iPhone 8 – modell med Touch ID i fodralet

iPhone 8 cu Touch ID in carcasa ne este prezentat intr-o macheta creata in China, ea avand design-ul unui prototip testat de catre Apple.

iPhone 8 cu Touch ID integrat in carcasa apare astazi sub forma unei machete care vine sa ne aduca aminte cat de urat este acest posibil design testat de catre compania Apple. Stim din diverse schite ca Apple a testat prototipuri ale iPhone 8 care au Touch ID in carcasa si poate ca inca mai ia in calcul posibilitatea de a lansa un asemenea produs pe piata.

Am vazut pana acum concepte care ne aratau design-ul urat al unui Touch ID integrat in carcasa iPhone 8, dar astazi avem ocazia de a vedea si o macheta care prezinta asta. Desigur ca design-ul acestei machete nu este cel pe care compania Apple il va folosi in final, iar asta este anuntat de catre cei care spun ca iPhone 8 va avea camera frontala si senzorii intr-o taietura a ecranului, nu deasupra sa.

Separat de faptul ca vedem din nou cat de urat arata Touch ID in carcasa iPhone 8, putem vedea si cat de aiurea va fi apasarea sa daca el va ramane acolo. Pentru a utiliza Touch ID intr-un iPhone 8 cu un asemenea design va trebui sa cautam cititorul de amprente pe langa logo, intr-o miscare nenaturala, pe care smartphone-urile Android te obliga sa o faci.

Inca pastrez speranta ca Apple are mai multa logica decat creatorii de terminale Android si ca iPhone 8 nu va avea un Touch ID integrat chiar asa in carcasa. Desigur ca ramane la atitudinea companiei Apple sa aleaga modul in care va implementa Touch ID in iPhone 8, dar sper sa nu fim nevoiti sa cautam cititorul de amprente in acest mod din toamna.

Voi ce parere aveti despre aceste noi imagini cu macheta iPhone 8 ?

iPhone 8 Touch ID fult fodral

iPhone 8 Touch ID fult fodral 1iPhone 8 Touch ID fult fodral 2iPhone 8 Touch ID fult fodral 3