iPhone 6 – skärmupplösning 4.7 tum

  Under dagen igår v-am oferit o posibila teorie pentru schimbarea rezolutiei ecranului de 4.7 inch som skulle genomföras i iPhone 6, iar astazi completez acele informatii. Enligt en analytiker care a avut in trecut informatii valide despre produsele Apple ce nu au fost lansate pe piata, iPhone 6 med 4.7 tums skärm kunde ha en rezolutie de 1334 x 750 pixeli cu 326 de pixeli per inch. Cresterea rezolutiei la acest format de la 1136 x 640 pixeli ar permite o afisare a aplicatiilor actuale in chenare cu margini negre, exact precum s-a intamplat si in cazul trecerii la ecranul de 4 inch al iPhone 5.

  Mai mult decat atat, cresterea rezolutiei permite afisarea mai multor informatii pe ecran si a unui rand suplimentar de iconite in Springboard, asa ca vorbim despre o schimbare majora. Practic pe un 4.7 tums skärm Apple ar putea oferi o upplösning usor marita si ar putea forta utilizatorii sa-si actualizeze aplicatiile pentru o noua rezolutie neobisnuita, o strategie pe care compania de obicei o evita, insa in cazul iPhone 5 a aplicat-o si probabil o va aplica din nou in cazul iPhone 6.

  Ca sa fi sincer, dublarea rezolutiei ecranului la 2272 1280 pixlar x ar simplifica extrem de mult lucrurile pentru toata lumea si ar oferi companiei Apple un avantaj in fata multor producatori de terminale Android, hardware-ul necesar putand fi implementat in iPhone 6. Desi e greu de spus in ce conditii va modifica Apple rezolutia ecranului pentru iPhone 6, insa poate vom avea parte de o surpriza placuta de la americani.

10 KOMMENTARER

  1. Eu sper sa mareasca rezolutia substantial. Concurenta nu discuta fara 440 ppi. Acum cativa ani 320 ppi a fost foarte tare dar lucrurile evolueaza, nu stau pe loc. Ca nu dau bani premium doar pe carcasa premium.

  2. Imi amintesc acum cativa ani, cand Samsung aparuse cu 4-5 inch u si restu ziceati ca lumea isi cumpara palete. Si acum abia astepti sa vezi un iphone paleta. Vezi ca de fapt Samsung stia de mult ce prefera lumea. Si voi toti vorbeati aiurea.

  3. robert sa fim seriosi ca 4-4.7 inch nu e paleta eu unul prefer 4 inch dar totusi samsung a depasit niste limite gen peste 5 inch 5.5 inchi ex. samsung galaxy note , grand si etc etc pana la urma daca vrei ecran mare iti iei un ipad mini care are 7.9 inch sau 9.7 decat sa te chinui cu un “telefon” jumate telefon jumate tableta.

  4. @Florică nu pricep de ce te legi tocmai de baterie. Telefoanele noastre nu au o autonomie mai buna ca paletele androizilor.