iOS 7 – ett av de mest intressanta koncepten som presenterats hittills (Video)

[youtube]http://youtu.be/kHs5p2h9JvY[/youtube]

  Tillräckligt KONCEPT för iOS 7 har dykt upp på sistone, men den här gjord av en fransk hemsida Jag gillar det och jag har inget emot att se en justera in cydia att implementera det i iOS 6. I praktiken föreslås vi en iOS 7 där den övre delen av Springboard skulle vara dedikerad till widgets, där vi har växlar och andra widgets tillgängliga för att lättare komma åt iOS-funktioner. Resten av Springboard förblir de applikationer som nu visas i 4 kolumner, utan en docka, och även om du kommer att säga att det är ett problem att ta bort dockan, låter widgetområdet längst upp på skärmen dig lägga till genvägar till de mest använda applikationer.

19 KOMMENTARER

  1. Nu este specific lor si nu vad rostu acelor putine aplicatii de sub vreme..tot mai frumos este sa tragi la notificatii sa vezi vremea..ne-au luat-o inainte samsungu cu acele animatii care reda vremea pe ecran

  2. Un lucru pe care Apple nu l-a inteles deloc este ca fiecare utilizator foloseste mai frecvent functii diferite. Tocmai din cauza asta trebuie sa ne lase macar o pagina/zona din sprongboard pe care s-o personalizam asa cum vrem, cu comenzi rapide, nu cum au facut cu cele pentru muzica + accelerometru + volum pe care putini le folosesc frecvent sau cu pagina de search in locul careia ar fi fost mult mai utile niste fast toggle-uri pentru wifi, 3g, brightness samd.
    Probabil ca o sa vedem fast toggle-uri pe viitor dar mai mult ca sigur n-o sa poata fi personalizate, o sa ramanem iar cu ce ne dau ei si atat.

  3. @Vladimir, Apple a inteles perfect ce le trebuie utilizatorilor, utilizatorii nu au inteles ce vor de la un smartphone!

  4. ma “oameni buni ” si iOS 6 arata bine la prezentarea oficioala nu era doar un concept ….si in realitatea e un dezastru acu ce facem incepem sa ne umezim cu gandul si concepte de iOS 7? care o sa l injuram cel m ai sigur la anu pe vremea asta daca nu m ai devreme? Apple daca nu baga google maps inapoi si sa si tina hartile lor in laborator pana sunt perfecte o sa fie injurati incontinuu chiar daca iOs ul va iesi bun

  5. Atata timp cat nu dispare butonul deja depasit de ‘home eu nu vad nici o schimbare notabila … Este de-a dreptul stresant acel dublu click care niciodata nu imi iasa ….

  6. @Flavius, eu mi-am bagat si putza si am fost updatat. Este iPutza, the best putza yet! Bai, ma lasi? presupun ca majoritatea de aici au iDevice-uri dar nu stau sa ne faca un rezumat la ce au si ce si-au bagat si ce le-a aratat. Sictir

  7. am iphone4 merge perfect dupa un an de folosita da m_am plictisit de el cind am chef ii fac jeibreack dowa…… nite prosti din cydia de aplicati /// iar ma supar si dau restore?? cum europeni prefera samsung sunt de aceias parere mi se pare mai bine dotat samsung galaxy s3 iphone are multe lipsuri din fabrica ,,, fiicare vrea sa sil personalizeze dupa placu lui ?