Värdet på Apples aktier sjunker under 500 dollar för första gången under det senaste året

  Aktiernas värde Apple har varit på en nedåtgående trend i flera månader, men idag sjönk den under $500 för första gången i det förflutna ryktet om minskningen av beställningar för komponenterna som skulle användas i iPhone 5. I februari förra året registrerades det sista värdet av bolagets aktier på mindre än 500 dollar Apple, idag kunde en aktie köpas för $497 i handelssessionen som hölls före börsens öppning.

  Det förväntades att ett nytt negativt rykte allvarligt skulle påverka värdet på Apples aktier, och vi kan förvänta oss att deras värde kommer att öka allvarligt först efter tillkännagivandet av de finansiella resultaten för Q1 2013, en händelse som kommer att äga rum i slutet av denna månad .

9 KOMMENTARER

  1. @AlexMihail dar google ce e nu e tot companie it 😀 se pare ca nu sunt prea incantati actionarii de cum conduce Tim compania …

  2. Tim e praf oricum , de cand a ramas decat el la carma s-a dus din multe puncte de vedere apple si s-a dus in jos …….
    legat de scadere , o sa iasa acum jb si o sa creasca din nou actiunile , dar au incercat sa vada daca fara jb mai au acelasi succes si spre dezamagirea lor lucrurile nu stau tocmai bine pentru ei……….

  3. O sa scada in continuare. Apple este o “bula” care tocmai a inceput sa se sparga. Astept si Amazon sa pateasca acest lucru curand. Singura lor solutie e fie sa inoveze si sa vina chiar cu ceva nou si nu lansari fasaite cum au fost toate de la iphone 4 incoace. Solutia de avarie: Diversifica gama iphone si ipad cu modele low cost…desi sunt sigur ca nu vor aplica niciodata asta…deoarece isi faulteaza brand-ul. Solutia probabila: Scot un produs nou: acel mult si enigmatic televizor. Dar, va trebui sa se vanda bine, chiar foarte bine, si cum steve lipseste, vad sincer nori negri adunandu-se pe la cupertino.

    Cat despre articol? Zvonuri negative au afectat si inainte cotatia la bursa dar per total pretul actiunilor tot a crescut exponential pana la sfarsitul anului.

  4. apple e o bula pe bursa care tocmai a pocnit. O sa scada si sub 450 de dolari pana in iunie. Singura lor solutie: Inoveaza si chiar scot ceva nou, si nu ceva fasait (cum au fost toate produsele de la iphone 4 incoace). Fie isi diversifica gama de produse prin modele low cost (desi ma indoiesc ca vor face asta, ca isi faulteaza brand-ul). Poate in vara o sa vedem mult ravnitul lor televizor, pe care sincer nu ma astept sa fie cine stie ce caci la Apple nu mai e Steve. Oricum astept sa pocneasca si Amazon

  5. Deageaba scoate iphone numar dupa numar, IOS-ul trebuie reimprospatat. Poate acum cativa ani facea furori, acum cu acelasi sistem de 3 telefoane incoace mor incet!