Navigon 2.0.2-uppdatering tillgänglig i App Store

  Under denna dag släppte utvecklarna av Navigon-applikationen för iOS version 2.0.2 i App Store. Uppdateringen ger en rad viktiga nyheter för iDevices, som börjar med att lösa några befintliga buggar i applikationen, fortsätter med att förbättra den allmänna prestandan och slutar med införandet av några nya inställningar. Navigon är den bästa GPS-navigeringslösningen för Rumänien, från App Store, med något mer detaljerade kartor än iGo och mycket bättre än Tom Tom eller Sygic.

  Här är allt som Navigon 2.0.2 ger:

  • Bugfix för FreshMaps: Om du köpte FreshMaps, men inte kunde ladda ner de senaste kartorna, har detta problem nu åtgärdats.
  • Förbättrad lastbils- och husvagnsnavigering: Om du köpte lastbils- och husvagnsnavigering är en ny ruttprofil tillgänglig som fixar vissa vägegenskaper
  • Buggfix för Active Lane Assistant
  • Prestandaoptimering med Reality Scanner-funktionen
  • Förbättrad: Ny inställning som låter användaren slå på eller av landsgränsinformationen
  • Ny inställning tillgänglig för att möjliggöra nedladdning endast via WiFi/WLAN eller via 3G-dataanslutning

  Navigon 2.0.2 finns i flera versioner i App Store, den för Östeuropa kostar €70.

Ursprungligt pris:
-
Namn:
NAVIGON Östeuropa

69.99

s





Utvecklare: NAVIGON AG
universitet
Kategori: Navigation


Beskrivning: Med NAVIGON kan du förvandla din iPhone eller iPad till ett fullt fungerande mobilt navigationssystem. Tack vare en trogen anpassning av menyfunktionerna passar appen sömlöst med iOS-driftkonc...


Applikationens storlek är: 46.1 Mb


24 KOMMENTARER

  1. Igo are harti mult mai detaliate pt Romania. Dar Navigon are avantajul ca poti alege sa pastrezi in telefon doar hartile de care ai nevoie fara sa ocupi spatiu aiurea cu restul.

  2. Aveti grija cum va adresati sefului ( Amice) e un cuvant prea minim pt el , de la maria sa zaone in sus si cu tot respectu.

  3. Navigon nu e cea mai buna solutie de gps ptr Romania cel putin, iGO in momentu de fata are harti mai detaliate, plus costa doar 20 de euro, si nu 70.

  4. Uneori conteaza si interfata si optiunile nu doar sa stie nr casei de pe ulita. Am gasit in Ilfov strazi neasfaltate la nivel de numar. Mai mult de atat prea putina lume are nevoie.

  5. Navigon din punctul meu de vedere este cel mai bun si fiabil soft pt navigare . Vorbesc din cunoștință nu din spuse sau auzite , îl folosesc de mai bine de un an. Am făcut Europa cu el e f f ușor de interpretat nu e așa de scâitor ca igo dacă ai depășit limita de videZa spune doar atenție si nu vb ca igo-ul “ați depășit lista de viteza ” si atunci trebuie sa schimbi si traseul nu se suprapun vocile îți da cu exactitate schimbările de autostrada , alege si traseul f bine îți da variante si repet e f f ușor de interpretat ; e f prietenos nu da indicatii când nu isi au rostul cine fofoleseste zilnic un GPS știe ce vorbesc . Eu îl folosesc pe in iPhone 3GS si merge super . Merita achiziționat .

