Här är vad Apple baserade sina slutsatser i rättegången mot Samsung (bilder)

  De senaste dagarna har Samsung och Apples advokater hållit sina sista vädjanden inför jurymedlemmarna som kommer att fatta det slutgiltiga beslutet angående rättegången, såväl som domaren som presiderade över hela förfarandet. Under advokaternas tal presenterades en serie dokument som ska bevisa att den andra parten verkligen har brutit mot immateriella rättigheter och måste betala pengar, och nedan har du Apples dokument. Där presenterar företaget olika bilder och vittnesmål av experter som hävdar att Samsung har brutit mot patent och måste betala miljarder dollar för detta, men det återstår att se vad jurymedlemmarna kommer att besluta.

10 KOMMENTARER

  1. deci ai o icoana pentru aplicatia “ceas” si deseneaza samsung dintr-un punct de vedere foarte logic un ceas pe acea icoana si vine apple si zice plagiat? :)))))

  2. Eu chiar nu inteleg ce poate sa ceara mai mult o curte judecatoreasca decat o dovada asa de bine clasificata si organizata .

  3. Da clar este evident,samsung astia nu au scrupule,la aplicatia ceas au pus un ceas,nu imi vine sa cred,exact ca la apple,nu puteau sa puna o felie de branza spre exemplu….
    La fel ca si la tasta de apelare/raspundere,cea cu verde,eu nu am vazut in viata mea ca la vreun telefon pana la apple tasta de apel/raspundere sa fie cu verde si sa aibe un receptor pe ea,apple au inventat si lucrul asta…..Sau?…..Ia stai putin nu parca toate telefoanele din lume chiar cu zeci de ani inaintea iphoneului aveau tasta apel/raspund verde si cu un receptor desenat si cea de inchis/respingere un receptor rosu?
    Evident pentru aceasta impertinenta samsung trebuie sa plateasca miliarde de dolari,au copiat fara rusine,WTF?

  4. Apple dezamageste din ce in ce mai mult cu penibilitatile astea.Ideeal ar fi sa puna mai mult interes in telefonul care il scot o data pe an si sa nu vina decat cu o camera mai buna si inca “3 prostii”,cazul 4S sau sa il lungeasca putin(daca asa va fi)in cazul noului iPhone.

  5. Cititi mai jos si lasati iconitele, sunt lucruri mult mai grave legat de arhitectura placii de baza, display chiar si design. Intrebati, cei de la Samsung, raspund ca dand dovada ca nu stiu cum s-a ajuns la actualele modele de samsung

  6. chiar sunteti penibili , din 1000 de dovezi solide , voi ati observat doar ” iconita de ceas ” ! chiar nu vedeti cat de clare sunt dovezile ???

    sincer acum … hai sa fim seriosi ! sunteti ipocriti ca nu recunoasteti ca acesti oameni pur si simplu au luat cu totul produsele Apple !

    blackberry a facut pasu` spre touchscreen dar designu` si interfata soft`ului e total diferita … pentru ca se respecta !

    Nu acesti hoti obositi ! Si pentru voi , cei cu samsung … ***** la ***** trage !

  7. numai obsedati de imagine si cat mai multi bani… nu le ajunge ca impart 90% din piata smartphone-urilor, acuma inventeaza aberatii ca ceasu il au ambii rotund si ca arata ora..