iPhone 5 kommer att ha den design som vi har sett i alla rykten som presenterats hittills

  det är officiellt iPhone 5 är "nästan här", som Apple sa i inbjudan som skickades igår flera tusen journalister från hela världen, och han kommer att se ut precis som ni alla redan känner honom. De från iMore de lyckades få en ny bekräftelse på att terminalen iPhone 5 det kommer att se ut precis som i alla filmer och bilder som hittills publicerats på internet. Designen kommer att vara väldigt lik iPhone 4/4S, 4-tumsskärmen med bildförhållande 16:9 kommer att finnas, ljudporten flyttas till enhetens bas, 8/9-stiftsdockan kommer att vara vid basen, fodralet kommer att ha två färger och i slutet ska jag berätta det för dig terminalen kommer att ha 4G LTE-anslutning.

  Detta är iPhone 5, ta en ordentlig titt på det eftersom Apple kommer att presentera det officiellt om bara en vecka på sin konferens. Glöm inte att jag väntar på dig den 12 september iDevice.ro låt oss diskutera och titta på allt som Apple presenterar.

41 KOMMENTARER

  1. Asta nu e design, este o jignire. Dupa doi ani de asteptare mi se ofera tot un IP4, cu ceva imbunatiri si un ecran mai mare.
    Se pare ca toamna asta Galaxy SIII va domina piata.
    Pacat Apple…au fost 2 ani frumosi dar cam atat.

  2. @Blitzkrieg: pentru ca e asamblat doar in baza componentelor externe, nu are placa de baza, etc. Nimeni nu le are.
    @Floo: S III-ul nu a dominat piata cand nu existau atatea zvonuri despre iPhone 5, nu o va face dupa lansarea iPhone 5, stai linistit. iPhone 4S a pus la colt Samsung anul trecut, iPhone 5 o va face anul asta. Numai cine nu vede cum stau lucrurile nu isi da seama ca asa va fi.

  3. O mizerie. i4 ramane in continuare cel mai frumos telefon, cu cel mai frumos design, cel mai echilibrat ca raport marime/greutate.

  4. Daca lungesc ecranul ala de la 3.5″ la 4.0″ si arata ca si in imaginile de pana acum, adio Apple. Mie mi-a placut tot timpul design-ul iPhone-urilor si calitatea materialelor, plus ca OS-ul este unul foarte bine implementat, dar daca arata ca si in imaginile astea.. cred ca trec direct la Galaxy Note 2. Oricum, asteptam prezentarea!

  5. @zaone: Din punct de vedere tehnic nu ma indoiesc ca IP5 va pune la colt orice model Samsung existent sau urmator,dar multi sau plictist de design…..iti place sau nu traim intr-o lume destul de superficiala, unde excesul de tehnica de top camuflata sub aceleasi haine reconditionate poate pierde usor infata mult mai slabelor dar atragatoarelor Samsung. Parerea mea…

  6. E superb.Si o sa vedeti cand va aparea ca va fi durere.Apple stie ce face.
    Asa sa vorbit si de 4s si a ajuns unul dintre cele mai dorite telefoane din lume.Parerea mea faptul ca e mai inalt ii da o nota de eleganta si mai mare.
    Va fi un telefon foarte reusit si o sa vedeti ca iar dau lovitura cu el.

  7. Asa sa zis si anul trecut cu iphone 4s ca este o dezamagire dar a spart topurile vanzarilor 🙂 nici mie nu imi place dar sigur vor veni cu o surpriza precum siri ca sa il cumparam

  8. Rectific si eu S3 arata foarte ciudat, cumva au dus la extrem designul initial al iphonului.
    zaone: din ce vad aici cumva se poate preconiza ca va fii varianta de 120mm*58*7.6 ?
    Parca nu mi se pare atata de mare diferenta sa fie cea de 125mm

  9. Nu inteleg!!! Ce e atat de frumos la S 3-ul asta de care se tot vorbeste aici!? E ca o jucarie, cu un design neprofesional… Sunt fan Apple, insa parerea mea ca HTC One S/X dau clasa la design S3-ului… O zi buna tuturor!

  10. Ala sa fie ecranul lui i5!???? Am remarcat la 3:21″ cum se reflecta lumina in el, pai e de kkt, plin de urme si zgarieturi… In plus, suruburile parca nu sunt cele de care se vorbea… Fake! Parerea mea 🙂

  11. Daca ar fii sa ne uitam in urma, la fiecare lansare noua de iPhone, Apple a schimbat design-ul de fiecare data ! Aduceti-va aminte acest lucru 😉 … Deci eu zic ca va arata altfel decat 4s (cel putin asa sper 😛 ).

