Samsung omprövar sin strategi för att locka iPhone-användare

Samsung fokuserade om sina ansträngningar för att locka användare iPhone och du skulle övertyga dem att köpa en Samsung-smartphone där de kan överföra dina data mycket enkelt. Vi pratar om ett speciellt avsnitt på Samsungs webbplats där Smart Switch-applikationen marknadsförs, som tillåter överföring av data från en iPhone till vilken typ av Samsung-smartphone som helst.

Smart Switch är en applikation som liknar den som utvecklats av Apple-företaget för att hjälpa tidigare Samsung-terminalägare att snabbt överföra sina data till en iPhone. Naturligtvis hade Samsung redan något liknande och hjälper användare att lämna Apples ekosystem och lämnar bara de applikationer bakom sig som de inte kunde ladda ner från App Store.

Smart Switch är en viktig applikation i Samsungs plan för att locka nya iPhone-användare, och att göra om avsnittet där dess fördelar förklaras är en mycket bra idé. Genom det försäkrar Samsung användarna att de kommer att förlora absolut ingenting när de byter till en produkt, något extremt viktigt för alla typer av kunder som ger upp iPhone.

Viss data kan naturligtvis inte extraheras från vissa applikationer, så de finns kvar i iOS, och det som finns i iCloud, eller App Store, kan inte överföras. Data från kalendern, påminnelser, anteckningar, etc., kan överföras, tillsammans med foton, kontakter, etc., med Samsung som presenterar hela processen som extremt enkel att göra med denna applikation.

Samsung lockar iPhone

23 KOMMENTARER

  1. Cred ca singurul lucru total useless este comentariul tau nefondat. Pentru unii dintre noi este chiar utila aplicatia si functioneaza ireprosabil. Mai sunt si oameni ca mine care desi folosesc cu precadere produse Apple, din cand in cand mai sarim gardul si muscam din cate un ,,mar” din curtea vecinului. Important este ca putem alege ce consideram noi ca ne este necesar si trecerea la o alta platforma este din ce in ce mai usoara.

  2. De unde ști ca e useless? Ai incercat-o? Sa îți spun eu ce e useless: aplicatia de transfer de pe Android pe iOS. Bineînțeles că nu a funcționat. Am băgat codurile si mi-a dat mumu. Si nu se poate folosi decât atunci când faci setup la telefon. Ca să o mai încerc odată va trebui să resetez aifonu… că altă treabă n-am.

  3. pai cum este nefondat cand cam nimeni nu are nevoie de asa ceva??? adica nimeni nu trece de la iphone la galaxya mizeria
    serios, samsung este f recunoscuta pt a face mizerii si chestii useless, badaOS, gestures,bixby,senzor pe spate langa camera…etc
    Deci decat sa pari ofticat ca am dreptate mai bine nu mai da reply

  4. pt ca nimeni nu va trece de la iphone la galaxy. Cum sa nu mearga? wtf, un prieten a trecut de la S6 pe iphone 6s si a mers brici, smealess..nu i-a importat mesajele si alte chestii dar contactele pana si alternativele din app store la aplicatiile lui le-a portat..

  5. Ciudat, tu chiar ai si prieteni? Si cu aia asa mizerabil vorbesti la fel ca si cum vomiti pe aici? Indiferent de articol, cu tine un om normal nu poate schimba nici 2 vorbe fara sa te activezi.

  6. Pun pariu ca nu ai pus mana nici pe un j3, vorbești în necunosțintă de cauza în orice domeniu, încerci sa pari interesant și inteligent dar de fapt ești contrariul

  7. serios? pui pariu??? o facem legal si oficial? ne intalnim undeva, si rog pe prietenul meu sa vina cu factura,se poate dovedi f usor. Serios, da-l in kkt de device, pt voi 1000$ chiar vi se pare un vis? ce nimeni nu poate pune mana ?

  8. Ești penibil omule și frustrat pe lângă, vorbești ca un copil ofticat de 6 ani, vrei sa spui ca tu ai bani și Îți permiți multe dar dacă aveai bani nu stăteai pe net, te duceai la distracție dar tu nu ai nici viata sociala ce sa mai vorbim de distracții.

  9. eram sigur ca nu o sa dai un simplu raspuns “Da”
    toti fricosii si pacalicii pe aici ce nu au un ban in buzunar dar au tupeu pe net
    Calm, tocmai ca am bani de net oriunde m-as duce, dar esti incult sa intelegi asta

  10. ce comentariu lipsit de etica, probabil nu mai stiai ce sa zici.
    Da, ai dreptate, am bani incat sa am kkt pe oriunde merg in tara sau in afara.

  11. Unde sa mergi tu în tara? Probabil trăiești intr-un sat uitat de lume… în locul tău as face ceva productiv decât sa stau pe net și sa las comentarii idioate și fără logica

  12. in sat nu as avea semnal bun sau net bun….nu prea gandesti nu?
    Vorbesti de un om ce lasa comentarii ne-productive si idioate…dar tu ce faci? esti ipocrit ah? incerci sa imiti maestrul? sau asa esti tu de fapt

  13. cum unde merge? profita si el de miscarea de rotatie a pamantului, intelege, e doar un chihuahua legat de blog si cu stapan, da-i 2 bobite de pedigree sa vezi cum latra ce vrei, pentru 3 bobite baga si un gayparade!

  14. a intrat si bobita ciprinel…aveti nevoie sa va sustineti unul pe celalalt ca maimutele ca nu puteti face fata unei embleme a Romaniei, unei zeitati. Mama ta inca te alapteaza banuiesc

  15. Nu inteleg articolul/stirea. Smart switch exista de cand lumea. Cred ca de pe la S6 sau ceva mai devreme. Cica similara cu cea dezvoltata de Apple. LOL Gen hotii astia. Pac, am bagat soparla cu hotii. Nu stiu de ce, dar as zice ca e invers.
    Se pare ca nu mai tine minte nimeni vremea in care pe apple o durea la paula de atras orice de la android… Gen: “noi nu bagam softuri in google play, noi suntem cei mai tari”.
    Acum cica e similara. Dupa 3-4 ani. E plina lumea de hoti frate