  6. Il folosesc insa, din fericire pentru mine, in paralel cu iGo si nu pot spune foarte mult cuvinte frumoase despre el. E ok si cam atat. Eu folosesc GPS-ul doar ca orientare, nu ma iau orbeste dupa el, deci in 99.99% dinm cazuri fara sonor. Ei, Navigonul de 70 de euro nu poate fi facut sa taca. Chiar daca ii dau la minim volumul, toanta aia care vorbeste trebuie sa imi zica atentie de fiecare data cand depasesc cu cativa km viteza admisa. Singura solutie ar fi dezinstalarea sau folosire butonului fizic de mute. E bun cand nu ai nevoie de trasee complexe insa de obicei te baga aiurea. Daca veniti de la Tg-Jiu la Valcea de exemplu, in loc sa mearga pe drumul national, voia neaparat sa ma bage prin niste sate pe o scurtatura [imi scurat drumul cu mai putin de 1km] si nu numai asta – m-a tinut handra 5km sa ma intorc si sa o iau pe acolo. Mako – Arad, am trecut prin Mako sa luam ceva de mancare si a inebunit, voia sa ne intoarcem si sa o luam pe alt drum. A renuntat abia aproape de granita cu Romania. Satele din jurul Pitestiului nu le stie aproape deloc, Suseni – Arges, o comuna mare pe care iGo o stie la nivel de ulita … vai mama mea ce am patit acolo, pana la urma am fost nevoit sa intreb localnicii pentru ca Navigon in loc sa ma apropie de satul unde aveam treaba, ma indeparta. Acelasi lucru l-am patit si cu Don’t Panic. Macar ala a costat doar 15 euro.
    Din punctul meu de vedere, 70 euro risipiti.
    Intamplarile de mai sus sunt recente, acum 3 saptamani toate. Daca ar fi a le numar pe toate … mi-as lua campii. In Romania recomand iGo.

  7. Am si navigon si igo, navigon stie si satele dupa denumire, igo doar le are afisate dar fara denumire, navigon are mult mai multe strazi in comune si sate, igo doar drumul principal….

  8. Eu cred ca vechiul Navigon era mai bun decat cel actual. L-am folosit ieri de exemplu ca sa gasesc autogara Rahova. Saracul Navigon, m-a invartit pe toate drumurile. Imi spunea sa merg inainte, se gandea putin, ma intorcea din drum, apoi iar se gandea ca dumul initial era bun :)) Cu vechiul Navigon, cel de 2Gb, dinainte sa-l preia Garmin, nu am avut nici o problema. S-a descurcat flawless prin Ro si UE. E doar parerea mea?

  9. @Cristian, observ ca nu te-ai jucat prin setari. Si eu folosesc GPS-ul strict in UE, pentru iesirile din marile orase. Sa stii ca initial iti ofera 3 rute, din care poti alege iar sunetul se poate inchide din setari.

  10. Parerea mea este ca navigonul e mult mai bun decat igo, locuiesc in madrid si pana acasa cu masina mi se pare mult mai bun navigon, acum nu mai am igo instalat si nu stiu ce actualizari au mai facut dar acum doi ani mi s-a parut mult mai bun navigon

  11. @zaOne vezi ca ai o greseala in articol ai vrut sa zici detaliate dar a iesit degaliate..damn autocorrect
    Despre soft ca si harta nu pot spune care sunt mai buni pe ios pt ca am numai igo .In ceea ce priveste navi-urile ..navigon sunt numai bullshit cu programul lor care este de gen apple ..simplu ,antiprost si cam atat

  12. Ultima data cand le-am folosit pe amandoua (ca sa le testez) a fost acum un an. De atunci folosesc numai Navigon (deoarece il folosesc mai mult afara din Ro).

    Navigon are cateva plusuri dpdv functional fata de iGo, iar pentru mine astea inclina balanta asupra primului.
    * Este mult mai simplu de folosit si configurat decat iGo.
    * Are o interfata simpla si-ti ofera exact informatiile de care ai nevoie pe drum.
    * Acuratetea este mult mai buna la Navigon (atentie, daca ai hartile complete!)

    Deoarece harta Romaniei este nedetaliata la Navigon, iGo-ul este de preferat pentru Romania.

  13. Ati luat in calcul si ca IGO pe device-uri cu rezolutie mai mare de 800 se vede pe o particica mica de ecran (Galaxy Note si Galaxy S3)? Navigon perge pe orice rezolutie