Farväl upplåsning för iPhone 4 och iPhone 4S med iOS 5 från Dev Team

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aJaGu-XOWF4[/youtube]

  Den här veckan berättade vi att teamet som utvecklade de berömda Gevey-korten, som avkodar iPhone 4-terminaler med iOS 4-basband, upptäckte en upplåsningslösning för iPhone 4S som heter Gevey Ultra S. Med detta nya kort kan du avkoda en iPhone 4S med iOS 5.x utan att jailbreaka och utan att ringa nödtjänsten 112, allt för endast $55, det vill säga runt 180 RON. Även denna vecka berättade jag att samma producenter de började också testa ett kort som avkodar iPhone 4-terminaler med basband 04.11.08 eller högre som vi vanligtvis hittar i iOS 5.x. Vi får snart veta om testerna kommer att lyckas, men jag är säker på att allt kommer att sluta med ett kort som finns att köpa.

  Om vi ​​har Gevey-kort för att avkoda iPhone 4/4S-terminaler, kommer utvecklarteamet att släppa en upplåsningslösning för dessa enheter? Svaret är mer än troligt nej och det är baserat på historien från förra året då MuscleNerd indirekt sa att en upplåsningslösning inte har någon anledning att släppas eftersom det finns Gevey-kort som avkodar dessa terminaler. Det spelar ingen roll om Dev Team har en upplåsningslösning för iPhone 4/4S på iOS 5 eller inte, eftersom den bara kommer att publiceras om de nuvarande korten blir oanvändbara efter en basbandsuppdatering, vilket troligen kommer att ske så snart som iOS 5.1 kommer att släppas. Om du har en iPhone 3GS, förvänta dig inte en upplåsningslösning eftersom du har möjlighet att installera iPad-basbandet och Dev Team kommer inte att utveckla något annat åt dig.

  Sammanfattningsvis, inom en snar framtid tror jag inte att Dev Team kommer bry sig om att lansera en upplåsningslösning för iPhone 4/4S med iOS 5.x om inte dessa avkodningskort blir helt värdelösa på de nya basbanden, men även då är chanserna av utgivningen av en upplåsningslösning är mycket små.

28 KOMMENTARER

  1. Eu, ca si mulți alți oameni normali as prefera un unlock ultrasnow free decât sa dau 200lei sau mai mult pe gevey S(sigur va fi cel puțin atat in ro), sau poate si mai mult pt. cea care va decoda 04.11.08, mai ales ca prețul de producție al unui gevey NU depășește 2 dolari(si asta o stiu de la profesorul de electronica)

  2. Pretul de productie al produsului fizic, dar software-ul? Stiu ca in Romania software-ul e gratis dar la cartelele de genul asta software-ul e cel mai important si de aia costa asa mult.

  3. Poate se axeaza si ei pe bb de ipad sa scapam de el odata pentru totdeauna !!! Sa ceara donatii ce vor , cred ca multa lume ar fi dispusa sa doneze un 5 – 10 euro pentru lucrul asta .

  4. Nu fi asa sigur ca nu vor lansa nimic. Au spus si cei de la Applenberry ca nu vor vinde Gevey Ultra S pana dupa lansarea 5.1, adica dupa ce va iesi iPad 3.

  5. @catanzaro27: Ei vor incepe sa le livreze cand Apple nu mai poate bloca unlock-ul facut de cartele 😉 Cu livrari incepute in 7 martie sau mai tarziu, din motive obiective, le blocheaza alora de la Apple posibilitatea de a implementa in iOS 5 un baseband nou care sa nu permita decodarea. Nu cred ca-s chiar atat de prosti astia de la Gevey si nu cred ca sunt dispusi sa renunte la sute de mii de dolari prin dezvaluirea metodei de unlock inaintea lansarii iOS 5.1.
    Cat despre Dev Team … ce logica ar avea sa scoata o solutie soft de unlock daca exista deja cartelele astea? Vorbim de logica lor, o logica pe care si-au bazat tot pana acum. Besides, tu compari membrii Dev Team cu echipa Applenberry? Serios?
    @Sorin: Crezi ca ar dona lumea 5 – 10 euro? Eu cred ca o proportie covarsitoare va astepata ca solutia aia sa fie cracked daca se va alege ca ea sa fie vanduta.

