UPPDATERING: En ny Carrier Bundle-uppdatering är tillgänglig för iPhones som används i Orange Romania-nätverket

  Om du har en iPhone som du använder i nätverket Orange Rumänien och du har nyligen anslutit den till iTunes eller öppnat menyn Inställningar>Allmänt>Om, då har du förmodligen blivit varnad för att det finns en Carrier Bundle-uppdatering för det. Innan du tillämpar uppdateringen, iOS beta 7.1 1 den hade version 15.5 av filen installerad, men efter uppdateringen ökade den till värdet 15.6, men det finns inga detaljer om ändringarna. I allmänhet är ändringar av detta slag inte betydande och korrigerar troligen eventuella fel eller gör mindre ändringar.

  Om du har fått denna uppdatering av operatörspaketet från andra mobiloperatörer, vänligen lämna ett meddelande i en kommentar.

UPPDATERING: Bärarpaketet är tillgängligt för alla operatörer.

62 KOMMENTARER

  1. ieri mi-a aparut update-ul pe telefon (cartela Cosmote), nu am avut legat telefonul la itunes, nu am accesat “about”. pur si simplu a aparut si i-am dat update. nu stiu ce a schimbat exact, poate doar ceva minor.

  2. iar dupa acest update… a scazut semnificativ puterea semnalului… mai mult de 2-3 buline nu creste si sunt in mijlocul brasovului unde ar trebui sa am full…. WTF

  3. Poate rezolva problemele de retea din cauza carora telefonul apare ca fiind inchis (atunci cand incearca sa te sune cineva), desi el este deschis si cu semnal full. Am inteles ca problema a aparut la mai multi operatori, nu numai in RO, dupa trecerea la LTE.

  4. tocmai am facut update-ul pe iphone 4 si abia mai prinde 3 buline de semnal pe 3g, sa nu mai zic ca ii ia aproape o vesnicie sa trimita un mesaj.

  5. Pentru downgrade este vreo solutie? La cosmote am facut acum ceva timp si nu mai am posibilitatea de a dezactiva 3G! De atunci nu mai exista seara sa nu bag tel la incarcat:(! Dezactivez 3G decat daca dezactivez date mobile. Preferam viteza edge pentru mailuri, imessage, viber, whatsapp….

  6. Pentru Edge la Cosmote sau dezactivare 3G, face-ti un restore la ultimul soft, apoi urmati pasi pana se activeaza telefonul.(limba, tara, wifi, activare). Scoate-ti cartela si terminati pasi (icloud, location, imess si ce mai urmeaza). Intrati in settings, general, about, bagati cartela in telefon si o sa va apara mesajul cu update-ul de carrier bundle, si dati not now. Acum ar trebui sa nu va apara Lte in settings, cellular.

  7. Apare si la cosmote. Nu il actualizez pentru ca dupa aceea nu mai pot dezactiva 3g. Imi apare mereu aceasta actualizare si este foarte enervanta. Este cineva pe cosmote care poate dezactiva 3g ul dupa acest update?

  8. Am observat ca semnalul pe 4g este mult m ai bun ,in locurile unde aveam un punct acum am doua sau chiar trei puncte ,asta se intimpla in Cluj.
    Sau poate au imbunatatit semnalul pe 4g astia de la Vodafone:)

  9. app am uitat sa mentionez am observat o mare inbunatatire a semnalului de cand cu update-ul mi-e tot full inainte aveam cam 3-4 buline

  10. teoretic nu ar avea nici-o influenta asupra jailbrake-ului acum nu stiu ce sa zic si in legatura cu 3G-ul nu e nici-o problema cel putin eu nu am nicio problema cu activarea si dezactivarea lui pe i4

  11. Orange, facut up-date si am observat ca acum face foarte usor trecerea 3G la 4G si invers. Inainte erau probleme din cauza ca 4G era numai pentru date si cand primeai un apel voce apareau dificultati sa treaca inapoi pe 3G. Din cauza asta de multe telefonul decidea sa ramana fara semnal. Acum merge mult mai ok.

  12. Pe Orange la Brasov am facut pe 5s semnalul e mult mai bun mai ales in incaperi, inainte cand intram in spitalul judetean pierdea semnalul cu totul acuma pastreaza 2 buline.

  13. I5 (IOS7) orange
    traficul de date se opreste de la Cellular Data, 3G/4G sunt viteze suplimentare pentru traficul de internet.
    carrier update nu afecteaza in nici un fel JB-ul. si este recomandat sa-l instalati

  14. La Cosmote, update-ul aduce dezactivarea functiei 3g/2g, ramanand doar 3g/LTE pe 5 si 5s nu sunt sigur de 4s, iar la 4 nu face nimic sesizabil deoarece nu stie de LTE.

  15. Da pe un iphone 4s in reteaua vodafone irlanda mi-a aparut asa ceva dupa ce am facut update la 7.0.4 si din clipa aia nu mai pot sa deschid wifi-ul. Am dat restire via itunes si tot degeaba .

  16. Am facut update acum 5 min. si se poate observa ca de la 1-2 buline cat aveam pe 3g in camera, acum am 3-4 deci clar o imbunatatire a semnalului. I5, Orange 7.0.3

  17. iphone 4 cumparat de la orange, deblocat de orange, utilizat acum cu abonament de vodafone si am primit acest update
    Aberant…

  18. Il asteptam de ceva vreme.
    Ultimul a fost pentru reteaua 4g insa de atunci am in continuu probleme cu semnalul acolo unde exista 4g. Cum abonamentul meu nu e “echipat” cu 4g, telefonul incerca sa se autentifice in 4g si nu reusea devenind astfel inutilizabil. Degeaba am facut sesizari la Orange pe aceasta tema. Sper sa nu mai fie probleme la inregistrarea in retea dup acest update.

  19. Am asteptat sa ajung acasa si sa ma conving, ca in urma update-ului, starea semnalului a crescut cu 2 buline !

    Zic acasa, deoarece, in camera mea, tot timpul aveam o bulina sau chiar deloc semnal.Acum am 3 in permanenta.

    Asta e un lucru foarte bun !

  20. ceea ce scrieti voi aici este o prostie.
    DataIndicatorOverrideForLTE nu are nici o legatura cu dezactivarea 3G-ului.

    e ceea ce indica pe telefon la tipul de retea (3G/E/4G/LTE) pentru 4G/LTE si se schimba denumirea togle-ului.

    numai operatorii pot modifica asta. nu aveti nici o sansa alfel.

    bara bra