Använder du fortfarande Apple Music?

äpplemusikförbudI mitten av detta år företaget Apple lanserade tjänsten med stor fanfar äpple Music som ger iDevice-ägare och Android-användare möjlighet att lyssna Slår 1 Radio och onlinemusik med en mängd olika fördelar.

I Rumänien Apple Music kostar endast 4.99 euroo och dessa pengar är en del av funktionerna som resten av den civiliserade världen drar nytta av, undantaget är iTunes Match-systemet som tillåter skapandet av ett musikbibliotek i iCloud med låtarna tillgängliga på våra datorer, oavsett var de köptes .

Priset som begärs för Apple Music är halverat jämfört med det som praktiseras i Västeuropa och det beror på vi har inte iTunes Match, men även så många människor ifrågasatte genomförbarheten av att använda Apple Music, särskilt under de tidiga dagarna när iCloud Music Library inte kunde aktiveras.

Med detta problem löst och med alternativ för att spara musik offline för att lyssna kan jag berätta att jag bara använder Apple Music ibland, och det beror på att jag inte har lyssnat på Beats 1 Radio på flera månader, och iTunes Radio upprepar samma låtar om och om igen tills du blir uttråkad.

Att spara musik offline är mycket användbart om du gör frekventa säkerhetskopior och skickar dem från en uppdatering till en annan, men även denna procedur blir svår att upprätthålla under de förhållanden där iOS har en tendens att bryta sig själv med varje uppdatering och att kassera gamla data är den enda metod för att lösa problemet.

Apple Music erbjuder liknande fördelar som andra konkurrerande ljudstreamingtjänster tillgängliga för iPhone eller andra smartphones, men fördelen med att ha den integrerad i iOS är kanske fördelen som övertygar många människor att fortsätta använda den, men Apple skröt inte längre med mycket med siffrorna av abonnenter.

Ur min synvinkel har Apple Music och streamingtjänster sin nytta för de som behöver något sådant, men i mitt fall händer det inte så jag kommer snart att ge upp prenumerationen eftersom jag helt enkelt inte behöver honom.

Använder du fortfarande Apple Music?

33 KOMMENTARER

  1. Eu nu folosesc Apple Music pentru ca il gasesc complet inutil. Youtube este gratis si are o paleta mult mai larga de melodii

  2. Eu mai folosesc Apple Music, pentru ca Spotify nu nu e valabil in Romania. In general sunt mulțumit de Apple Music.

  3. Nu ii vad rostul.
    Am mai plătit o luna, pentru ca am vrut sa vad pe Apple tv dacă merita dar dacă ai vevo și youtube nici nu mai deschid Apple music

  4. Eu il folosesc din prima zi, si pot sa spun ca sunt foare mulțumit de el, dar pe Apple TV 3 nu merge, si mi-ar plăcea sa văd mai multe funcții pe care spotify le are, de exemplu funcție connect, si as dori si sa pot asculta Apple Music pe Xbox One, dar acest lucru nu cred ca se va întâmpla prea curând…

  5. Inca il folosesc.Chiar am activat si Family ca sa pot asculta pe 2 dispozitive in acelasi timp. Am testat Spotify si Deezer, amandoua bune dar dupa cum a mai spus cineva, avantajul Apple Music este integrarea in iOS .
    Singura problema care o am cu el, e ca daca incerc sa fac o lista de melodii offline, trebuie sa o fac piesa cu piesa, daca dau doar pe lista, nu se fac disponibile offline.
    Una peste alta, un serviciu bun, la un pret rezonabil

  6. Eu il folosesc dar nu pt posturile radio ci pt muzica,pt ca nu gasesc nicaieri ce ascult eu dar si pt calitatea pe care o ofera,am avonament family si mi se pare avantajos.varianta cu youtube mi se pare chiar f proasta,ca sugera cineva.overall sunt f multumit

  7. Folosesc de la lansare Apple Music si am continuat cu abonamentul dupa ce a expirat trial-ul si acum am abonament Family pentru ca am mai multi membri in casa cu iDevice-uri si e mai ieftin decat daca am plati separat. Problema majora cu Apple Music este ca nu se adapteaza situatiilor in care un utilizator are mai multe conturi de iTunes din diferite tari. Eu am cont de RO, UK si US…din fiecare am cateva aplicatii downloadate pe telefon si mi s-a spus de catre Apple ca din cauza asta Apple Music devine nefunctional uneori pentru ceilalti membri ai familiei. La mine merge bine, la ei apare ca si cum nu au abonament Apple Music sau ca si cum am oprit Sharing Purchases…este foarte frustrant uneori pentru ca trebuie repornit telefonul meu, telefonul celalalt, dezactivat si reactivat Sharing Purchases…
    In general sunt multumit pentru ca nu mai trebuie sa downloadez aplicatie terta si sa platesc separat de ce platesc deja pe iTunes/iCloud deci totul e integrat si asta imi place.

  8. Eu folosesc deezer, are aceleasi functii ca si apple music, dar ideea este ca am trafic nelimitat in aplicatie, de asta o foloesc. Consum cam 20-25 gb pe luna ascultand muzica. Daca ar baga orange-ul trafic nelimitat pe apple music, m-ar tenta sa-l incerc

  9. Folosesc Apple Music de o luna si pot spune ca e super OK. Am avut si Deezer dar nu are aceeasi muzica ca si Apple.

  10. Folosesc Apple music de cand s-a lansat si sunt mulțumit! Am optat si pentru un abonament de family sharing cu 6 persoane, deci 1€ si ceva mi se oare acceptabil ai încă 1€ pentru iCloud 50Gb! Sunt foarte mulțumit

  11. Si eu am continuat abonamentul pe 5€…se merita…imi place integrarea in iOS…si la 5€…orice piesa…si offline…domnie :))… Calitatea e din nou de nota 10…si de cand s-a lansat in RO iCloud Music Library serviciul e chiar complet. Voi continua…vad eu cat :))

  12. Da. Il folosesc, si culmea, pot face si playlist-uri cu mp3-uri de pe pc nu doar din apple music, playlist-uri care se sincronizeaza pe toate dispozitivele mele.

  13. Dupa prima lună cu plată(5€), am trecut la family. Toți vrem să avem de la Apple, ce are occidentul, dar nu dorim să plătim pentru nimic sau foarte puțin. 1€ pentru Apple Music si 1€ pentru ICloud 50 GB chiar mi se par de bun simț din partea Apple. Dacă nu vrem servicii de un euro, de ce vrem magazine cu investiții din partea Apple de milioane de dolari ????

  14. Eu folosesc Spotify in Romania. Ii foarte simplu : iti faci un cont apple cu o adresa din America, iei aplicatia din AppStore si mai scoti o alta aplicatie TunnelBear, aceasta aplicatie iti schimba IP. Pornesti aplicatia pt cateva secunde cat ii dai login la Spotify si merge foarte bine si Spotify in Romania. Mi-am pus si pe Mac si merge perfect 🙂

  15. Abonamentul Apple Music costa 5 € pe luna , nu toti au nevoie de family sa plateasca 1€ .
    Pentru ce sa platesc iCloud cand am gratis stocare nelimitata prin Google Foto .

  16. Mi se pare o varianta buna pentru a asculta aproape orice melodie legal! Stiu ca unii vor gratis, dar artistii merita sa fie platiti! Calitate buna, functii ok… E fain!