3g pe 3gs