iPhone 6 förödmjukar HTC ONE M9 i ett nytt prestandatest (Video)

HTC ONE M9 si iPhone 6 au fost comparate in trecut cu Samsung Galaxy S6 intr-un prim test al performantelor, insa astazi avem ocazia de a vedea o comparatie detaliata doar pentru cele doua terminale, astfel ca din clipul video de mai sus veti putea afla care dintre cele doua este mai rapid, daca nu stiati deja acest lucru.

Testul anterior de performante ne-a demonstrat faptul ca HTC ONE M9 este cel mai rapid smartphone de top lansat in ultima vreme pe piata, astfel ca acum nu veti vedea ceva diferit, iPhone 6 fiind intrecut in rapiditate, insa diferenta nu este colosala, desi in baza specificatiilor ati putea crede acest lucru fara vreun dubiu.

Foarte interesant la acest test este faptul ca vem si o comparatie detaliata pentru timpul de incarcare al aplicatiilor folosite in test si observati ca exista diferente majore intre cele doua terminale, in favoarea iPhone 6, cand vine vorba despre folosirea celo mai utilizate aplicatii pentru terminale mobile disponibile in momentul de fata.

In aceasta idee, puteti vedea ca aplicatiile Telefon, Contacte, Mesaje, Mail, Calendar si Gmail se incarca mai repede pe HTC ONE M9 till iPhone 6, insa aplicatiile Galerie Foto, Camera, cea pentru navigare pe internet, Facebook, Twitter, YouTube, Dropbox si Instagram se incarca mai repede pe terminalul Apple, Spotify fiind singura in care performantele s-au dovedit a fi egale.

HTC ONE M9 iPhone 6 comparatie performante

In final diferenta dintre HTC ONE M9 si iPhone 6 este de 12 secunde in incarcarea aplicatiilor si vorbim despre o perioada de timp lunga daca ne gandim la faptul ca ambele terminale au reusit sa deschida toate aplicatiile in doar cateva zeci de secunde, terminalul taiwanezilor fiind cu 33% mai incet decat iPhone 6.

Daca ar fi sa privim totul in baza testului pe care il vedem in clipul video de mai sus, atunci realizam din nou ca specificatiile pompoase sunt doar o strategie de marketing pentru a atrage oamenii care nu inteleg prea bine ce inseamna optimizarea unui sistem de operare pentru a rula foarte bine pe un terminal mobil.

Pe de alta parte, acest test pune in egalitate terminalele, astfel ca ramane sa vedem altele credibile pentru a ne face o idee in legatura cu eterna intrebare : care smartphone este cel mai rapid ?