Så här kommer 4-tumsskärmen att påverka din upplevelse av att använda iPhone 5

  Några veckor sedan Jag berättade att 4-tumsskärmen på iPhone 5 det kommer inte att vara lika lätt att använda med en hand, som det nu är i fallet med iPhone 4S. De från forbes gjort en graf som exemplifierar den ideala användningsradien för en smartphones skärm, men också hur den förändras när det gäller 4-tumsskärmen på iPhone 5. Det bör nämnas att iPhone 5 den kommer att ha skärmen närmare hemknappen och den kan vara något mindre än den på bilden, men det du ser på bilden gäller utan problem.

  De med små händer kommer inte att kunna använda iPhone lika lätt, de med stora händer kommer inte ha några problem.

17 KOMMENTARER

  1. Deci eu tot nu ii inteleg. Parca au degete de 5cm sau nu stiu sa tina u telefon in mana. Un om normal, cu degetul mare poate atinge si marginile metalice de la iphone 4/s cu usurinta.

  2. Momentan daca zvonul cu 12 septembrie cade..cumva si restul se evapora…avand cumva aceleasi surse. Au lansat apple ceva de genul in media..ca atunci cand va fii prezentarea sa fie ceva de genul : “Toti cred ca ati vazut ce se vehiculeaza pe net (si va arata macheta aceasta), si dupa : THIS IS NOT APPLE DESIGN…si prezinta ceva nou

  3. pe gsmarena e un filmulet care prezinta un telefon ce pare sa fie un prototip iphone 5. mie mi se pare destul de real si cred ca ala o sa fie

  4. In legătura cu evenimentul Apple din 12 Septembrie…urmăresc iTunes Festival si in data de 27 Septembrie nu e nici un concert ,oare sa fie data evenimentului? Si sa avem o lansare exact in locatia unde se tin concertele la Londra? E doar o parere

    Si in legătura cu ecranul puteți o cartela de credit peste ecranul de iPhone, eu zic ca așa un ecran ar fi ideal si compatibil cu noua funcție a iOS 6 pentru cumpărături.

  5. Mie tot nu-mi vine sa cred ca asa va arata. O firma care se respecta sa nu poata aduce nimic nou in design de 3 ani, doar un face lift pe lungime? E ca si cum noul E Klass ar fi in caroseria vechiului MB 190 D , dar cu tehnologia de azi.
    Prototipul care tot mai mult se contureaza ca fiind iPhone 5 aduce aminte de fostul LG BL40 Chocolate pe care l-am avut prin anii 2009-2010 si care era destul de greu de controlat.(toata lumea radea ca e ca o telecomanda).

  6. este absolut ridicol cum toate zvonurile astea arata absolut acelasi design….pentru al 3-lea an. Chiar crede cineva ca Apple o sa faca asa ceva ??

  7. @PegasosII: Ce treaba are iTunes Festival cu iPhone 5?
    @AllexChyu: E o vrajeala facuta de unul cu un prototip care arata la fel ca restul, nu e primit de la nimeni, e doar la fel ca restul.

  8. Dc avem nevoie de zeci de poze!? Ia telefonul in mana si vezi unde poti ajunge cu degetul mare… Eu unu am degetele de marime medie as spune si ajung usor la marginea de asa ca daca ar mari displayul cu un cm ar fi foare ok

  9. Nici eu nu cred ca va avea acest design, amintiti-va de perioada dinaintea lansarii iPhone 4s, cand pe tot netul erau fel si fel de prototipuri ale iPhone 5 si cand colo ce sa vezi, un iPhone 4 imbunatatit si atat, deci ramane un mister cum va arata iPhone 5, si cam in asta consta toata frumusetea!