  6. Pai eu ce am zis? M-am referit la Dev Team ca ar putea sa lanseze si ei un unlock, dar numai dupa lansarea 5.1 ca si Applenberry. Deocamdata Gevey Ultra S decodeaza doar 4S si nu 4, poate vor scoate soft pentru 4 cei de la Dev Team, vom vedea. Asta nu inseamna ca Dev Team a renuntat.

  7. Eu nu am spus ca Dev Team va scoate asa ceva DECAT daca acele cartele sunt inutile si asta e realitatea. Adica tu ii vezi pe astia de la Dev Team scotand o solutie de unlock paralela cu cea dezvoltata de Gevey? Vor scoate mai mult ca sigur si pentru iPhone 4 o cartela Gevey, deja o testeaza.. Dev Team cred ca a renuntat de mult.

  8. Cat crezi ca ii costa software-u p-astia de la gevey ?Hai sa fim seriosi . Sa punem un cost de productie de 10$ pe o cartela ( hardware si software) – cu toate ca eu cred ca nu e mai mult de 4-5$ costul . Ei vand cu 50$….

  9. Cine stie cat ii costa. Voi ganditi la o scara foarte mica. Daca Gevey produce doar soft-ul si cartelele sunt fabricate in alta parte ? Ce costuri implica asta? Etc, etc, etc. E simplu sa spui: costa 2$, eu nu dau 50.

  10. Atunci is tampiti , in loc sa fie multumiti ca daca s-ar gandi vreo cineva sa putem iesi din bb de ipad ei … Oricum nu cred ca se va mai ocupa cineva vreodata de chestia asta , ati mai auzit ceva despre asta ??

  11. Cel mai probabil Gevey Ultra S asta ii costa la fel cat e un Gevey Ultra vechi, singura diferenta fiind in programarea chip-ului. E normal sa ceara atat fiind o decodare noua, dupa vreo 3 luni va fi mai ieftin oricum.

  12. Eu cel puțin cred că DevTeam a vandut softul de decodare la cei de la Gevey si ei au implementat softul in cipurile lor.

  13. Va plangeti toti ca nu mai scoate devteam vreo solutie de decodare gratuita, ca au fost mituiti de echipa gevey ca sa poata vinde acestia cartelelelor de decodare. Dar cati dintre voi ati donat vreodata 1 dolar pentru echipa devteam??? Ca le-ati folosit aplicatiile de 1 milion de ori. Normal ca oamenii prefera sa ia niste bani de la gevey si sa nu mai ofere vreo solutie gratuita de decodare.

  14. Vad ca toata lumea isi da cu presupusul dar absolut nimeni nu are habar cum functioneaza un chip de baseband de ex de la qualcom. Problema este ca interposerul simuleaza prezenta simului original el este un piggy bag pe cand un exploit in baseband in ios 5 este IMPOSiBil.

  15. fratilor , pe blogul lui pod2g – care face parte din dev-team , apare postat un filmulet in care omul recunoaste ca are solutia pt unlock 4s ….este chair pe telefonul lui , dar anunta KLAR ca nu este gata de lansare ca solutie de free unlock . Eu cred ca este 100% gata , dar daca ar lansa-o maine , in 30 minute , baietzii destepti de la apple vor scoate ceva sa blocheze macar tableta 3 de acest minunat exploit . Deci , daca Apple lanseaza tableta pe 7 martie , pe 7 martie+1 minut , sunt 100% convins ca vom avea solutia de free unlock pe dev-teem blog . Cat despre asocierea lor cu appleberry….cred ca este exclusa – se considera concurenti . Isi iau clientii unii altora . Dev-ul prin donatii , ceilalti prin sim-uri . Nu toate BB pot si deblocate de nici una din variante . Cat timp e o painica /cozonac de mancat , nici una din solutii nu se va baga peste cealalta . Gevey S va face unlock la 4s BB(1,2,3 ) , dev la (1.1; 14.2 , etc ) toata lumea va platii / dona , toti isi for fura solutiile si variantele , iar noi ne vom debloca chinezariile cum vom crede mai bine de cuviinta si vom fii vesnic recunoscatori lui Steve J ca ne lasa sa ne jucam cu jucariile lui si ne vom bucura la fiecare lansare / update reusit(a) .
    Ne auzim pe 7 martie – PARIU ?

