De första iPhone 7-skalen visar Apples förändringar

Primele carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus si-au facut aparitia la vanzare pe internet si arata schimbarile pregatite de Apple.

De första fallen för iPhone 7 au inceput deja sa fie puse in vanzare de catre diversi producatori din China, Sunnyc creandu-le pe cele pe care le puteti vedea in imaginile de mai jos, ele aratandu-ne schimbarile pe care compania Apple le are pregatite pentru noi.

Avand in vedere ca vorbim despre carcase, ceea ce se poate vedea foarte usor in imagini este ca 7 iPhone Plus are o camera duala, producatorii de accesorii din China fiind pregatiti pentru a oferi accesorii unui asemenea terminal mobil al companiei Apple.

Producatorii de accesorii au schite detaliate cu iPhone 7 si 7 iPhone Plus, ele fiind furate din fabricile partenerilor Apple, asa ca stiu exact la ce dimensiuni sa faca aceste carcase astfel incat ele sa fie puse in vanzare inainte ca smartphone-urile sa fie oficial lansate pe piata.

Desi producatorii de accesorii nu sunt un indicator sigur al faptului ca Apple va implementa o schimbare sau alta in iPhone, toate zvonurile aparute in ultimele saptamani dau drept clare faptele ca iPhone 7 va avea o camera mai buna si usor mai mare, iar iPhone 7 Plus kommer att ha en dubbel kamera.

Aceste carcase sunt vandute la preturi 9 dolari si 12 dolari in China, deci in Europa vor ajunge la preturi duble, asa cum se intampla in mod normal cu accesoriile de acest gen.

iPhone 7 skal Sunnyc

iPhone 7 Sunnyc 1 skal

iPhone 7 Sunnyc 2 skal

iPhone 7 Sunnyc 3 skal

iPhone 7 Sunnyc 4 skal

iPhone 7 Sunnyc 5 skal

iPhone 7 Sunnyc 6 skal