  12. Oameni buni eu cred ca voi nu intelegi ceva.
    Acest telefon arata exact la fel cu iphone 4 si 4S .
    Daca platim 3 ani pe aceelasi design doar ca e putin mai mare inseamna ca suntem manipulati de Apple.
    Pinsam.

  13. nu uitati ca 4S a fost dorit pentru SIRI altfel era un 4 imbunatatit. acum avem un 5 cu acelasi design. diferenta o va face imbunatatirile software.

  14. “la fiecare lansare noua de iPhone” Apple au pastrat design-ul din 2 in 2. “Aduceti-va aminte acest lucru”. i3GS = i3G, i4S = i4 ca si design.

  15. @Florin: Te-ai gandit vreodata ca unii nu cauta sa schimbe design-ul telefonului in fiecare an? Te-ai gandit vreodata ca exista oameni care apreciaza design-ul frumos si nu vor kitsch-uri cu Android? Te-ai gandit vreodata la asta?

  16. Mi se pare o prostie .. Adica de ce ai da bani pe un iPhone 4S cu ecran de 4 inch si o camera foto de 8 mpx , avand in vedere ca IOS6 este compatibil si cu iPhone 4 & 4S .Daca va arata asa va fi o mare dezamagire … Pacat , multi dintre noi chiar vroiau sa-si cumpere un iPhone 5 , nu un 4S imbunatatit .

  17. @zaone : “@Florin: Te-ai gandit vreodata ca unii nu cauta sa schimbe design-ul telefonului in fiecare an? ”

    Acea categorie mentionata de tine nu cred ca reprezinta nici 5 % din potentialii clienti
    si ma indoiesc ca Apple s-a gandit cu prioritate la ei.

  18. iPhone 4S a avut succes doar prin calitatea materialelor si prin sistemul de operare, superioare fata de concurenta.
    In rest, amintiti-va ce dezamagire a fost la lansare…mai ales ca semana 99,99% cu iphone4. Pana la urma , oamenii si-au calcat pe mandrie si a l-au cumparat(incluiv eu), dar toti au regretat ca nu arata altfel la exterior.

  19. Sigur ca da, sistemul de operare e praf, calitatea e zero, nu e superior fata de concurenta, dap. De aia il cumpara toata lumea ca plasticarelelile Android sunt bune. Hai sa lasam vrajeala pentru aia care dau 1 leu si spera la iPhone.

  20. Daca asa o sa arate iphone 5, pe mine ma cam dezamageste! Are o forma cat se poate de ciudata … parca e mult prea lung in comparatie cu latimea si nu-i vine deloc bine! As fi preferat mai mult, sa ramana designul ca la iphone 4/4s si sa se bazeze mai mult pe a-l imbunatatii prin alte parti, decat sa-i mareasca putin ecranul si sa-i dea forma asta care pentru mine e ciudata tare!

    Personal o sa raman la 4s pana apare o noua versiune care sa nu semene cu cea prezentata mai sus! E odioasa! (PARERE STRICT PERSONALA)

  21. Liniile avute de Iphone 4 sunt prea frumoase ca sa dispara. Au marit ecranul si l-au facut mai subtire, excelent. Personal as cumpara un smartphone in limita a 4.5 inch. Se putea mai mult de 4. Parerea mea…

  22. Numai mie mi se pare ciudat amplasarea camerei frontale , deasupa difuzorului , intr-un loc foarte ingust, inteleg ca tehnologia evolueaza dar suprafata aceea consider ca e foarte mica pt o camera…

  23. Am si eu o intrebare pentru cei care spun de 4s ca a fost un esec! Ati tinut vreodata in i4 si un i4s in mana? Probabil ca nu, deacea tin sa va spun ca sunt diferente foarte mari din toate punctele de vedere! De la siri, camera pana la deschidera unei aplicati! Iar pentru cei ce vor alt design … Cumparati plastic cu un design de tot ca****l, apoi sa salivati la un i5! Ganditila la blackberry … ce diferente au fost intre modele? Va zic eu foarte mici, si uite ca le merge . Asta pentru ca sunt persoane care cauta un telefon FRUMOS si nu un plastic cu un design nou dar oribil!