  16. Ca omul are un 4s si solutia de developer pe care a injectat-o , scrie aici : http://pod2g-ios.blogspot.com/2012/01/a5-faq.html . Ca solutia NU este gata scrie in aceelasi post , dar ca probabil este doar praf in ochii celor de la Apple sa isi frece manutele si sa ii felicite sefii ca”uite ma , am scos si noi un produs pe care nu au reusit astia sa il rezolve in 5 minute” , este cu totul alta poveste , iar la mijloc nu sunt decat BANII . Toate celelalte ”informatii” erau presupunerile mele , de aceea am si inceput cu formula de adresare ” Eu cred ca….”
    känsla

  17. Ai tradus pagina cu Google translate sau de unde ai dedus tu ca se vorbeste acolo de o solutie de decodare? Omul vorbeste de untethered jailbreak exploit-ul din Absinthe si nu are nici cea mai mica legatura cu o solutie de unlock.

  18. Nu am tradus cu google translate……am discutat cu omul pe forum 🙂

    ORICUM , EXISTA SOLUTIE / SOLUTII PENTRU UNLOCK IPHONE 4S IN ROMANIA .

    Foarte adevarat ca nu INCA solutie soft , daaaar :
    -gevey si celelate sim-uri prezentate pe acest site , au inceput sa ajunga in romania – preturi intre 40-70 Euro ( scump domne , scump……..dincolo era mai ieftin ) 😛
    – Gevey all in one / all in wonder update-bile cu Gevey DONGLE – cine are deja asa ceva sau cine a comandat extern asa ceva , poate sta linistit destul de mult timp de acum inainte – aceste simuri fac UNLOCK destul de stabil dupa sim upgrade si nici Apple nu a gasit inca solutie pentru ele 🙂
    – Unlock online dupa IMEI , preplatit – exista o multime de site-uri care propun unlock pt 4s cu preturi intre 15-30 $ . Pentru reusita , depinde foarte mult de reteaua externa in care este blocat . Marea majoritate a acestor site-uri fac unlock dupa 2-3 zile si doar daca 4s-ul este blocat in 3-4 retele cu care au legatura 🙂 – Nu testati daca nu stati foarte bine financiar si sumele pierdute nu conteaza 😛

    – o ultima varianta de unlock – ASK !!! 130 ron + 4s-ul tau + 30 minute in bucuresti si GATA!!!!
    Daca ma lasa Zaone , prestez cateva poze cu My 4S Unlocked cu semnal pe orice retea RO .

    PS : poi nu rezolvam noi repede tot ? 🙂

  19. Am si eu un iphone 4 cu 04.11.08 si os 5.0.1 , exista sanse sa apara in curant gevey sim sau alta varinta sa mearga si vodafone ro pe el?, avand in vedere ca ipad 3 s-a lansat si inca nu vad sa fi aparut ceva.
    tack

  20. Dar ma gandeam acum, nu ar merge pus firmware de ipad 3 os 5.1 pe iphone 4 si sa mearga tot si partea de date doar gsm-ul nu?
    sper sa nu par un ciudat 🙂
    dar stiu ca a fost o perioada cu iphone 3g si se punea de ipad 2 si mergea.
    någon försökt?

  21. Nu poti instala pe un iPhone decat un firmware special facut pentru acel model de iPhone. Pe iPhone 3G/3GS e poate pune DOAR baseband-ul tabletei iPad si asta cu hack. Nu poti instala iOS de iPad pe iPhone, nimeni nu a facut asta.

  22. as putea sa decodez un iphone 4 adus din America cu gevey sim?daca da in ce conditii…ce versiune de soft trebuie sa aiba??as fii recunoscator daca m-ar ajuta cineva,,,Multumesc!