Apple tar bort iPhone 5 från försäljning med anledning av tillkännagivandet av iPhone 5S och iPhone 5C

  Underkastelse iPhone 5S si iPhone 5C markera "död" iPhone 5, Apple-terminalen tas ur försäljning under nästa period. Det förväntades att enheten inte längre kommer att säljas i butik eftersom Apple redan har starka substitut för den, men iPhone 4S kommer fortfarande att finnas att köpa. Endast 8 GB-versionen av iPhone 4S kommer att vara tillgänglig att köpa i Apple-butiker, följande terminal erbjuds gratis i USA vid köp av ett abonnemang i 2 år.

9 KOMMENTARER

  1. Clar. Cine vrea un iphone 5 neverlocked negru sa lase aici un comment sau ceva. Il vand si nu ma mai intorc la Apple niciodata. Cu asta au umplut paharul pt mine. Sa faci un terminal pe care sa il scoti din productie dupa un an e bataie de joc pt utilizatori. Cu parere de rau… Adio Apple!

  2. Clar. Cine vrea un iphone 5 neverlocked negru sa lase aici un comment sau ceva. Nu. ma mai intorc la Apple niciodata. Cu asta au umplut paharul pt mine. Sa faci un terminal pe care sa il scoti din productie dupa un an e bataie de joc pt utilizatori. Cu parere de rau… Adio Apple!

  3. Parerea mea este ca il scot din cauza calitatii indoielnice a materialului din care este facut. Cred eu ca Iphone 5 este cam ca o branza buna in burduf de caine :). Carcasa se zgarie fff repede.
    Sunt utilizator Note 2 dar tare as incerca un 5s.
    Am avut pana la 4s….. dupa care la aparitia lui 5 9l-am avut si pe acesta 3 zile) am trecut in tabara concurentei si sincer nu regret.

  4. Care e problema ta de stergi comentariile mele? Te plateste Apple cumva pentru exclusivitate si prea-marire sau care e problema? Aceleasi materiale indoilenice sunt si in IPhone 5S CFT stai linistit. Apple isi da incet arama pe fata cu toate mizeriile pe care le-a facut pana acum. Cat despre domnul Zaone tot ce pot sa spun e ca ai pierdut un cititor zilnic. Nu e nimeni bataia ta de joc.

  5. Pai era normal sa scoata iPhone 5 din vanzare.iPhone 5C este practic un iPhone 5 in carcasa de plastic.Daca nu prea te intereseaza aspectul si nu vrei premium, ia-ti iPhone 5C.Daca vrei calitate premium si performante iti iei 5S.iPhone 5 nu prea are unde sa se incadreze intre astea.Deasta l-au scos, nu pentru ca e fragil.5S-ul are aceeasi carcasa ca 5.

    PS:tot design-ul la 4S ramane baza

  6. am si eu o intrebare,daca imi poate rasp cineva…am un iphone 5 de la og si am garantie si asigurare la el(garantie inca 1 an si 2 luni si asigurarea pana in 2016) si sa zicem ca se itnampla ceva cu el,se strica peste 6 luni,iphone 5 nu se mai produce cu ce model imi inlocuieste telefonul???

  7. Iti vor inlocui modelul tot cu un iPhone 5.Chiar daca nu se mai produce pentru comercializare, tot mai au stocuri pentur a-l inlocui pe baza garantiei.