Samsung Galaxy Note 7 kan vara för dyr

Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi mult mai scump decat si-ar dori foarte multi dintre cei interesati sa cumpere smartphone-ul in cursul acestei veri, noi zvonuri anuntand faptul ca dispozitivul va fi vandut la preturi care incep de la valoarea de 850 de euro, cu 50 de euro mai mare decat pretul Samsung Galaxy S7 Edge.

Chiar daca va avea 32 GB sau 64 GB spatiu de stocare, Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa fie cu mult mai scump decat si-ar fi dori foarte multa lume, un pret de pornire de 850 de euro putand afecta serios vanzarile pentru un producator care si-a obisnuit clientii cu preturi mai mici decat cele ale concurentei.

Chiar daca un iPhone 6S Plus are un pret de pornire de 860 de euro in Europa, cu jumatate sau doar un sfert din spatiul de stocare pe care urmeaza sa il ofere Samsung Galaxy Note 7, vor exista destule persoane care vor vedea pretul ca unul mare, chiar daca el nu este foarte departe de realitate.

Daca Samsung Galaxy Note 7 va fi vandut la un pret apropiat de cel al Samsung Galaxy S7 Edge in momentul de fata, atunci actualele produse vor beneficia de o reducere de pret pentru a se justifica existenta lor pe piata, insa ramane de vazut ce va decide Samsung in final sa faca pentru dispozitivele sale.

Other than the cool factor, an Edge screen means a higher price tag, and the Galaxy Note 7 could be the costliest flagship from the Korean manufacturer yet. Our sources tell us the Note 7 could start at €849 in Europe, €50 more than the Galaxy S7 edge.

Daca versiunea de baza a Samsung Galaxy Note 7 va incepe de la 850 de euro, atunci modelul cu mai mult spatiu de stocare va costa 950 de euro, sau poate chiar mai mult, Apple vanzand terminale iPhone chiar si cu 1060 de euro in momentul de fata, modelul cu 128 GB spatiu de stocare fiind atat de scump.