iOS 8.1 Jailbreak – Cydia dyker inte upp efter installationen, så här fixar du det

  IOS 8.1 Jailbreak kom utan Cydia, det vet vi och vi publicerade dig häromdagen en handledning för att installera Cydia i iOS 8.1, men några av er misslyckades med att installera appen efter många misslyckade försök. Ja, idag har jag lösningen på detta problem till dig, det handlar om att installera 25pp för att installera piratkopierade appar genom denna kinesiska butik, Cydia-installationen misslyckas om du valde att installera den under jailbreak-proceduren.

  För att åtgärda det här problemet måste du gå till Pangu-appen från huvudskärmen och avinstallera PP2.0 från den, starta om terminalerna och sedan följa handledningen för att installera Cydia i iOS 8.1 igen. Den här gången ska proceduren fungera utan problem och applikationen ska visas och vara användbar om den tidigare kraschat vid åtkomst.

21 KOMMENTARER

  1. zaone…spune-mi te rog cum sa dezinstalez pp25 k eu am debifat casuta la instalarea pangu dar degeaba k tot s-a instalat si acum am ramas cu ea pe ecran…mentionez k am instalat si cydia dupa aceea..!!!

  2. De ce nu ai postat tutorialul meu zaone? Ai ajutam pe oameni sa instaleze cydia. Macar updateaza tutorialul tau ca nu e complet si de aia nu le merge oamenilor.

  3. @cosmin: Tutorialul e complet, am instalat eu Cydia cu el, chiar si fara acel lproj, problemele nu sunt de la tutorial, de la Cydia si de la solutia de jailbreak.

  4. eu am incercat cu tutorialul tau si nu a mers. am refacut cu tutorialul acela si a mers din prima fara eroare .nu cred ca e asa greu sa faci updateul in postul tau si sal incerci chiar tu.am facut de 5 ori testul pe tel diferite si a mers fara probleme cydia.

  5. Ce am obesrvat in ios8 ca au refacut multitaskingu ,acum nu mai ramane in sleep ca in versiunile anterioare dar consuma ft mult ram. Parerea mea e ca asta face sa consume ft mult din baterie

  6. Zaone tu (sau altcineva) ai reușit sa instalezi irec pe ip6? Dacă da cum? Ca la mine se Descarcă nu se instalează 100%.

  7. sfaful meu,nu instalati inca cydia.dupa instalare la un simplu reboot telefonul mi a ramas cu logo ul pe ecran si am fost nevoit sa dau restore.

  8. Dupa ce faceti jailbreak si instalati cydia , nu va activati find my iphone si nu puneti cod de deblocare ( ps: pentru protectia terminalului vostru , schimbati ussrrname si pass de la openssh din root – alpine , in ce vreti voi )

  9. @Danny, te duci in AppStore dai cautare dupa aplicatie si apesi butonul Cumpara. Nu-i asa @Zaone? Ca doar nu incurajam pirateria!

  10. @adrian, daca platesti tu, sunt de accord cu tine sa nu incurajam pirateria! Hai sa fim seriosi, chiar vrei sa te cred, ca atunci cand va aparea jailbreak 100% compatibil pt 8.1, nu vei face si tu jailbreak? 😉

  11. @adrian, parerea mea este ca fara jailbreak, nu am avea de ce sa ne cumparam jailbreak, poate doar ca ne place softul si design-ul. Asta este parerea mea si a majoritatea oamenilor care am discutat!

  12. Salut !Am incercat si eu de zeci de ori sa instalez cydia dupa ce am Pangu-it iphone-ul…dar degeaba.Dupa ce scriu a doua comanda si rebootez telefonul imi apare un mesaj de eroare
    precum ca serverul a fost deconectat pe neasteptate…si dupa ce repornesc tel. tot nu e Cydia…..