YouTube inga annonser/HQ3G – döljer videoannonser och mer

  YouTube inga annonser/HQ3G är en justera lanserades i går kväll cydia, och med dess hjälp kan vi dölja annonserna som spelas upp medan vi tittar på videoklipp med applikationen Youtube av iOS. Annonser visas normalt i fallet med alla videoklipp via applikationen Youtube, denna tweak inaktiverar dem, men separat från den här funktionen kommer vi också att ha möjlighet att se högupplösta videoklipp via en mobil dataanslutning.

Tar bort annonser och ger möjlighet att spela HQ-videor via 3G, tänk på att det kan öka din internetanvändning avsevärt.

  YouTube inga annonser/HQ3G det fungerar från installationsögonblicket, och du kan hitta det gratis i repet BigBoss al cydia.

7 KOMMENTARER

  1. @zaone, iti multumim ca ne inveti cum sa scapam de reclamele enervante dupa youtube, dar nu poti sa ne inveti cum sa scapam si de cele dupa site-ul tau? Imi placea mai mult site-ul iDevice cand nu era asa de disperat sa afiseze reclama!

  2. Offtopic : nu stiti un tweak care sa ruleze pe ios7 si care sa dea functie de next song sau previous song si pause in aplicatia music butoanelor de volum cand tel e blocat in buzunar . Nu e prea practic sa scot tel pe frigu asta si nici nu imi place sa il scutur 🙂

  3. @zaone dar si youtube exista datorita reclamelor din care castiga bani. Nu sunt impotriva reclamelor atata timp cat nu te incurca.

  4. @bogdan…daca nu-ti convin reclamele la cat ne ajuta zaone,sponsorizează-l TU ptr atata munca depusă si o sa apari tu in reclama sau o sa le scoată de pe site:)))))

  5. @bogdan…La cat ne ajuta zaone cum sa zici asa ceva?fi TU atunci cel care il sponsorizează ptr atata munca depusă si o sa apari tu in reclame sau nu o sa mai fie reclame:)))))))…..