iPhone 6 och iPhone 6 Plus – problemet löst en månad efter lanseringen

  iPhone 6 och iPhone 6 Plus au fost lansate cu mai bine de o lună de zile în urmp de către compania Apple și atunci v-am spus că una dintre principalele probleme ale lor este lipsa suportului pentru ecranele de rezoluție mare în aplicațiile din App Store. Majoritatea titlurilor disponibile în magazinul celor de la Apple afișau conținutul în modul streched, întins, deci elementele grafice și textele erau afișate la o rezoluție mai mică decât cea standard a ecranelor, ele arătând urât, daca este sa vorbim sincer.

  iPhone 6 şi 6 iPhone Plus au ecrane cu rezolutie 1134 x 750 pixeli și respectiv 1920 x 1080 pixeli, iar în luna care a trecut din momentul lansării lor și până în prezent dezvoltatorii de aplicații au reușit să actualizeze principalele titluri cu sport pentru rezoluția noilor ecrane. Majoritatea aplicațiilor importante și populare ale iOS-ului sunt acum afișate în mod corect pe ecranele celor două terminale noi, însă există în continuare foarte mult de lucru pentru a actualiza restul titlurilor din App Store.

  Era de așteptat ca dezvoltatorii să nu își actualizeze chiar atât de repede aplicațiile pentru noile ecrane, iar unii încă nu au reușit să o facă, dar per total ar trebui să aveți parte de o experiență de utilizare destul de bună dupa ce veți primi terminalele comandate de la operatorii de telefonie mobilă din România.