iPhone 8 – Förbeställningstid från 15 september

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda incepand din 15 septembrie, compania Apple anuntand oficial ora la care le va oferi.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda incepand din data de 15 septembrie in peste 20 de tari de pe glob, conform celor de la Apple. Precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru primul val incep asa cum s-a intamplat si anul trecut cu seria iphone 7, cei de la Apple pastrand traditia si acordand importanta tarilor in care vanzarile inregistreaza valorile cele mai mari.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda din1 5 septembrie in: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Puerto Rico, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, UAE, STORBRITANNIEN, US och Amerikanska Jungfruöarna.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor putea fi cumparate de catre clientii Apple incepand cu ora 00:01 in California, adica ora 10:00 a Romaniei. In restul tarilor europene, faceti un simplu calcul de la ora 10:00 a Romaniei si veti sti cand trebuie sa fiti “pe pozitii” pe website-ul Apple pentru a putea precomanda iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a fi siguri ca veti primi comanda chiar in ziua lansarii.

iPhone 8 – ora de deschidere a precomenzilor pe 15 septembrie

Lansarea iPhone 8 va avea loc pe 22 septembrie in toate tarile mentionate mai sus, astfel ca daca faceti o precomanda in primele minute dupa deschidere, veti primi comanda atunci. Daca faceti o precomanda pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus mai tarziu, atunci exista sanse ca telefonul sa ajunga la voi dupa data de 22 septembrie, compania Apple urmand a va specifica data la plasarea comenzii.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar trebui sa fie disponibile pentru precomanda pe website-ul Apple incepand cu ora 10:00, ora Romaniei, dar lucrurile ar putea intarzia. Din experienta va spun ca exista sansa ca Apple sa intarzie deschiderea precomenzilor pentru iPhone 8 chiar si cu o ora, asa ca trebuie sa aveti si multa rabdare pentru a fi siguri ca veti putea cumpara unitatea dorita de la compania americana.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi mai intai disponibile pentru precomanda in aplicatia Apple Store, asa ca ar trebui sa fiti atenti acolo inainte de a reincarca in mod constant website-ul APple. Exista sanse mari ca precomanda pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa o puteti plasa intai prin aplicatie si apoi prin website, cei de la Apple avand probleme in a sustine sistemul pe toate platformele de la inceput.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda in Romania la o saptamana dupa ce se vor deschide precomenzile in zecile de tari mentionate mai sus.

iPhone 8 förbeställningstid 15 september