iPhone 4S tillgänglig för förbeställning på eMAG

    För att inte bli bortglömd av världen har eMAG idag lagt till på sin egen hemsida priserna för iPhone 4S-terminalen som lanserades igår i flera länder runt om i världen. Enheten är tillgänglig för förbeställning i webbutiken till priser som börjar med 2999 lei och EMAG ge tillbaka momsen till de som gör ett köp. Tyvärr är det omvända momstricket värdelöst eftersom den momsen ges i form av en kupong med vilken du bara kan köpa en begränsad kategori av produkter även från eMAG-webbbutiken. När vi återgår till iPhone 4S är förbeställningspriserna:

    Jag frågade folket på eMAG när de kommer att ha terminalen i lager, men de erbjöd så klart inget svar, så nu går jag i händerna på dem från evoMAG som måste ta emot det första partiet terminaler mellan 31 oktober och 4 november. För tillfället är priserna på evoMAG något högre, men du får terminalen snabbare och det är möjligt att butiken kommer att anpassa sina priser för att ligga i linje med övriga nätbutiker. Det initiala lagret av enheter kommer att vara litet, jag stannar kvar förbeställ på evoMAG eftersom de kommer att ta det snabbare än eMAG.

    Det som är bra är att vi kommer att ha iPhone 4S tillgänglig väldigt tidigt i Rumänien, precis i slutet av oktober.

29 KOMMENTARER

  1. e si la pcgarage si o sa fie la mai multe, iar pretul o sa fie cam acelasi la toate, nu mai e ce a fost anul trecut cu iphone 4

  2. Am si eu precomanda la evoMag, am primit si raspuns ca trebuie sa-l platesc inainte ca sa poata fi comanda ferma, dar nu mi se pare corect. Daca tot mi-l aduc pe banii mei, ar trebui sa fie la un pret mai mic.

  3. @Ra.Han: Cand ai fost sunat? Am vorbit cu directorul lor si mi-a spus ca nu se cer avansuri.
    @junioru: Da.
    @Mankid40: Au cateva zeci de fiecare, sigur.

  4. @zaone: Chiar ieri am primit mail de la ei , daca nu ma insel din partea d-nei Simona Patrascu (am cautat, dar vad ca am sters mail-ul respectiv, ca-ti dadeam datele exacte) si mi-a cerut ca pentru o comanda ferma trebuie platit telefonul in avans. Asta e, daca mai aveam mail-ul iti aratam dovada.

  5. Nu stiu unde sa-l caut daca l-am sters din “trash”.
    Crede-ma ca nu sunt nebun, de asta l-am si sters ca nu mi-a convenit ideea lor.

  6. Am gasit pe site la ei comanda mea cu datele urmatoare :#145054 din 13.10.2011, suma 3.149,0 preluata de Simona Patrascu, exact cum imi adusesem eu aminte mai devreme.

  7. La emag dupa ce ca iti da un voucher care il poti folosi in februarie 2012, este valabil si doar pentru electrocasnice, in general cele incorporabile, la care nu au ei vanzare…

  8. Asta e @zaone, chiar dimineata am sters mail-ul. Luni o sa incerc sa-i contactez eu si sa-mi dea raspuns la comanda, sa vad ce mai zic.

  9. azi am comandat de pe apple.de iphone 4s 16gb 629€ … maxim pe 26 oct o sa fie livrat.Eu cred ca trebuie renuntat la intermediari si cumparat direct de la apple

  10. Nu poti cumpara decat cu livrare in tara respectiva, asta e problema. Trebuie sa ai pe cineva in tara aia sa-l primeasca.

  11. poti incerca ceva, ia legatura cu robertdinu de pe computergames si vezi poate te ajuta el, tipul e in londra, face comenzi de pe diverse site-uri si mai apoi trimite produsele in romania catre tatal lui cu care te poti intalni sa ridici produsul. ideea e ca el iti va cere sa ii depui banii in avans in cont si nu stiu daca ai incredere in el. ce pot sa iti spun e ca eu am comandat odata o pereche de adidasi de pe nike.com si i-am depus in avans vreo 250 ron.
    si nici nu stiu sigur daca se baga la astfel de tranzactii

  12. Zaone, ti-am forward-at eu corespondenta mea cu evomag referioare la avans.
    Este cat se poate de adevarat… traim in Romania !

  13. si eu cunosc pe cineva in germania dar nu are bani sa il cumpere ….. dar ce va tot agitati atat ,vine si la noi pana de craciun asa ca nu vad unde e prob aveti rabdare

  14. Faza cu TVA-ul inapoi de la EMAG este pacaleala pentru IPHONE 4S. Acesta nu se acorda deoarece spun ei ca trebuie emisa factura pentru el pana pe data de 31 octombrie. Aveti grija cand comandati.
    Nu mi se pare corect sa afiseze oferta cu TVA-ul si pentru el daca aceasta nu se aplica, dar asta este.