Apple Watch 2 har utgått

Apple Watch 2 togs bort från försäljning av Apple-företaget, och amerikanerna tog beslutet att denna 1-åriga produkt tyst skulle "gå ur scenen" utan att någon förklaring erbjöds till beslutet att ge upp sin försäljning från och med i höst.

Apple Watch Series 1 och Apple Watch 3 är de enda modellerna som Apple-företaget säljer för tillfället, så kunderna har bara ett val mellan dessa två versioner, priserna för dem är fortfarande ganska höga, med en skillnad på endast 80 dollar mellan modellerna .

Apple Watch 3 säljs till priser som börjar från 370 euro i Europa och når upp till 470 euro för 4G LTE-modellen, så vi pratar inte om en prissänkning, utan bara om eliminering av en modell som bara är 1 år gammal , vilket fortfarande var ganska bra.

Även om du inte längre kan köpa Apple Watch Series 2 från Apple, kan du fortfarande hitta den i Rumänien i denna sida.

Apple Watch 2 rea

11 KOMMENTARER

  1. Interesanta strategia.. deci au scos din vanzare modelul vechi de 1 an, dar in schomb il pastreaza pe cel vechi de 2 ani la un pret destul de apropiat de modelul 3 astfel incat sa “oblige” cumparatorii sa cumlere modelul mai nou.

    Foame de bani mai mare ca niciodata la Apple pe finalul anului 2017.

  2. 249$ e f apropiat fata de 329$ ?pai asa si 50.000 eu este f apropiat de 80.000e
    Sau o paine de 1 leu este f f apropiata de cea de 2 lei…dar este dublu ca pret

  3. da e foame rau de banii la apple aștia daca ar putea ar vinde și o bucata de piatra cu logoul apple ha stai o fac deja.

  4. Pai Apple Watch 2 egal cu 3 doar ca nu are SIM, normal sa-l scoata din vanzare, cine vrea ceva mai bun da bani pe 3 nu pe 1, dar daca nu avea nevoie de SIM il lua pe 2 cu 50 $ mai ieftin, asa, vrei nu vrei dai 50$ in plus lui Apple…

  5. Nu conteaza ca te cheama Apple, Bmw, Dacia, Coca-cola etc. Niciodata nu am vazut prost sa ceara. Prostul PLATESTE! (in unele cazuri s-a dovedit ca prostul nu a fost prost ca a platit.)

  6. Nu e chiar asa cum zuceti voi dragilor. Din cate am inteles, exista si un spor urias de performanta intre cele 2 modele: watch 2 si watch 3, inspecial multumita parese chip-ului s2?!? Eu personal detin un watch 2 edition din ceramica de culoare alba (singura optiune de culoare anul trecut). Inca ma mai gandesc daca trec pe modelul actual de ceramica dar pe negru , sau nu. Momentan la fel ca 6s plus-ul meu (evaluat de Brightstar Recycling -partener oficial Apple, la 40 de euro in conditiile in care sar bucati din ecran), sunt extrem de multumit de watch 2 edition mai ales ca nu s-a zgariat deloc intr-un an de folosire intensa. De asta am si ales modelul edition. Am vazut la mai multe persoane, prieteni, colegi de munca, cum se comporta modelul de aluminiu respectiv de otel, si cat de tare se zgarie. Am zis pas, asa ceva nu fac. Dau un ban dar ma bucur de un produs care dupa 1 an arata ca in prima zi, fara nici o exagerare!