iOS 7 – vad Apple lånade från konkurrenterna

  Jag har inget att kommentera i detta ämne, eftersom det vrålade Apple när andra kopierade honom, det var det han kopierade iOS 7 från dem. Naturligtvis finns det också några saker som Apple har gjort speciellt för iOS, men de allra flesta nyheterna är faktiskt en uppdatering för iOS med idén att uppdatera den med resten av operativsystemen för mobila terminaler.

29 KOMMENTARER

  1. au copiat,si deja se misca mult mai greu iphone 5.nici nu vreau sa-mi imaginez cum e pe i4 sau 4s.astept sa testez un htc one,si daca imi place cum se misca incerc o schimbare.parerea mea 🙂

  2. ""innovationernas" mor :)))) tills nu sa apple att världen var inspirerad av dem :))))
    det ser slående likt windows phone och android :)))) vad tycker advokater om 😀

  3. Prieteni dragi, lumea chiar sa inspirat se inspira si se va inspira de la APPLE…bineinteles se gasesc multi mancatori de paie care si-au luat si ei un terminal de pe la tigani din targ sau adus de “sabie tiganu ciordit din italia”.Folosesc apple din anii `90 si tot ce avea apple in 90-95, pc-urile aveau abea in 99-02.Sa nu mai vb de ipod,iphone care la aparatia lor ceilalti nu stiau cu ce se mananca un touch,multitask etc..

  4. Nu cred ca trebuie criticati. Lucrurile astea trebuiau bagate de mult, bine macar ca au venit acum. Asta e, Apple trebuia sa-si inghita mandria si sa dea lucruri cerute de toata lumea. Nu mai are rost sa comentam.

  5. Mda, ce sa zic. Cand am vazut prezentarea in conferinta de aseara primele 2 minute am zis WOW dar…asa este au copiat mult din stanga si din dreapta dar eu sunt sigur ca “sub capota” lucrurile stau cu totul ai cu totul diferit. Oricum, eu zic ca arata bine si ca reprezinta un “nou inceput”.
    P.S. Mi-a placut enorm primul clip din prezentare, cel cu valorile.

  6. stie cineva ios7 are sound notification pt missed calls? sau tot trebuie sa ma uit la device sa stiu daca am piedut vreun apel…

  7. zaone, respect pt faptul ca scrii ceea ce este evident si nu procedezi ca alti fani inraiti apple!
    ca posesor de htc one, i5, i4s, ipad pot sa spun ca ios7 aduce apple la zi, dar cam atat…

  8. @vlad ai dreptate bate mult spre windows 8 prin simplitatea design-ului si culori. pacat ca nu a fost facut sa simplifice lag-urile din iphone ci din contra.

  9. am o intrebare…daca nu va place nu inteleg cine va pune sa faceti update….ramaneti la 6.1.2 sau care va place si gata…

  10. E beta, chiar beta1. E logic sa meaga mai incet, sa aiba bug-uri. Doar nu credeti ca Apple a testat asta pe sute de milioane de device-uri. De asta se lanseaza beta, sa descopere probleme cu ajutorul dezvoltatorilor. Daca mai tineti bine minte, in iOs6 beta nu mergea 3G, vi se pare ca a ramas asa, iar beta2 ziceai ca e un 3g cu 4.1.

  11. IMirel, tu in anii 90 cumva aveai Mac ? Erai vreun nepot d-alu’ Iliescu ? Si in caz ca nu stii, Mac foloseste CPU Intel, asa ca nu stiu ce te dai atat de zmeu cu Mac peste restul PC-urilor, toate au fost la fel, evoluand din slab in bun, iar momentan produsele apple sunt doar “fitza mondiala” iar restul produselot de care zici tu sunt practice,accesibile si MUUULT MAI BUNE.

  12. Nu sunt un fan android, dar dupa ce am avut toate modele de Iphone am hotarat sa fac o schimbare si sa merg cu un S4. Ideea este ca in momentul de fata am toate optiunile prezente in IOS 7 si pe S4 si chiar unele suplimentare si utile, dar intr-adevar Apple intotdeauna le va implementa intr-un mod mai placut.

    Daca bateria la Iphone 5S va tine la fel de putin ca si la celelalte modele voi merge in continuare cu Samsung la care cu toate functiile si 3G activat am o autonomie de 2 zile.

  13. Eu ma asteptam sa aiba o aplicatie de facut baloane de sapun una de scos mirosul din frigider online telecomanda la radioul din masina iconitele sa fie de lemn sa nu apara pe ecran si ecranul sa nu mai fie iluminat si cred alb negru. Ciudat ca oamenii care tot vb de originalitate sunt niste copii ieftine ale altor oameni!!

  14. nu cred ca a fost o inventie in domeniul auto sa egaleze inventia automobilului! Poate cineva sa ma combata? De ce am astepta asta de la smartphoneuri?? Cei nemultumiti de ios 7 cum ar vedea ei sistemul lor de operare? Sau mai bine zis l-ar vedea? Eu unul nu cred. Toti spun ca seamana cu unul sau cu altul pai normal ca seamana cum ar putea sa nu semene? Intr-o masura sau alta toate lucrurile seamana intre ele. Alta este difeenta ! Cineva spunea lemn bun lemn rau aceiasi cenusa, dar nu aceiasi flacara! Asta este diferenta apple

  15. @Ibad Ia putin soarecele intre degete si fa un search pe ,,goagal” : Apple a folosit initial alte procesoare respectiv PPC. Abia pe 10 ianuarie 2006 S.Jobs a anuntat introducerea procesoarelor Intel in MBPro 15″ si in iMac.

  16. Copiate sau necopiate diferenta este ca sunt facute bine si cu cap. Folosesc de cateva zile un android, pot sa spun ca sunt total dezamagit de cum reactioneaza, cum functioneaza.

    Da Apple trebuia de mult sa faca un Action Center, Un Filter la poze, un multitasking dar sa fim seriosi ca tot ce au facut au facut bine. Buguri, si erori si prostii de genu apar peste tot, eu ma uit la Android cat de ciudat merge.

  17. Apple’s speciality: Get an existing function… make it 10 times better and sell it. Aceeasi chestie s-a intamplat la lansarea iphone-ului. Nu existau smatphone-uri inainte de iphone? Ba da… insa odata cu aparitia iphone-ului au trecut in categoria dinozauri. La fel se intampla si acum.
    Apple-ului ii face sa fie concurat, testat, pus in dificultate de concurenta, fiindca in momentele astea da cei mai bun!
    Eu astept testul de “smoothness” al variantei finale. Daca totul merge lin, nu exista nici-un dubiu ca au batut android, windows phone OS sau Blackberry OS la fund!

  18. cum poti bate pe cineva la fund can introduci niste functiii pe care adversarul le are de 3 ani :))=))
    hai ca e chiar penibil