iOS 7.0.3 kan installeras utan bekymmer av de som vill jailbreaka

  Under den sista natten hackaren MuscleNerd uppgav det iOS 7.0.3 det bör undvikas, åtminstone för nu, av dem som tänker göra det jailbreak i framtiden för iOS 7. Efter några timmars kontroll av den nya versionen av iOS uppgav hackaren att användarna av lösningarna jailbreak de kan uppdatera tyst om de redan har en version iOS 7 installerat. Hackaren hänvisade till en bugg tillgänglig i LockScreen som Apple skulle ha löst iOS 7.0.3, så hackare har förmodligen jailbreak-exploater som kommer att påverka den delen av operativsystemet.

  Tyvärr, när du väl har uppdaterat till iOS 7, kan du inte längre nedgradera till någon annan version av iOS, om du inte har en iPhone 4 och SHSH-usi sparad med iFaith.

20 KOMMENTARER

  1. Sal.Am un iphone 5 cu gevey si are 7.0.2 pe el.aveti idee de ce nu mai imi apare functia apel in asteptare?este de la gevey sau de la soft?a mai patit cineva asa?va rog astept un raspuns.o zi buna.

  2. Pentru George: Daca ai Gevey, nu poti utiliza functia de apel in asteptare ;). Asta este unul dintre dezavantajele gevey sim. Nu se poate utiliza nici functia cost control, gen *123# , etc.

  3. La ce dreaq mai trebuie jb cand astia nu pot stabiliza ios asta de rahat….
    Pe 4s se misca oribil, si am mai văzut niste com. Cum ca 4 se misca bine
    Are cineva vreo ideie????

  4. Daca fac update la 7.0.3 prin itunes imi instaleaza automat si optiunea de a nu mai putea dezactiva 3g pe iphone 5? Va rog sa raspunda cineva care stie! Multumesc!

  5. Deci update am facut de mult , acum ceva timp si la 7.0.3 , la mine pana in prezent merge bine , nu ingheata cum se plang alte persoane , sa nu uit , am ipad 2 3G , tot ce ma deranjeaza ingrozitor este ca folderele sant mici la vizualizare , intradevar cu mai mult volum de stocare , dar ce sa faci asta e !

  6. Hej!
    ca sa inteleg mai bine: am iphone 5 ios 6.1.4.
    ca sa beneficiez de jb ios 7.0.3 trebuie sa instalez mai intai ios 7 si apoi ios 7.0.3, sau pot sa instalez direct ios 7.0.3 peste ios 6.1.4?
    tack

  7. Intrebare: La un iPhone 4 de 16 gb,care avea gevey(fiind codat pe softbank japan),la 5.0.1,i s-a facut update la 7.0.3,si nu mai vede gevey-ul.Intrebarea este :Cum pot rezolva problema aceasta?pot cumpara un gevey,ceva,cu care sa il fac sa functioneze din nou?

  8. Salut, am un iPhon 5 cu iOS 7.1, vreau sa-l jailbreak-uesc sa instalez siri in limba romana, dar telefonul se actualizeaza automat in momentul in care deschid iconita de setari cu instiintarea de software nou. in acest caz pierd jailbreak-ul. multumesc anticipat. rog un raspuns mai detaliat. sau o aplicatie asemanatoare cu SIRI in limba romana care sa fie interactiv cu aplicatiile din telefon.

  9. Salut!
    Am un iphone 5 codat orange ro, si am facut update la 7.1 cum pot sa revin la 7.04???
    Pentru a face jb si sa folosesc cosmote?