IPhone 8-konceptet presenterar en ny Apple-smarttelefon

iPhone 8 ne este aratat astazi intr-un concept ce prezinta o idee complet diferita pentru ceea ce ar trebui sa aduca noul smartphone al companiei Apple. Desi ideea de baza a iPhone 8 ramane, adica ecranul care acopera intregul panou frontal, conceptul ne arata un buton Home integrat in ecran si nu eliminat complet de catre cei din Cupertino.

Mai mult decat tat, vedem o noua carcasa din sticla care este inconjurata de o structura de aluminiu, intreaga idee nefiind chiar atat de greu de imginat ca fiind posibila. Design-ul nu este unul complet strain de ceea ce a facut compania Apple in trecut pentru clientii sai, deci ne-am putea imagina ca un iPhone 8 revolutionar ar putea arata asa.

iPhone 8 va avea un design diferit fata de cel al iPhone 7, iar compania Apple stie ca el trebuie sa impresioneze din toate punctele de vedere. In ciuda acestui lucru, deocamdata nu stim sigur cum va arata iPhone 8, insa aproape zilnic vedem un concept care sa ne sugereze cate un posibil design ce ar putea fi ales de catre Apple.