Google implementerar ett viktigt nytt alternativ för Google-applikationen

Radering av Googles sökhistorik

  Google, denumita in trecut Google Search, este o aplicatie lansata de catre Google in App Store pentru a permite efectuarea de cautari rapide prin motorul sau de cautare. Aplicatia are implementat si sistemul Google Now, fiind singura aplicatie Google pentru iDevice-uri care ofera posibilitatea de a utiliza acest sistem in iOS.

  Actualizarea aplicatiei Google zilele trecute cu un nou design material similar celui disponibil pentru platforma Android a facut disparuta o functie importanta. Mai exact, Google a reimplementat pentru utilizatori functia ce permite stergerea istoriei de cautari prin motorul sau de cautare folosind aplicatia Google din App Store.

  Functia este disponibila in meniul Browsing al sectiunii de setari prezenta in aplicatia Google pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Aplicatia Google pentru iDevice-urile noastre poate fi GRATIS NEDLADDNING, in format universa,  din App Store-ul companiei Apple.

Ursprungligt pris:
-
Namn:
Google

fri

LASTA AV





Utvecklare: Google, Inc.
universitet
Kategori: Verktyg


Beskrivning: Det bästa från Google i en app. Säg OK Google och hitta allt från närliggande restauranger till kalorierna i cheesecake. Google visar dig också den information du behöver innan du frågar, som uppdateringar om din favorit...


Applikationens storlek är: 57.1 Mb