En Samsung Galaxy J5 exploderade i Frankrike

En Samsung Galaxy J5 exploderade i Frankrike häromdagen och fortsatte mardrömsserien med koreanska produkter.

Explosionerna av Samsung-telefoner fortsätter och är långt ifrån stopp Galaxy Note 7, olika terminaler exploderade under den senaste perioden från det ögonblick då denna terminal såldes tills nu. Idag pratar vi om en Galaxy J5-terminal som exploderade i Frankrike för bara några dagar sedan, enheten lanserades i mars i år.

Samsung Galaxy J5-terminalen köptes i juni av en kvinna från Frankrike och explosionen skedde bara några minuter efter att hennes barn lämnat enheten i hennes hand. Explosionen ägde rum precis som i fallen med Galaxy Note 7, terminalen värmdes upp överdrivet, gav rök och från och med nu vet ni alla vad historien är.

Vi pratar bara om en ny Galaxy J5-terminalmodell som exploderar under användning, problemen med dessa produkter verkar aldrig ta slut. Uppgifterna kommer samma dag som Samsung köpte annonsplats i amerikanska tidningar för att be om ursäkt för att Galaxy Note 7 exploderar vid användning.

Kvinnan vars Galaxy J5 exploderade hävdar att hon kommer att stämma Samsung-företaget, vilket är lätt att förstå i den här situationen. Koreanerna gjorde samma standarduttalanden om kundsäkerhet och annat sådant, men verkligheten är att Samsungs produkter inte längre är säkra, tyvärr.

"En Samsung-telefonanvändare i Frankrike säger att hennes Galaxy J5-smartphone fattade eld och exploderade. Modellen skiljer sig från Galaxy Note 7 som har återkallats över hela världen. Lamya Bouyirdane berättade för Associated Press att hon i söndags märkte att telefonen var väldigt varm efter att hon bad sin fyraårige son att lämna över den."

samsung-galaxy-j5-explosion

25 KOMMENTARER

  1. Problema trebuie mutată către producătorii de acumulatori …nu Samsung sau Apple fac aceste componente , nu !? Faptul ca explodează este nu problema …nu in ce marca de telefon ?

  2. Se pare ca pt note 7 chiar o divizie a samsung a produs bateriile. Problema este ca noi ca si consumatori ne indreptam legal impotriva producatorului produsului finit, pus in vanzare nu a tertilor. Samsung raspunde pt ce vinde. E treaba lor sa isi recupereze prejudiciul de la terti.

  3. Nu iau in căruță pe nimeni dar este și vinanoastra, câți dintre noi ne încărcam telefoanele cu încărcătorul original? Hai ca la iphone da, dar restul? Astea cu android m-a refer care au toate încărcătoare mini USB. Și romanul așa e a rămas fără baterie găsește unincarcator gata a rezolvat problema nu contează ca e de “haiuăi” Asus și alte firme fantoma.

  4. Acel “Haiuăi” e numărul 3 mondial(in viitor are mari șanse sa fie numarul 2 detronând Apple) in vânzări de telefoane,nu prea e firma fantoma.

  5. Pai ce sa zică si el,trebuie sa apere cumva Samsung deviind subiectul către Apple. Ma mir ca nu zice nimic(încă)de masoni sau de Tim Cuc care a băgat un virus latent și in acest J5. Urmează Viorel care sa te facă hater pt simplul fapt ca preferi iPhone in detrimentul Samsung.

  6. Adevarul este că americanii au știut întotdeauna , prin publicitate și mai ales prin acel stil sau pricepere sau cum vreți să-i Spune-ți , să ne facă să credem că ceea ce scot ei este cel mai super cel mai COOL ( ecran mai mare …). Îmi pare rău că a căzut BlackBerry. Am folosit un BB Z10 ( încă i-l mai am ) si are un sistem de operare foarte bun si fluid , doar ca nu sunt atâtea aplicații ca pe iPhone sau android , BlackBerry nu au făcut atâta publicitate ca si alții si de aceea lumea sa Indreptat spre ăla cu gura mai mare. Eu nu vreau să zic ca iPhone nu este bun ( am 3 iPhone si un iPad , nici un android )

  7. Viorel nu îl va cataloga sau critica pe zaone pentru ceea ce scrie pe site-ul său. Este o chestie de igienă a secțiunii de comentarii, și mi-am afirmat poziția asta de mai multe ori.
    Cât privește noțiunea de “hater”, consider că sunt deschis în ceea ce privește libertatea de opinie, și nu comentez contra celor care au alte păreri decât ale mele.
    Un hater este acela care se bucură de insuccesul altuia, unul care lovește în cineva fără milă. Eu nu sunt așa, în schimb tu poți fi; cel puțin într-un comentariu anterior ai fost, pentru că se vedea bucuria ta ca S8 să nu se vândă :)) De ce? Care este avantajul tău?

    Ție îți place iPhone + iOS, dar mie, ca și lui V.P îmi plac atât iPhone cât și terminale cu Android. Nu pot spune că ești hater pentru asta…

  8. Ei stiu sa minta, sa fure si sa incerce sa manipuleze lumea. Au retras acum 2.8 milioane de masini de spalat ca exista riscul sa raneasca oameni.
    Ce poti sa te astepti de la o companie de genul asta ?

  9. Vreau să-i felicit pe V.P si pe Viorel pentru comentariile foarte elaborate si de bun simt pe care le au postat aici (fata de restul mai rar așa ceva , unii de aici chiar sunt de o nesimțire cruntă)
    Cat despre aceasta situație , nu o să neg adevărul , Samsung probabil are probleme cu bateriile , si sper sa găsească furnizori care au baterii sigure (ex LG) ….. încrederea mea în Samsung nu a slăbit , la fel e si cu celelalte companii

  10. Doar pentru că nu comentez la toate articolele tale asta nu înseamnă că nu le citesc
    Care critici la adresa Apple?
    La toate problemele Apple spui doar că e normal , că Apple investighează , că o să rezolve Apple …..la Samsung lovești fără milă ….calitate proastă , implementare proastă , bomba , aducerea la rang de crima pentru niste lucruri mărunte, deformarea adevărului (cam constant)
    Făcând o comparație cu Apple si știind că Apple este într o situație asemănătoare , nici pe departe nu o ironizezi atât de mult

  11. Mulțumesc pentru apreciere, George! Am aceeași părere despre tine: vii mereu cu o sumedenie de comentarii pertinente, de bun simț, și e păcat că nu sunt și alții care să te urmeze. Câteodată, secțiunea de comentarii joacă rolul de maidan pentru puști muci 🙂
    Păcat de efortul tău, al meu, al lui V.P și alții care chiar vor să aducă valoare prin comentarii!

  12. Stai liniștit că nu ajunge la faliment (că nu mor caii când vor câinii) ….. aștept S8 , deja zvonurile privind specificațiile acestuia sunt fantastice
    Dacă Apple va scoate un iphone care va avea lucruri care nu s-au mai făcut să fi sigur că ne întâlnim la coada

  13. E ca si cum scapi telefonu se crapa displayul si spui .mi a explodat displayul.parca grenada explodeaza”

  14. Pai bai nene , e vina noastra ca samsung produce explozibil si nu smartphone ?! La ce specificatii are samsung in palmares, urmatoarea petarda ar trebui sa se numeasca : Samsung TNT 8