LG "lånar" från Apple idén att marknadsföra Panorama-funktionen i LG Optimus G Pro (Video)

[youtube]http://youtu.be/Xtm4ySJQPOc[/youtube]

  Allt du behöver göra är att titta på videoklippet ovan, och sedan det nedan, så förstår du vem som tillför innovation till IT-branschen. Det verkar som att vissa har lärt sig något av Samsung, men tyvärr inte vad de borde.

[youtube]http://youtu.be/Rh-2_Nt8Wac[/youtube]

15 KOMMENTARER

  1. Da, mai ales ultima jumatate a video-ului. Ce au furat mai exact? Scenariul reclamei? Si hai sa nu vorbim de inovatii, ca nu are rost. Panorama exista pe android de mai bine de un an inainte sa se lanseze iphone5.

  2. Nu sunt vorbitor de limba mandarina,dar asa din imagini si la ce imi dau eu seama,aceasta reclama nu este una copiata ci din contra….Este putin ironica si in prima faza vrea sa demonstreze functia panoramica a apple,fac si ei una in acelasi fel,dupa care ne arata adevarata fotografie panoramica care se poate face cu acest LG….Si arata lucrurul asta cand schimba fotografia de pe perete cu asta ultima facuta de ei,e ceva de genul,ia uite ce poate sa faca al nostru….
    Se si vede defapt acest lucru in poza.In prima poza cea gen apple ii pun pe copii sa stea nemiscati,atenti la poza etc…Iar in poza facuta cu LG vrea sa exprime bucuria copiilor care se joaca,isi vad de ale lor si totusi poti face o poza de neuitat care sa cuprinda si mai multe detalii fata de cea facuta cu iphone,despre asta este vorba,sau cel putin asta inteleg eu.

  3. @blade: Well, asteptam traducerea in engleza, ai facut o povestioara frumoasa acolo.
    @Cristi: E vorba de clip aici, nu de functie, n-a zis nimeni nimic de functia in sine.

  4. Apple nu a facut nimic inovator cu panorama, doar a copiat, si nici LG. Ce arata LG in ultima parte se gaseste in aplicatia 360 Panorama 🙂

  5. @Click, asa si este! Ai dreptate. Numai ca fanii apple doar atat (se pare) ca stiu: “toti copie de la apple”.
    Eu sincer sper sa copie si apple cate ceva de la concurenta! Deja iOS-ul scartaie rau, versiunea 5 mai era cum era, insa 6 … e jenant. Ca sa nu mai zic ca la un aparat care incepe de la 3100 lei in magazine (cum e iP 5) tine bateria o zi. Dar … suporta 4G! Si au schimbat si “camera lens … cover-ul” dupa cum era intr-o reclama (mockup) pe net si … au reusit sa schimbe un font ceva prin nu stiu ce ecran… jenant.
    Acum sunt curios … un iP 5 cu iOS 6.1.2 … cu 4G-ul activ … ajunge sa tina bateria 12 ore? Eu zic ca nu!

  6. N-au copiat nimic de la Apple. Mai degraba au mers pe linia reclamelor celor de la Samsung in care se face misto de produsele Apple.
    Reclama lor spune pur si simplu ca ei pot face tot ce fac ideviceurile, ba chiar mult mai mult de atat.

  7. ……cu toate criticile catre Apple se pare ca sunt cele mai bine vandute device-uri,cel putin asta spune piata….asa ca…

  8. @Lucian Pavelici : ai mare dreptate, abia ca ma tine 12 ore telefonu, cu ios 6.1.2 un iphone 4, fara tweakuri gen winterboard, il incarc dimineata la ora 3, stau o ora pe el sa ma uit pe net prin wi-fi, raman cu 85%, ies afara, deschid 3g-u pe la ora 14, stau putin pe net, si la ora 18 ma trezesc cu 30% baterie, ajung pe la ora 19:30 unde trebuie, raman cu 15%, la ora 21 e mort. asta fara sa nu fac nimic. cu 3g’ul activat si cu wi-fiul inchis. daca e asa, DE CE 4G ?

  9. Functia panorama de pe LG este asemanatoare photosphere din android 4.2 ce e disponibil deocamdata doar pe cateva device-uri gen nexus 4 si note 10.1.Apple n-a facut decat sa integreze o functie banala,disponibila pe alte device-uri cu mult timp in urma…..dar nu au adus nici o inbunatatire.
    Cat despre reclama,chiar e atat de greu sa sesizezi Zaone ca e un misto la adresa Apple?sau ti-ai dat si tu seama,dar ai intors-o cum ai vrut tu???